• Autor
    Odp.
  • ashley0022
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

nawet juz o tym zapomialam i mam to gdzies. zreszta ta sprawa sie dla mnie super ulozyla. zwlaszcza ze wtedy bylam w klotni z tomkiem i nie wiedzialam co tak naprawde robie

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

za glupie mozesz uwazac moje zachowanie. przeciez Ci tego nie zabronie ale nie mozesz twierdzic ze ja taka jestem. dla kogos glupia osoba to kujon dla kogos nieuk i jest dozo takich przypadkow. jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodzil

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

a co do piotrka to mnie to teraz bawi. kilka dni temu z nim galam i powiedzadial mi ze z poczatku mnie nie lubial bo myslal ze jestem strasznie zarozumiala. w koncu nikt nie jest idealny ja w sobie widze wiele wad ale chce byc soba

lola
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

ty nie masz dyskortografi tylko jestes po prostu nieukiem i tepakiem.
    LUBIAŁ ?
    Gratuluje.

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

buhahaha 😆
    ashley jestes niesamowita, jedyna w swoim rodzaju. mam nadzieje ze ten rodzaj nigdy w poblizu mnie nie zamieszka…

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

co to za słownictwo?
    czytalas REGULAMIN?
    eta

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

lola- ucze sie na tyle dobrze ze bym sie nie wyrazila „jestem mokra,cieknie ze mnie” a gdyby moj chlopak powiedzial do mnie tak jak twoj to… moze poprostu o higiene nie dbasz?? 😀

lola
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

ashley caly czas uzywasz tej samej wypowiedzi ( tzn tematu ze ze mnie „cieknie”) aby ze mnie „szydzic” ( o ile mozna to tak nazwac 😉 ).
    Nie rozumiem co w tym wyrazeniu bylo nie tak. Nie jestem polonistką ( choc przy Tobie to chyba jestem profesorem Miodkiem 😆 ), ale sądze, ze napisane to bylo i składniowo dobrze i bez zadnych błedow ortograficznych, interpunkcyjnych etc
    Moze i uczysz się dobrze np z matematyki czy chemii, z polskiego moze dobra jestes z lektur, ale nie z gramatyki!! W to nie uwierze. Dziewczyno zabieraj sie za swoja poprawnosc w pisaniu, bo mature puki co masz bankowo niezdana.
    I dlaczego mam nie dbac o higienę? To nie ma nic do rzeczy. A z ciebie nie leci wydizelina podczas podniecenia? to dziwna sprwa. Mi sie to zdaza jedynie po alkoholu.

A i mowiąc szmatki nie prowokujesz nas. Wyzwiska w tym stylu nie trafiaja do normalnych ludzi. Bo sa naciagane, bezpodstawne i smieszne po prostu!

kasia21
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 411
    • Pasjonat

Ashley, masz po prostu jakis problem,sama chyba nie wiesz jaki i wypisujesz jakies bzdury,ktore(jak lola napisala)nie trafiaja do normalnych ludzi.A co do ortografii powinnaż rzeczywiżcie popracowac nad forma ,stylem i poprawnoscia swoich wypowiedzi.Przyda Ci sie napewno.

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

i co z zwiazku z tym?? wiecie, juz mnie nudzicie 😆 ile mozna razy cos powtarzac?? wymyslcie (jesli potraficie) cos nowego

kasia21
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 411
    • Pasjonat

Jak sie tak nudzisz to poczytaj SLOWNIK POPRAWNEJ POLSZCZYZNY:)

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

ashley oczywiscie ze wymyslimy dziecko drogie 🙂
    wiesz…ja gdybym sie wystawila na takie posmiewisko jak ty…zrezygnowalabym z tego forum i przemyslala wszystko od poczatku co zrobilam az tak zle ze jestem az tak nieakceptowana.

co do okreslenia ze ze mnie cieknie…(czy jakos tak) ze mnie tez cieknie. to bardzo normalne u kobiet. jesli tobie nie cieknie hmm… po raz kolejny przekonujesz sie ze jestes nienormalna

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

no juz biegne 😀 😆

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Oj,autorka tematu nam się zdenerwowała,bo zamiast oczekiwanych zapewnien,że jest najpiekniejsza na żwiecie spotkała się z pogardą… 😆 stawiam,że masz 15 lat ale Twój rozwuj zatrzymał się na 12 latach 😆 😆 😆 może napisz do Bravo,tam na pewno spotkasz się ze zrozumieniem 😆

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

jak sie patrze na wasze problemiki to poprostu sie smieje tak samo jak z waszych wypowiedzi tutaj. zreszta czemu mam wam sie tlumaczyc?? no przeciez wy jestescie namodrzejsze. tylko z kad w takim razie takie glupie problemy?? cos wam nie pasi w moim temacie?? to po co czytacie?? ja go zalozylam w konkretnym celu a nie zebyscie mi go zasmiecaly swoja obecnoscia. moze w takim razie porobie troche zamieszania w waszych tematach?? w koncu sa one warte pogardy

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " przez urode mam problemy"

Przewiń na górę