- AutorOdp.
- 11 grudnia 2007 at 21:38
to szukaj gierek tej 臋…fundacji, ktorej ambasadorem jest Saleta, wtedy pieniazki z gry ida na fundacje wspierajaca dzieci. sa tam tez strategie, widzialam ostatnio Settlersow 馃榾 (swoja droga to ukochana gra):P. uwazaj z ta karta, bo mozna latwo przedobrzyc na zakupach, a konkurs fajowy:)
jaki konkurs? trzeb aplacic mastercardem? i co sie wygrywa? ja wlasnie nie wiem jak z prezentami. pomys艂y mam, ale wybrac sie nie moge…jak widze te tlumy w sklepach to sloabo mi sie robi…dla m臋偶usia tradycyjnie, bielizna i kosmetyki, bo sam o siebie nie zadba. 馃槈
12 grudnia 2007 at 11:27Wczoraj wymyslilam,ze kupie mojemu tacie jakis fajny budzk,bo ten ktorego teraz uzywa jest juz troche zuzyty i ma urwana klapke. Mysle,ze sie ucieszy.
14 grudnia 2007 at 16:46W sklepach pe艂no wszystkiego i nadal nie wiem co kupi膰 a 偶wi臋ta za pasem 馃槸
16 grudnia 2007 at 23:11No i to jest problem, ja chyba zafunduje ukochanemu nawigacje do samochodu. – – – > [usuni臋to_link]
ostatnio nawet co偶 tam napomkn膮艂 偶e by chcia艂, 偶e by sie przyda艂a… 馃槢
20 grudnia 2007 at 17:45Ja oczywiscie dopiero sie obudzilam. Zawsze wszystko na ostatnia chwile zastawiam. Dobrze ze nie mam wielu osob do obdarowania. Nam, tzn mi i mojemu rodzenstwu prezenty przyniesie Pani Gwiazdka, ale pewnie jak zwykle zapomni o rodzicach i babci. No i jutro musze im cos kupic. Jako, 偶e jestem biedna studentka, a m贸j brat to biedny licealista to zrzucimy sie na takie tylko drobiazgi(jak zwykle zreszt膮 馃檪 ). Rodzice dostan膮 szampana i bombonierk臋, a babcia czekolad臋 馃槈
Dobrze ze nie musz臋 nikomu nic wi臋cej kupowac, bo chyba bym si臋 nie wyrobi艂a z tym moim refleksem 馃檪20 grudnia 2007 at 19:11Ja juz mam dla wszystkich prezenciaki 馃槅 uff…
20 grudnia 2007 at 19:22Ja te偶 馃榾
23 grudnia 2007 at 13:56Ja prezety tez mam juz kupione i na ca艂e szcz臋偶cie bo nie lubie ich kupowa膰, nigdy nie wiem co 馃槈 moj facet chcial zegarek ale bez niego mu go nie kupie, a ze jest kilka tysiecy kilometrow ode mnie to po prostu dostanie 24.12 dwie pary bokserek i zestaw kosmetykow 馃槈
23 grudnia 2007 at 18:28U mnie kupywanie prezentu dla ch艂opaka to istna katorga 馃檪 poniewa偶 wykorzystalam juz limit prezentow pt.”kosmetki wszelkiego rodzaju” musialam sie na cos innego zdecydowac… A ze mojego faceta generalnie interesuja TYLKO komputery sprawa jest trudna. Gry mu zadnej nie kupie, bo on te co mu sie podobaja to ma a inne juz „do bani sa” … W sumie moglabym mu kupic karte graficzna albo inne podobne dziwo w konsultacji z wujkiem, jednak fundusze 17-latki sa mocno ograniczone..
Wi臋c skonczylo sie na zegarku 馃檪
23 grudnia 2007 at 21:06[usuni臋to_link] 馃檪
Niesamowite, d艂ugo szuka艂am pomys艂u na 偶wi臋ta a zarazem na urodzinki mojego Misia i podsun臋艂a偶 mi, Monika:) 偶wietny pomys艂, a raczej rozwiazanie mojego problemu, b臋dzie to model do sklejania lub sk艂adania. Co偶 poszukam dla Niego, nie mog臋 ju偶 doczeka膰 si臋 jego u偶miechu na twarzy. Dzi臋kuj臋 Ci, Monika 馃檪
29 grudnia 2007 at 18:28no uff, juz po swietach! prezenty sie podobaly 馃榾 …pomimo tego, z enie byly oryginalne…procz piesk a zkiwajaca glowa, ktorego wreszzzzcie udalo mi sie wygrac w tej loterii mastercard….chyba z tego cieszyl sie najbardziej 馃槈
- AutorOdp.