- AutorOdp.
- 26 grudnia 2006 at 18:13
Mam problem. Bardzo podoba mi sie pewnien chłopak ciagle o nim mysle. zalezy mi na mnie. Ale jemu na mnie-nie. interesuje sie wszystkimi moimi kolezankami ale nie mna. jesli ze mna gada to tylko na gg albo przez sms i zawsze o „podaj mi numer swojej kolerzanki” jest mi z tym okropnie. staram sie ale nici. pomozcie co mam zrobic!!!!!
26 grudnia 2006 at 21:40Szczerze? Odpusic. Jesli jestes dla niego zrodlem info to nie bedziesz niczym wiecej chyba, ze nie bedzie nikogo w asiegu wzroku a nie o to jak sadze Ci chodzi. Niech chlopak dojrzeje.. poszukaj kogos innego kto Cie doceni.
26 grudnia 2006 at 21:43Ja niestety mialam kilka podobnych sytuacji i coz.. nic z tego nie wyszlo :/
takze z wlasnego doswiadczenia radzilabym tak jak moja poprzedniczka odpuscic sobie …
26 grudnia 2006 at 22:52daj sobie spokój… przecież jest tylu facetów… nie jest wart twego wysiłku zresztą faceci zdaje się nie lubią kiedy kobiety sie narzucają- wolą je zdobywać
26 grudnia 2006 at 23:32…a jak na moje oko to on cie bardziej traktuje jako kolezanke a nie jako ewentualnie swoja dziewczyny, a prawde mowiac to oni wola te ktore sa niedostepne i nie maja ich na wyciagniecie reki…
..swoja droga nie ma rzeczy nie mozliwych, jesli wierzysz w swoje sily i myslisz ze on jest tego wart to walcz…a jesli nie to odpusc!!
😀27 grudnia 2006 at 15:56w tym zecz ze ja nie chce zapomniec i prosze was o pomoc jak zwrucic jego uwage na mnie.
27 grudnia 2006 at 16:19I zreszta nawet ne gadalismy. tylko sms i gg. on chciał zebysmy z olka podeszły do niego np. na przerwie i pogadali ale ja sie wstydze. ostatnio pomysłałam ze zagadam do niego moze w autobusie (zeby olki nie było) i moze to cos pomoze. Co wy na to??
27 grudnia 2006 at 16:21skoro nie chcesz zapomnieć to do dzieła załuz na siebie coż gustownego[w czym ładnie wyglądasz ] broń boze mini co dupę widać i bluzkę zdekoldem do pasa[chyba że chcesz go przelecieć 😀 , pokokietuj go troszkę pokaz, ze jestes kobietą ale nie nażucaj mu się bo faceci lubią zdobywać i broń boze nie paplaj wszystkiego o sobie co ci slina na język przyniesie ani nie obgaduj kolezanek o które sie pyta 😈
- AutorOdp.