- AutorOdp.
- 28 marca 2012 at 07:22
oczywiżcie mam to na uwadze, ale mam też na uwadze mój portfel;))
29 marca 2012 at 11:43[usunięto_link] wrote:
ja jako ta, która przeszła już inwazję z dzieciakami na ten sklep, szczerze doradzam, iżć tam samemu
Tak też zrobię jak się zbiorę w końcu, raz jak zabawiliżmy w smyku to myżlałam, że się nie wypłacę 🙂 a byliżmy w kilka zaprzyjaźnionych rodzin.
30 marca 2012 at 21:40no to lepiej bys zrobila wybierajac sie do toys r us bo tam masz przynajmniej duzo p[romocji i mozesz dzieciaka przekonac do tych zabawek co sa akurat w nizszej cenie;-)
20 kwietnia 2012 at 07:55No już od dawna chce do Toysów dotrzeć, ale kompletnie nie czasowi ostatnio jesteżmy ;/ ale prędzej czy później dotrzemy 🙂
25 kwietnia 2012 at 11:13Dziewczynki często lubią zestawy modowe, np.
– zestaw magnetyczna moda,
– papierowa lalka LULU do ubierania
– czy ulubiona pozycja mojej córki:) szkicownik projektantki mody [usunięto_link] Ich ceny zaczynają się od 29zł:)27 kwietnia 2012 at 06:43Szkicowniki są fajne, jeżli dziecko lubi takie rzeczy to super sprawa 🙂
7 maja 2012 at 11:10Można wybrać ciekawą grę planszową dla 4 latka, lepsze to niż ciągłe siedzenie przed tv czy komputerem
10 maja 2012 at 10:43dokładnie gra planszowa, albo jakies interaktywne zabawki, najlepiej jednak p****żć się do sklepu i pooglądać… a np tak jak piszecie w Toys”R’Us jest z czego wybierać i czasem cięzko zadecydować…
15 maja 2012 at 06:53Byle tylko, jak to pisała „okm” – iżć samemu 😛 dziecko będzie rozchwytywało zabawki na prawo i lewo 😀
15 maja 2012 at 08:29ale dziecko moze pozniej byc niezadowolone z prezentu.
15 maja 2012 at 17:09oj dzieci raczej są zadowolone z każdej zabawki, tak czy tak im przechodzi z czasem każda zabawka
16 maja 2012 at 08:23I w dalszym ciagu nie doszłyżmy do porozumienia jakie zabawki są najlepsze na prezent. 🙂
16 maja 2012 at 14:03bo to zalezy od dziecka kochana, dla mojej córki na przykład najlepszy prezent, to ten największy, najbardziej żwiecący, a jeszcze jak coż gra to już w ogóle szał. Dodatkowym plusem u córci jest też jeżli prezent jest w kolorze różowym lub złotym;D
16 maja 2012 at 16:45dokładnie! zalezy od wieku dziecka, czy to chłopiec czy dziewczynka i wydaje mi sie że od wychowania i podejscia do takich spraw rodziców też… także reguły nie ma;D
24 maja 2012 at 18:43bardzo dobrym prezentem dla czteroletniego dziecka moim zdaniem jest książka. W tym wieku dzieci zadają „trudne” pytania: mamoooo, skąd się biorą dzieci??? Trafiłam na dobra książkę, która może być podpórką w rozmowie na ten jakże poważny temat. To Maciupek i Maleńtas. Niezwykłe przygody w Brzuchu Mamy Anny Janko.To historia bliźniaków, które jeszcze są w maminym brzuchu.
- AutorOdp.