• Autor
    Odp.
  • Wiera
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 62
    • Sta艂y bywalec

to szukaj gierek tej 臋…fundacji, ktorej ambasadorem jest Saleta, wtedy pieniazki z gry ida na fundacje wspierajaca dzieci. sa tam tez strategie, widzialam ostatnio Settlersow 馃榾 (swoja droga to ukochana gra):P. uwazaj z ta karta, bo mozna latwo przedobrzyc na zakupach, a konkurs fajowy:)

jaki konkurs? trzeb aplacic mastercardem? i co sie wygrywa? ja wlasnie nie wiem jak z prezentami. pomys艂y mam, ale wybrac sie nie moge…jak widze te tlumy w sklepach to sloabo mi sie robi…dla m臋偶usia tradycyjnie, bielizna i kosmetyki, bo sam o siebie nie zadba. 馃槈

Monika
    Member
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 897
    • Zas艂u偶ony

Wczoraj wymyslilam,ze kupie mojemu tacie jakis fajny budzk,bo ten ktorego teraz uzywa jest juz troche zuzyty i ma urwana klapke. Mysle,ze sie ucieszy.

Jenny
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 20
    • Bywalec

W sklepach pe艂no wszystkiego i nadal nie wiem co kupi膰 a 偶wi臋ta za pasem 馃槸

Mirabelka
    Member
    • Temat贸w: 32
    • Odp.: 585
    • Zas艂u偶ony

No i to jest problem, ja chyba zafunduje ukochanemu nawigacje do samochodu. – – – > [usuni臋to_link]

ostatnio nawet co偶 tam napomkn膮艂 偶e by chcia艂, 偶e by sie przyda艂a… 馃槢

abi
    Member
    • Temat贸w: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Ja oczywiscie dopiero sie obudzilam. Zawsze wszystko na ostatnia chwile zastawiam. Dobrze ze nie mam wielu osob do obdarowania. Nam, tzn mi i mojemu rodzenstwu prezenty przyniesie Pani Gwiazdka, ale pewnie jak zwykle zapomni o rodzicach i babci. No i jutro musze im cos kupic. Jako, 偶e jestem biedna studentka, a m贸j brat to biedny licealista to zrzucimy sie na takie tylko drobiazgi(jak zwykle zreszt膮 馃檪 ). Rodzice dostan膮 szampana i bombonierk臋, a babcia czekolad臋 馃槈
    Dobrze ze nie musz臋 nikomu nic wi臋cej kupowac, bo chyba bym si臋 nie wyrobi艂a z tym moim refleksem 馃檪

Monika
    Member
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 897
    • Zas艂u偶ony

Ja juz mam dla wszystkich prezenciaki 馃槅 uff…

Magdus
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 582
    • Zas艂u偶ony

Ja te偶 馃榾

Ania_
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

Ja prezety tez mam juz kupione i na ca艂e szcz臋偶cie bo nie lubie ich kupowa膰, nigdy nie wiem co 馃槈 moj facet chcial zegarek ale bez niego mu go nie kupie, a ze jest kilka tysiecy kilometrow ode mnie to po prostu dostanie 24.12 dwie pary bokserek i zestaw kosmetykow 馃槈

aaapaulinkaaa17
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 73
    • Sta艂y bywalec

U mnie kupywanie prezentu dla ch艂opaka to istna katorga 馃檪 poniewa偶 wykorzystalam juz limit prezentow pt.”kosmetki wszelkiego rodzaju” musialam sie na cos innego zdecydowac… A ze mojego faceta generalnie interesuja TYLKO komputery sprawa jest trudna. Gry mu zadnej nie kupie, bo on te co mu sie podobaja to ma a inne juz „do bani sa” … W sumie moglabym mu kupic karte graficzna albo inne podobne dziwo w konsultacji z wujkiem, jednak fundusze 17-latki sa mocno ograniczone..

Wi臋c skonczylo sie na zegarku 馃檪

Julia23
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

[usuni臋to_link] 馃檪:wink:

Niesamowite, d艂ugo szuka艂am pomys艂u na 偶wi臋ta a zarazem na urodzinki mojego Misia i podsun臋艂a偶 mi, Monika:) 偶wietny pomys艂, a raczej rozwiazanie mojego problemu, b臋dzie to model do sklejania lub sk艂adania. Co偶 poszukam dla Niego, nie mog臋 ju偶 doczeka膰 si臋 jego u偶miechu na twarzy. Dzi臋kuj臋 Ci, Monika 馃檪

Wiera
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 62
    • Sta艂y bywalec

no uff, juz po swietach! prezenty sie podobaly 馃榾 …pomimo tego, z enie byly oryginalne…procz piesk a zkiwajaca glowa, ktorego wreszzzzcie udalo mi sie wygrac w tej loterii mastercard….chyba z tego cieszyl sie najbardziej 馃槈

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Prezenty na Boze Narodzenie-macie juz?"

Przewi艅 na g贸r臋