• Autor
    Odp.
  • okm
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

oczywiżcie mam to na uwadze, ale mam też na uwadze mój portfel;))

Rencia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 480
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

ja jako ta, która przeszła już inwazję z dzieciakami na ten sklep, szczerze doradzam, iżć tam samemu

Tak też zrobię jak się zbiorę w końcu, raz jak zabawiliżmy w smyku to myżlałam, że się nie wypłacę 🙂 a byliżmy w kilka zaprzyjaźnionych rodzin.

szpileczka99
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 80
    • Stały bywalec

no to lepiej bys zrobila wybierajac sie do toys r us bo tam masz przynajmniej duzo p[romocji i mozesz dzieciaka przekonac do tych zabawek co sa akurat w nizszej cenie;-)

Rencia
    Member
    • Pasjonat

No już od dawna chce do Toysów dotrzeć, ale kompletnie nie czasowi ostatnio jesteżmy ;/ ale prędzej czy później dotrzemy 🙂

marianna_s
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Dziewczynki często lubią zestawy modowe, np.
    – zestaw magnetyczna moda,
    – papierowa lalka LULU do ubierania
    – czy ulubiona pozycja mojej córki:) szkicownik projektantki mody [usunięto_link] Ich ceny zaczynają się od 29zł:)

Rencia
    Member
    • Pasjonat

Szkicowniki są fajne, jeżli dziecko lubi takie rzeczy to super sprawa 🙂

Karola12
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Można wybrać ciekawą grę planszową dla 4 latka, lepsze to niż ciągłe siedzenie przed tv czy komputerem

bera_87
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 182
    • Zapaleniec

dokładnie gra planszowa, albo jakies interaktywne zabawki, najlepiej jednak p****żć się do sklepu i pooglądać… a np tak jak piszecie w Toys”R’Us jest z czego wybierać i czasem cięzko zadecydować…

Rencia
    Member
    • Pasjonat

Byle tylko, jak to pisała „okm” – iżć samemu 😛 dziecko będzie rozchwytywało zabawki na prawo i lewo 😀

nejtan
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

ale dziecko moze pozniej byc niezadowolone z prezentu.

bera_87
    Member
    • Zapaleniec

oj dzieci raczej są zadowolone z każdej zabawki, tak czy tak im przechodzi z czasem każda zabawka

nejtan
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

I w dalszym ciagu nie doszłyżmy do porozumienia jakie zabawki są najlepsze na prezent. 🙂

okm
    Member
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

bo to zalezy od dziecka kochana, dla mojej córki na przykład najlepszy prezent, to ten największy, najbardziej żwiecący, a jeszcze jak coż gra to już w ogóle szał. Dodatkowym plusem u córci jest też jeżli prezent jest w kolorze różowym lub złotym;D

bera_87
    Member
    • Zapaleniec

dokładnie! zalezy od wieku dziecka, czy to chłopiec czy dziewczynka i wydaje mi sie że od wychowania i podejscia do takich spraw rodziców też… także reguły nie ma;D

chatanoga
    Member
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

bardzo dobrym prezentem dla czteroletniego dziecka moim zdaniem jest książka. W tym wieku dzieci zadają „trudne” pytania: mamoooo, skąd się biorą dzieci??? Trafiłam na dobra książkę, która może być podpórką w rozmowie na ten jakże poważny temat. To Maciupek i Maleńtas. Niezwykłe przygody w Brzuchu Mamy Anny Janko.To historia bliźniaków, które jeszcze są w maminym brzuchu.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Problem z Prezentem"

Przewiń na górę