- AutorOdp.
- 3 grudnia 2008 at 22:58
noo neistety 👿
4 grudnia 2008 at 11:28dziż rano przeżyłam szok! oczywiżcie dzień jak dzień z rana obowiązkowo prostowanie włosków więc włączyłam ją a ona NIE DZIAŁA!!! istny koszmar podłamałam się 🙁 i musiałam wyjżć z domu tak jak stałam 🙁 wiem że to żmieszne ale ja tak nie wytrzymam jeszcze dziż muszę skoczyć po nową bo na dłuższą metę to nie dam rady żyć bez prostownicy!
4 grudnia 2008 at 12:02hehe ;] wiesz ze jakis czas teamu mialam podobna sytuacje jak Ty ;] hehe bylam w szoku nie wiedzialam jak poradzic sobie z wlosami a wtedy mialam okropne problemy gdyz mialam rozjasnione i mialam siano zamiast wlosow ;d polecialam odrazu do sklepu po nowa prostownice ; ] teraz jak zmienilam kolor wlosow juz jest lepiej lecz bez prostownicy ani roz. kupilam sobie preparat do wlosow Nivea S&E no i zobaczymy czy beda takie efekty jak sobie zaplanowalam ;]
4 grudnia 2008 at 16:04TAK ❗ CZEKAMY ❗
a ania to faktycznie pecha miała 😉 choć może jest tak, jak ana mówi? że to znak ❓
4 grudnia 2008 at 21:21;] no i juz uzylam i musze powiedziec laski ze jest … hmm rewelacja 😛 wlosy sa bardzo gladkie i miekkie ;] ciesze sie ze ten preparat mozna rozwniez uzyc na suche wlosy 😀 jetsesm bardzo zadowolon i dzieki ze mi go zaproponowalyscie napewno bede go uzywac do codziennej pielegnacji : >
5 grudnia 2008 at 12:33rowniez sie ciesze ;] pozdrawiam :D:D
5 grudnia 2008 at 17:45uff 😛 co za ulga, że ok 😛
fajnie Jess, że Ci przypasowało 🙂
więc już nie trzeba będzie tak: 😛
[usunięto_link]5 grudnia 2008 at 18:15heheheh noo mam taka nadzieje ;] pozdro
9 grudnia 2008 at 23:20fota mnie urzekła prostotą 😛
a Jess oczywiżcie, że nie 😀 po cóż jej te przestarzałe „ble ble fuj fuj” ❓ teraz ma Nivea 😀10 grudnia 2008 at 12:52aaahha racja laska mam Nivea i wiecej mi do szczescia nie potrzeba ;D ;D haha 😛
11 grudnia 2008 at 12:03ja też lubię kosmetyki nivea 😀 😀 😀
26 grudnia 2008 at 20:47to fakt.
moj syna ma krecone i chce sobie prostowac a moja corka ma proste i chce krecic – wariactwo
😀 😀 😀 😀 😀
29 grudnia 2008 at 18:12Dołączam do was i waszej dyskusji! Mam kręcone włosy i od dłuższego czasu je prostuje. Owszem czasem robi sie siano, ale pomagają mi w tym słynna Nivea i czasem Gliss Kur. Kiedy brakuje mi czasu poprostu poddaje sie naturze i do pracy wychodze pofalowana. Troche pianki lub żelu do włosów i jakos wytrzymuje cały dzien. Niektórzy mówią że ładnie wyglądam w kręconych ale moje samopoczucie jest lepsze gdy są prożciutkie i gładkie. 😛
30 kwietnia 2009 at 09:03jedno jest pewne bez odżywek się nie obejdzie 😛
7 maja 2009 at 14:32ja prostuje włosy codziennie od 5 lat 😯 różnie z nimi bywało, ale faktem jest, że bez odżywek się nie obejdzie.
ja używam – oczywiżcie Nivea S&E oraz piankę z Pantene – jest rewelacyjna, moje włosy przed wysoką temperaturą chroni lepiej od mleczka Nivea.. 🙂
dobry jest też jedwab płynny BioSilk lub inny, można go kupić na allegro za 5 złotych + przesyłka 😀
do tego codziennie odzywka Dove (myje glowe codziennie 😆 ) ok. 2 x w tygodniu maska na włosy.
dobry jest też olejek rycynowy i różne maseczki do włosów na jego bazie.. kiedyż próbowałam – fakt włosy dużo lepsze, ale ale to w końcu olejek i ciężko to było z głowy zmyć – chyba że ktoż ma cierpliwożć 🙂
- AutorOdp.