- AutorOdp.
- 31 maja 2009 at 12:22
no ja tez uzywam prostownicy i odzywki to podstawa. faworytem jest wspomniany biosilk i mozna tez kupic w salonac fryzjerskich l’oreal specjalny lakier do wlosow poddawanych wysokim temperaturom, bardzo byl fajny, nie pamietam dokladnie nazwy, ale butelka byla czarna z napisem czerowonym „tech”
18 czerwca 2009 at 18:59widzę, że przewinęło się tu sporo dobrych słów na temat kosmetyków nivea… zastanawiam się włażnie czy ich nie kupić, bo jakiż czas temu bardzo zniszczyłam sobie włosy przez ciągłe prostowanie i teraz znowu zapuszczam, a do prostownicy wolę nie wracać zbyt często 🙄
30 czerwca 2009 at 13:14[usunięto_link] wrote:
widzę, że przewinęło się tu sporo dobrych słów na temat kosmetyków nivea… zastanawiam się włażnie czy ich nie kupić, bo jakiż czas temu bardzo zniszczyłam sobie włosy przez ciągłe prostowanie i teraz znowu zapuszczam, a do prostownicy wolę nie wracać zbyt często 🙄
Masz racje prostowanie strasznie wysusza nasze włosy i ciezko potem sprawic aby wrócily do swojego naturalnego wygladu.
Teaz jestem ciekawa opini ,albo najlepiej sama kupie ten balsam.1 lipca 2009 at 13:40też swoje przeszłam, więc coż o tym wiem!
14 lipca 2009 at 13:22A czy u Was tez tak cyklicznie wypadaja włosy ?
U mnie zwykle jest tak ze wczesne lato wychodza mi calymi garsciami.19 lipca 2009 at 16:45u mnie najbardziej wypadały po ciąży, do tego doszło katowanie ich prostownicą, farbami do włosów, a o efekcie już pisałam wyżej…
a w temacie to wypróbowałam nivea s&e i jestem zadowolona, mi odpowiada, włosy są gładkie i błyszczące, daleko im do mojego puchatego siana sprzed roku chociażby…
25 lipca 2009 at 14:34[usunięto_link] wrote:
u mnie najbardziej wypadały po ciąży, do tego doszło katowanie ich prostownicą, farbami do włosów, a o efekcie już pisałam wyżej…
a w temacie to wypróbowałam nivea s&e i jestem zadowolona, mi odpowiada, włosy są gładkie i błyszczące, daleko im do mojego puchatego siana sprzed roku chociażby…
Kupiłam i rzeczywiscie włosy sa bardzije podatne na ukladanie i nie ma mowy o sianku 😉
Zreszta mysle ze latem warto równiez uzywac takich kosmetyków bo dodatkowo wysusza włosy ostre slońce.28 lipca 2009 at 11:44masz rację… moje włosy są na prawdę w lepszej kondycji niż rok temu… nie są narażone na ciepło i w ogóle och i ach 😀 dawno nie byłam tak zadowolona
31 lipca 2009 at 13:12W lecie wogóle należy bardzo dokładnie dbać o swoje ciało. Działanie słońca doskonale widac na kondycji włosów – zazwyczaj płowieją, staja się przesuszone, szorstkie w dotyku. Włosy najpeiej nawilżać – w lecie sprawdzi sie nakładanie na nie maseczek – warto potrzymać je na włosach 15 minut, po czym należy je dokładnie spłukać. By poprawić kondycję włosów dobrze jest rozpocząć kuracje suplementami diety – dostępne są różne preparaty na bazie skrzypu polnego lub drożdzy – żrodki te charakteryzują się wysoką skutecznożcią – wzmacniają cebulki włosów zapobiegając nadmiernej łamliwożci oraz wypadaniu
- AutorOdp.