• Autor
    Odp.
  • monika22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 315
    • Pasjonat

wódka która nie jest często reklamowana jest duzo lepsza od tych czężciej reklamowanych,a jezeli chodzi o reszte składników które wchodzą w skład drinków np o barwniki,to moim zdanem najlepsze sa barwniki alkoholowe firmy Bols:):)

P.S. jak bede miała jakież nowe przepisy na drinki to umieszcze je na forum dla wszystkich:):)

psinka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 16
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

wódka która nie jest często reklamowana jest duzo lepsza od tych czężciej reklamowanych

Dlatego nie przepadam za lechem, chociaż to nie wódka…xD

[usunięto_link] wrote:

jezeli chodzi o reszte składników które wchodzą w skład drinków np o barwniki,to moim zdanem najlepsze sa barwniki alkoholowe firmy Bols:)Smile

Tak…zdecydowanie Bols jest dobry 😈
    uż…wypiłabym sobie coż…ale w lodówce jest tylko drinki breezery…hm…chyba wystarczy…xD

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

ja z drinkow to tylko Jack Daniels z lodem i Cola

a taki bardziej babski, to kiedys moj kumpel mi zrobil, to jego wymysl haha

otoz

2 dzialki wódy
    działka malibu
    sok pomaranczowy / sprite
    lody waniliowe

dobre toto ;p

monika22
    Member
    • Pasjonat

zuziaczek ale ja nie mówie tu o czystej wódce do picia firmy Bols,tylko o barwnikach do drinków one sa najlepsze i sa w kazdym dobrym barze.

1kropelka
    Participant
    • Tematów: 5
    • Odp.: 192
    • Zapaleniec

polecam Wam spróbować tego: [usunięto_link]
    drink galaretkowy z tequilą pychota! Ostatnia impreza była przez niego bardzo udana 🙂

psinka
    Member
    • Bywalec

Moja impreza żwiętojańska skończyła się na 3 odsypianiu oglądanych filmów i obżerania się pizzą i hamburgerami, popijanymi, o dziwo 😆 , pepsi z rumem…nie wiem jak to przeżyłam…

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

Polecam mojito. A przepisy są w necie 😉

psinka
    Member
    • Bywalec

No ale trzeba wszystkie przepisy wypróbować, by znaleźć sobie ten ulubiony…Polecam zacząć od tych z brązowym cukrem i syropem cukrowym… 😛
    Chociaż przy takiej pogodzie…czy można się dobrze bawić jak za oknem szaruga i do tego deszcz pada? ❓

psinka
    Member
    • Bywalec

Chyba i tak najlepszy jest trzcinowy…Znaczy najbardziej mi smakuje…używam go nawet jak słodzę herbatę… 😀

monika22
    Member
    • Pasjonat

Np moja mama używa brązowego cukru do kawy,ale ja jednak preferuje bardziej do drinków.

psinka
    Member
    • Bywalec

Prawda, cukier trzcinowy jest bardziej aromatyczny, dlatego ciężko się na niego przestawić, ale ja na szczężcie nie miałam z tym problemów! 😛

Kawa z cukrem trzcinowym? Brzmi smakowicie, jednak ja do kawy mam specjalny rarytas: cukier cynamonowy z młynkiem. Taki mały bajer, a jak umila życie 😈

psinka
    Member
    • Bywalec

Mięta…ach…mój przepis na wode mietową…
    Pychotka na zimno, jak i ciepło… 😆
    Po prostu zalewasz wrzatkiem kilka liżci miety i dodajesz cukier. Proste, ale tak przyjemne doznania sa podczas degustacji… 😛

BOZENA
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Mięta…ach…mój przepis na wode mietową…
    Pychotka na zimno, jak i ciepło… 😆
    Po prostu zalewasz wrzatkiem kilka liżci miety i dodajesz cukier. Proste, ale tak przyjemne doznania sa podczas degustacji… 😛

jakoż bym chyba nie dała rady tego przełknąć!

psinka
    Member
    • Bywalec

Ale dlaczego? Nie lubisz mięty?
    A zresztą nie musiałaż pisać tego, że nie mogłabyż tego przełknąć… Tobie może nie smakować, ale ja tę wodę uwielbiam
    Zwłaszcza jak jest wstrzążnięta w shakerze z lodem i kroplą soku z limonki i bacardi, coż a la mohito, tyle, że łagodniejsze

psinka
    Member
    • Bywalec

To nie jest zwykła herbata miętowa!
    Herbata miętowa ma bardziej intensywny kolor, niż taka woda miętowa, poza tym ma delikatny smak… 🙄

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Przepisy na drinki"

Przewiń na górę