- AutorOdp.
- 3 lipca 2007 at 23:05
Hej kobietki 😀 Macie jakież sposoby na pielęgnacje przetłuszczających się włosów ❓
4 lipca 2007 at 06:00trzeaby pogrzebac troszke bo kilka tematow na ten temat juz sie pojawilo na forum.
ja osobiscie mam podobny problem od niedawna. dokladnie odkad odstawilam tabletki antykonceocyjne 🙁5 lipca 2007 at 06:50Przez około dwa tygodnie uzywaj szamponu do włosów przetłuszczających się, żadnych odżywek (nawet 2w1). Po dwóch tygodniach, przez kolejne dwa, możesz potrzebować szamponu przeciwłupieżowego (niekoniecznie), jeżli tak to polecam Nizoral oraz znacznie tańszy Oriflame z serii rożlinnej, można wprowadzić odżywkę na same końcówki. Jeżli łupież się nie pojawił, to odrazu przejdź do kolejnego etapu: szampon rewitalizujący, odżywka najlepiej spłukiwana i maksymalniedo połowy długożci włosów.
21 sierpnia 2007 at 05:20no ja tez mam ten problem od niedawna,masakra denerwujace :):)
21 sierpnia 2007 at 08:22fakt, bardzo denerwujące mieć taki problem…
21 sierpnia 2007 at 09:30Mi sie strasznie przetluszczaja, wiec myje je codziennie i zawsze mam żwieże kazdego dnia 😉
21 sierpnia 2007 at 12:38[usunięto_link] wrote:
Mi sie strasznie przetluszczaja, wiec myje je codziennie i zawsze mam żwieże kazdego dnia 😉
tez je zawsze codziennie przed wyjsciem myje.nawet z samego rana o 6 😉 [oprocz dzis bo zaspalam i robia mi sie juz po malu wiszace straki]
21 sierpnia 2007 at 14:19A ja po myciu jeszcze susze i prostuje 😉 Ale juz sie przyzwyczailam i robie to w mgnieniu oka 😆
9 września 2007 at 21:31Myje je codziennie i tyle;)
10 września 2007 at 05:32rety ja też susze bo zimno w domu, niestety po suszeniu mam na końcówkach puch, a na górze proste kołki ulizujące mój kształ głowy 🙁
Do tego włosy wychodzą mi baaaardzo. Odrosty już mam takie że można by już żciąć włosy na króciutko ale mi szkoda i chodzę dzień w dzień w kucyku (głowa już od frotki boli).
Gorzej chyba już nie możecie mieć 🙁
10 września 2007 at 15:02Ja ich nie suszę, bo wyglądają okropenie potem.
10 września 2007 at 19:37ja tam zawsze muszę wysuszyć…
10 września 2007 at 19:45na tłużciochy to chyba nie ma sposobu 😕 mam ten sam problem… pozostaje tylko codzienne mycie głowy
10 września 2007 at 20:45Mi też się włosy okropnie przetłuszczają 🙁 nic na to nie można poradzic niestety. Ja myję codziennie i jest ok.
20 września 2007 at 12:38ja również mam problem z przetłuszczaniem sie włosów i mój sposób jest taki: chodze regularnie do fryzjera na pasemka wiec te włosy sa troche bardzoj suche u nasady. Stosuje szapmon glis kura , obowiazkowo odywka i pianka do włosów! mi pomaga!
- AutorOdp.