• Autor
    Odp.
  • bera_87
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 182
    • Zapaleniec

Ja zawsze myżlałam że drożej jest z Internetu coż zamwiać. A możesz mi podać jakież linki do dobrych aptek internetowych? Ja się na tym kompletnie nie znam 😛

stefffcia
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 14
    • Bywalec

kurcze ja nie wiem które są lepsze a które gorsze, więc Ci ni pomogę. wpisz sobie w wyszukiwarce 'apteki internetowe’ i na pewno wyskoczą Ci linki. posprawdzaj, poczytaj komentarze i sama oceń która najlepsza 😉

bera_87
    Member
    • Zapaleniec

Słuchajcie zamówiłam wczoraj urt-oil z apteki internetowej 🙂 już się nie mogę doczekać kiedy przyjdzie. Może jakież rady przed używaniem?

stefffcia
    Member
    • Bywalec

Pewnie dobre rady jak używać będą napisane na opakowaniu 😛 powodzenia

bera_87
    Member
    • Zapaleniec

Spodziewałam się czegoż innego, no ale dzięki ;p

bera_87
    Member
    • Zapaleniec

Dziewczyny bo ja w ogóle chciałam się spytać czy dobrze robię że używam urt-oil codziennie? Nie powinnam zrobić sobie jakiej przerwy co jakiż czas czy tak jest ok??

stefffcia
    Member
    • Bywalec

Ja bym Ci radziła używać co 2-3 a nawet co 4 dni, a nie codziennie. Włosy męczą się codziennym myciem, więc daj im trochę pożyć i co parę dni tylko używaj. Zobaczysz tak będzie ok 🙂

bera_87
    Member
    • Zapaleniec

Rzeczywiżcie tak chyba lepiej. No i wygodniej przede wszystkim. Bo na codzienne mycie głowy (zwłaszcza jak ma się długie włosy) nie ma się tyle czasu. W ogóle wiecie co mojaj mama robi? Dolewa sobie parę kropel urt-oil do kąpieli. Ona twiedzi że tak można. Ma rację czy nie? Bo ja się z nią kłóciłam że to na włosy jest.

qsia
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Hej dziewczyny. Jak radzicie sobie z tłustymi włosami? Chciałam zasięgnąć jakiejż rady, bo kosmetyki których używałam zbytnio nie pomogły mi doprowadzić włosy do pożądanego stanu.

stefffcia
    Member
    • Bywalec

Napisz czego już używałaż, bo nie chcę się powtarzać. A urt-oil znasz? Używałaż kiedyż? Bo my włażnie o tym piszemy.

qsia
    Member
    • Początkujący

To taki preparat z naftą oczyszczoną bodajże? Nie wiem czy dobrze kojarzę …?

bera_87
    Member
    • Zapaleniec

Dobrze kojarzysz. Urt oil ma naftę oczyszczoną. Jeżli masz problem z tłustymi włosami to żmiało możesz go używać. Ja co prawda nie za długo stosuję urt oil, ale już widzę poprawę moich włosów.

qsia
    Member
    • Początkujący

A ile to kosztuje?

nikit4
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Zawsze powtarzam, najlepsze według mnie są szampony oparte na naturalnych wyciągach, w tym przypadku idealny byłby szampon z pokrzywą z potrójnej siły ziół.

Crystaline
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 88
    • Stały bywalec

Ja uzywam złotego Syoss i nie przetłuszczają sie po nim włosy:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Przetłuszczające się włosy:)"

Przewiń na górę