• Autor
    Odp.
  • Zielonooka
    Member
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Kupienie telefonu na kart臋 pozwoli Ci kontrolowa膰 to czy nie wydzwoni艂 wi臋cej, wi臋c ja bym mu kupi艂a i ustali艂a zasady korzystania, 偶e ma na miesi膮c np 20 z艂 i nic wi臋cej i jak wygada to b臋dzie musia艂 czeka膰, 偶e kom jest po to 偶eby偶cie wy si臋 nie martwili itp

Monika
    Member
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 897
    • Zas艂u偶ony

Ja juz kupilam prezent dla mojego K. Jest to kurtka na zime,dalam 220zl. ale uwazam,ze warto bylo.

smarta
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 83
    • Sta艂y bywalec

Ja tez nie wiem co wybrac na prezent dla mojego mezczyzny, chyba kupie mu szlafrok 馃槢 albo twardy dysk do kompa hihi albo jakas bluze lub koszulke 馃檪 kurtka tez by mu sie przydala ale taka jak on chce kosztuje 400zl ;/

majeczka
    Member
    • Temat贸w: 13
    • Odp.: 180
    • Zapaleniec

[usuni臋to_link]

Tutaj czesto kupuje 馃檪

A na ostatnie imieniny oprocz prezentu dostal bilet (a wlasciwie dwa) na Diverse Nigh of the jumps – zawody motocrossowe… i to byl strzal w 10 =)

A na Mikolajki qpilam mu takie wielkie kapcie, co to w sklepach sa, typu zwierzaki, jakies pazury etc. – ja mam motocykliste wiec dostanie kapcie – motorki ;P

Ale na gwizdke jeszcze nie mam pomyslu….

majeczka
    Member
    • Temat贸w: 13
    • Odp.: 180
    • Zapaleniec

[usuni臋to_link]

Tutaj czesto kupuje 馃檪

A na ostatnie imieniny oprocz prezentu dostal bilet (a wlasciwie dwa) na Diverse Nigh of the jumps – zawody motocrossowe… i to byl strzal w 10 =)

A na Mikolajki qpilam mu takie wielkie kapcie, co to w sklepach sa, typu zwierzaki, jakies pazury etc. – ja mam motocykliste wiec dostanie kapcie – motorki ;P

Ale na gwizdke jeszcze nie mam pomyslu….

Monika
    Member
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 897
    • Zas艂u偶ony

No tak prezent dla meza juz mam,a gdzie jeszcze rodzina? 馃檮
    Kurcze,zostalo 20 dni a ja jeszcze nic nie kupilam.. 馃檮

imported_pomarancza
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Ja ju偶 mam dla siostry (fajna bluzka wyszperana w Trollu i szminka rimmela lasting finish, bardzo du偶y wyb贸r kolor贸w, ale pad艂o na czekoladowy br膮z) i mamy (ksi膮偶ka o Zen i pere艂ki do k膮pieli). Co dla reszty jeszcze nie wiem, w weekend b臋d膮 zakupy pewnie.

Zielonooka
    Member
    • Guru

No ja ju偶 mam prawie wszystkie, opr贸cz dla S, mojego Odasa i Goldasa,tu pewnie jaka偶 kolba i kostka, b膮d藕 gumowy zwierzak.

Mirabelka
    Member
    • Temat贸w: 32
    • Odp.: 585
    • Zas艂u偶ony

hm… ja mysle o zakupie nawigacji. to dosc droga impreza wiec tym bardziej uwarzam ze moj pomys艂 jest baaardzo praktyczny 馃檪

[usuni臋to_link]

na tej str w bardzo prosty spos贸b mo偶na wygra膰 nawigacj臋 i to nie byle jak膮… 馃檪 nagrody s膮 gwarantowane wiec jesli kto偶 ma ochote na nagrode i chce mi tez pomoc to zapraszam 馃檪 s膮 trzy zestawy do wygrania 馃檪

Zielonooka
    Member
    • Guru

By艂 u Was Miko艂aj?:)

Ja dosta艂am p艂yt臋 DVD.

abi
    Member
    • Temat贸w: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

[usuni臋to_link] wrote:

By艂 u Was Miko艂aj?:)

Ja dosta艂am p艂yt臋 DVD.

U mnie w domu by艂, ale zapomnia艂 o prezentach dla mnie 馃懣
    Przyszed艂 do mojego m艂odszego rodze艅stwa. Dostali zabawek i s艂odyczy, 偶e hoho 馃槈 馃槈

-zimny-maj-
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

ja mojemu kupi臋 w艂ochate kajdanki 馃槅 takie jak na allegro 馃檮

Mirabelka
    Member
    • Temat贸w: 32
    • Odp.: 585
    • Zas艂u偶ony

ja dosta艂am plecak do deski snowboardowej 馃檪
    a m贸j Py偶 skarpetki na narty:)
    teraz jest zagwozdka z prezentem pod choink臋 i powa偶nie mysl臋 nad t膮 nawigacj膮 馃檪 na innym forum, m臋zczy藕ni kt贸rych pyta艂am uznali 偶e to 偶wietny pomys艂 na prezent 馃檪

belzebub
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Dla mamy: sznur prawdziwych pere艂, dla taty: futera艂 do transporty w臋dek, dla brata jaka偶 gra strategiczna na pc. Dla chlopaka prezentu jeszcze nie wymyslilam, ostatnio widzia艂am w Factory w Vistuli piekne koszule i krawaty, moze cos w tym kierunku…

Jenny
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

hehehehe a ja nadal nie mam pomys艂u na prezenciora 馃槅

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Prezenty na Boze Narodzenie-macie juz?"

Przewi艅 na g贸r臋