- AutorOdp.
- 12 maja 2010 at 14:41
Ja zawsze myżlałam że drożej jest z Internetu coż zamwiać. A możesz mi podać jakież linki do dobrych aptek internetowych? Ja się na tym kompletnie nie znam 😛
13 maja 2010 at 09:41kurcze ja nie wiem które są lepsze a które gorsze, więc Ci ni pomogę. wpisz sobie w wyszukiwarce 'apteki internetowe’ i na pewno wyskoczą Ci linki. posprawdzaj, poczytaj komentarze i sama oceń która najlepsza 😉
5 czerwca 2010 at 17:03Słuchajcie zamówiłam wczoraj urt-oil z apteki internetowej 🙂 już się nie mogę doczekać kiedy przyjdzie. Może jakież rady przed używaniem?
6 czerwca 2010 at 18:29Pewnie dobre rady jak używać będą napisane na opakowaniu 😛 powodzenia
7 czerwca 2010 at 13:47Spodziewałam się czegoż innego, no ale dzięki ;p
19 czerwca 2010 at 13:44Dziewczyny bo ja w ogóle chciałam się spytać czy dobrze robię że używam urt-oil codziennie? Nie powinnam zrobić sobie jakiej przerwy co jakiż czas czy tak jest ok??
20 czerwca 2010 at 13:21Ja bym Ci radziła używać co 2-3 a nawet co 4 dni, a nie codziennie. Włosy męczą się codziennym myciem, więc daj im trochę pożyć i co parę dni tylko używaj. Zobaczysz tak będzie ok 🙂
24 czerwca 2010 at 12:25Rzeczywiżcie tak chyba lepiej. No i wygodniej przede wszystkim. Bo na codzienne mycie głowy (zwłaszcza jak ma się długie włosy) nie ma się tyle czasu. W ogóle wiecie co mojaj mama robi? Dolewa sobie parę kropel urt-oil do kąpieli. Ona twiedzi że tak można. Ma rację czy nie? Bo ja się z nią kłóciłam że to na włosy jest.
25 czerwca 2010 at 07:46Hej dziewczyny. Jak radzicie sobie z tłustymi włosami? Chciałam zasięgnąć jakiejż rady, bo kosmetyki których używałam zbytnio nie pomogły mi doprowadzić włosy do pożądanego stanu.
27 czerwca 2010 at 10:24Napisz czego już używałaż, bo nie chcę się powtarzać. A urt-oil znasz? Używałaż kiedyż? Bo my włażnie o tym piszemy.
27 czerwca 2010 at 17:41To taki preparat z naftą oczyszczoną bodajże? Nie wiem czy dobrze kojarzę …?
27 czerwca 2010 at 20:45Dobrze kojarzysz. Urt oil ma naftę oczyszczoną. Jeżli masz problem z tłustymi włosami to żmiało możesz go używać. Ja co prawda nie za długo stosuję urt oil, ale już widzę poprawę moich włosów.
28 czerwca 2010 at 05:08A ile to kosztuje?
1 lipca 2010 at 16:48Zawsze powtarzam, najlepsze według mnie są szampony oparte na naturalnych wyciągach, w tym przypadku idealny byłby szampon z pokrzywą z potrójnej siły ziół.
4 sierpnia 2010 at 12:16Ja uzywam złotego Syoss i nie przetłuszczają sie po nim włosy:)
- AutorOdp.