- AutorOdp.
- 17 czerwca 2009 at 21:53
wódka która nie jest często reklamowana jest duzo lepsza od tych czężciej reklamowanych,a jezeli chodzi o reszte składników które wchodzą w skład drinków np o barwniki,to moim zdanem najlepsze sa barwniki alkoholowe firmy Bols:):)
P.S. jak bede miała jakież nowe przepisy na drinki to umieszcze je na forum dla wszystkich:):)
18 czerwca 2009 at 17:58[usunięto_link] wrote:
wódka która nie jest często reklamowana jest duzo lepsza od tych czężciej reklamowanych
Dlatego nie przepadam za lechem, chociaż to nie wódka…xD
[usunięto_link] wrote:
jezeli chodzi o reszte składników które wchodzą w skład drinków np o barwniki,to moim zdanem najlepsze sa barwniki alkoholowe firmy Bols:)Smile
Tak…zdecydowanie Bols jest dobry 😈
uż…wypiłabym sobie coż…ale w lodówce jest tylko drinki breezery…hm…chyba wystarczy…xD18 czerwca 2009 at 21:29ja z drinkow to tylko Jack Daniels z lodem i Cola
a taki bardziej babski, to kiedys moj kumpel mi zrobil, to jego wymysl haha
otoz
2 dzialki wódy
działka malibu
sok pomaranczowy / sprite
lody waniliowedobre toto ;p
19 czerwca 2009 at 07:18zuziaczek ale ja nie mówie tu o czystej wódce do picia firmy Bols,tylko o barwnikach do drinków one sa najlepsze i sa w kazdym dobrym barze.
25 czerwca 2009 at 10:37polecam Wam spróbować tego: [usunięto_link]
drink galaretkowy z tequilą pychota! Ostatnia impreza była przez niego bardzo udana 🙂26 czerwca 2009 at 16:16Moja impreza żwiętojańska skończyła się na 3 odsypianiu oglądanych filmów i obżerania się pizzą i hamburgerami, popijanymi, o dziwo 😆 , pepsi z rumem…nie wiem jak to przeżyłam…
26 czerwca 2009 at 19:50Polecam mojito. A przepisy są w necie 😉
27 czerwca 2009 at 11:42No ale trzeba wszystkie przepisy wypróbować, by znaleźć sobie ten ulubiony…Polecam zacząć od tych z brązowym cukrem i syropem cukrowym… 😛
Chociaż przy takiej pogodzie…czy można się dobrze bawić jak za oknem szaruga i do tego deszcz pada? ❓29 czerwca 2009 at 12:21Chyba i tak najlepszy jest trzcinowy…Znaczy najbardziej mi smakuje…używam go nawet jak słodzę herbatę… 😀
30 czerwca 2009 at 22:05Np moja mama używa brązowego cukru do kawy,ale ja jednak preferuje bardziej do drinków.
30 czerwca 2009 at 22:50Prawda, cukier trzcinowy jest bardziej aromatyczny, dlatego ciężko się na niego przestawić, ale ja na szczężcie nie miałam z tym problemów! 😛
Kawa z cukrem trzcinowym? Brzmi smakowicie, jednak ja do kawy mam specjalny rarytas: cukier cynamonowy z młynkiem. Taki mały bajer, a jak umila życie 😈
1 lipca 2009 at 23:08Mięta…ach…mój przepis na wode mietową…
Pychotka na zimno, jak i ciepło… 😆
Po prostu zalewasz wrzatkiem kilka liżci miety i dodajesz cukier. Proste, ale tak przyjemne doznania sa podczas degustacji… 😛3 lipca 2009 at 11:43[usunięto_link] wrote:
Mięta…ach…mój przepis na wode mietową…
Pychotka na zimno, jak i ciepło… 😆
Po prostu zalewasz wrzatkiem kilka liżci miety i dodajesz cukier. Proste, ale tak przyjemne doznania sa podczas degustacji… 😛jakoż bym chyba nie dała rady tego przełknąć!
4 lipca 2009 at 13:42Ale dlaczego? Nie lubisz mięty?
A zresztą nie musiałaż pisać tego, że nie mogłabyż tego przełknąć… Tobie może nie smakować, ale ja tę wodę uwielbiam
Zwłaszcza jak jest wstrzążnięta w shakerze z lodem i kroplą soku z limonki i bacardi, coż a la mohito, tyle, że łagodniejsze6 lipca 2009 at 09:12To nie jest zwykła herbata miętowa!
Herbata miętowa ma bardziej intensywny kolor, niż taka woda miętowa, poza tym ma delikatny smak… 🙄 - AutorOdp.