• Autor
    Odp.
  • mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

zadając pytania typu „czemu nie umówisz sie z inna” odpowiedź w tym przypadku jest jasna i logiczna, oczekujesz [nie wiem czy swiadomie czy nie] adoracji bo przeciez cóz innego mógłby odpowiedzieć na takie pytanie facet który sie chce z toba umówic. Zadając takie pytania… prowokujesz do dalszej rozmowy która przebiega tak jak juz pisałaż. Czy nie lepiej by było odpowiedziec „nie… dzięki” wtedy go nieco przystopujesz i nie bedzie miał pretekstu do głupiej odpowiedzi

ashley0022
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

ja nie rozumie dlaczego sadzisz ze ja ich prowokuje. moze ty bys tak zrobila ale ja z nimi nie dyskutuje aq powiedzialam mu konkretnie z kim ma sie umuwic i on wiedzal o co biega i dlaczego powinien to zrobic. a ty myslisz ze to takie latwe?? nie bylabys dobrym psychologiem gdybys wmawiala ziwnepacjentom ze robia to specjalnie…. sorki ale naprawde masz dziwne podejscie

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

ja nie rozumie dlaczego sadzisz ze ja ich prowokuje. moze ty bys tak zrobila ale ja z nimi nie dyskutuje aq powiedzialam mu konkretnie z kim ma sie umuwic i on wiedzal o co biega i dlaczego powinien to zrobic. a ty myslisz ze to takie latwe?? nie bylabys dobrym psychologiem gdybys wmawiala ziwnepacjentom ze robia to specjalnie…. sorki ale naprawde masz dziwne podejscie

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

ashley a ile ty masz wogole lat?
    jesli sie zmienilas. cos ci przeszkadza z przeszlosci to na dobry poczatek zmien nr skoro masz chlopaka na ktorym ci zalezy to nie powinno ci az tak zalezec na kontaktach z cala szkola.
    dostaniesz nowy nr. daj go rodzinie chlopakowi i kilku zaufanym kolezanka. co ci wiecej do szczescia potrzeba.
    gdybm dostala takiego sms wale konia itd i wiedziala od kogo to z cala pewnoscia na drugi dzien ten ktos dostalby odemnie w twarz. bo szanuje sie i na takie teksty bym sobie nie pozwolila.
    jesli nie wiedzialabym od kogo en sms to przypuszczam ze twoj nr krazy wsrod chlopakow jako nr latwej dziewczyny

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

ashley a ile ty masz wogole lat?
    jesli sie zmienilas. cos ci przeszkadza z przeszlosci to na dobry poczatek zmien nr skoro masz chlopaka na ktorym ci zalezy to nie powinno ci az tak zalezec na kontaktach z cala szkola.
    dostaniesz nowy nr. daj go rodzinie chlopakowi i kilku zaufanym kolezanka. co ci wiecej do szczescia potrzeba.
    gdybm dostala takiego sms wale konia itd i wiedziala od kogo to z cala pewnoscia na drugi dzien ten ktos dostalby odemnie w twarz. bo szanuje sie i na takie teksty bym sobie nie pozwolila.
    jesli nie wiedzialabym od kogo en sms to przypuszczam ze twoj nr krazy wsrod chlopakow jako nr latwej dziewczyny

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

kiedys juz zmienialam numer ale z innego powodu i dalam tez 2 kolezanka i rodzinie ale i tak po pewnym czasie juz wszyscy go mieli. ja niemam ochoty nawet z nimi dyskutowac bo brzydze sie nimi

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

kiedys juz zmienialam numer ale z innego powodu i dalam tez 2 kolezanka i rodzinie ale i tak po pewnym czasie juz wszyscy go mieli. ja niemam ochoty nawet z nimi dyskutowac bo brzydze sie nimi

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

poprostu gdy ktos mnie normalnie traktuje to ja go tez ale gdy sa jakies glupie uwagi nie na miejscu to co innego. kazdy ma swoje zdanie i powinien je wyrazac. ale zeby obrazac i nazywac kogos kogo sie niezna glupim?? zenada

lola
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

Ale my poprzez to wyrazamy swoje zdanie. Nie mowie „glupia” dlatego zeby CIe obrazic [ wtedy moglabym uzyc innych slow, typu : kur..a, dziw…a itd ( to chyba takie bardziej w twoim stylu)], ale dlatego zeby wyrazic to co mysle. Uwazam,ze jestes glupia i nie raz podaje na to dowody.

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

coz ja tez wiele nieza fajnych rzeczy mysle na twoj temat ale cie nie obrazam.

lola
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

nie ob razalabys mnie wten sposob tylko wyrazala swoje zdanie, a poza tym nie sadze, ze tak o mnie uwazasz, po prostu jestes za glupia zeby komus powiedizec cos nie milego a jednoczesnie nie chamskiego.
    Mi juz nerwy puszczaja czytajac twoje beznadziejne wypowiedzi dlatego wciaz to powtarzam, ze jestes glupia.
    Jak tam twoj ukochany, ktory zwracauwage tylko na twoje kolerzanki?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " przez urode mam problemy"

Przewiń na górę