- AutorOdp.
- 8 lutego 2007 at 22:59
zadając pytania typu „czemu nie umówisz sie z inna” odpowiedź w tym przypadku jest jasna i logiczna, oczekujesz [nie wiem czy swiadomie czy nie] adoracji bo przeciez cóz innego mógłby odpowiedzieć na takie pytanie facet który sie chce z toba umówic. Zadając takie pytania… prowokujesz do dalszej rozmowy która przebiega tak jak juz pisałaż. Czy nie lepiej by było odpowiedziec „nie… dzięki” wtedy go nieco przystopujesz i nie bedzie miał pretekstu do głupiej odpowiedzi
8 lutego 2007 at 23:34ja nie rozumie dlaczego sadzisz ze ja ich prowokuje. moze ty bys tak zrobila ale ja z nimi nie dyskutuje aq powiedzialam mu konkretnie z kim ma sie umuwic i on wiedzal o co biega i dlaczego powinien to zrobic. a ty myslisz ze to takie latwe?? nie bylabys dobrym psychologiem gdybys wmawiala ziwnepacjentom ze robia to specjalnie…. sorki ale naprawde masz dziwne podejscie
8 lutego 2007 at 23:34ja nie rozumie dlaczego sadzisz ze ja ich prowokuje. moze ty bys tak zrobila ale ja z nimi nie dyskutuje aq powiedzialam mu konkretnie z kim ma sie umuwic i on wiedzal o co biega i dlaczego powinien to zrobic. a ty myslisz ze to takie latwe?? nie bylabys dobrym psychologiem gdybys wmawiala ziwnepacjentom ze robia to specjalnie…. sorki ale naprawde masz dziwne podejscie
8 lutego 2007 at 23:36ja nie rozumie dlaczego sadzisz ze ja ich prowokuje. moze ty bys tak zrobila ale ja z nimi nie dyskutuje aq powiedzialam mu konkretnie z kim ma sie umuwic i on wiedzal o co biega i dlaczego powinien to zrobic. a ty myslisz ze to takie latwe?? nie bylabys dobrym psychologiem gdybys wmawiala ziwnepacjentom ze robia to specjalnie…. sorki ale naprawde masz dziwne podejscie
8 lutego 2007 at 23:36ja nie rozumie dlaczego sadzisz ze ja ich prowokuje. moze ty bys tak zrobila ale ja z nimi nie dyskutuje aq powiedzialam mu konkretnie z kim ma sie umuwic i on wiedzal o co biega i dlaczego powinien to zrobic. a ty myslisz ze to takie latwe?? nie bylabys dobrym psychologiem gdybys wmawiala ziwnepacjentom ze robia to specjalnie…. sorki ale naprawde masz dziwne podejscie
9 lutego 2007 at 07:34ashley a ile ty masz wogole lat?
jesli sie zmienilas. cos ci przeszkadza z przeszlosci to na dobry poczatek zmien nr skoro masz chlopaka na ktorym ci zalezy to nie powinno ci az tak zalezec na kontaktach z cala szkola.
dostaniesz nowy nr. daj go rodzinie chlopakowi i kilku zaufanym kolezanka. co ci wiecej do szczescia potrzeba.
gdybm dostala takiego sms wale konia itd i wiedziala od kogo to z cala pewnoscia na drugi dzien ten ktos dostalby odemnie w twarz. bo szanuje sie i na takie teksty bym sobie nie pozwolila.
jesli nie wiedzialabym od kogo en sms to przypuszczam ze twoj nr krazy wsrod chlopakow jako nr latwej dziewczyny9 lutego 2007 at 07:34ashley a ile ty masz wogole lat?
jesli sie zmienilas. cos ci przeszkadza z przeszlosci to na dobry poczatek zmien nr skoro masz chlopaka na ktorym ci zalezy to nie powinno ci az tak zalezec na kontaktach z cala szkola.
dostaniesz nowy nr. daj go rodzinie chlopakowi i kilku zaufanym kolezanka. co ci wiecej do szczescia potrzeba.
gdybm dostala takiego sms wale konia itd i wiedziala od kogo to z cala pewnoscia na drugi dzien ten ktos dostalby odemnie w twarz. bo szanuje sie i na takie teksty bym sobie nie pozwolila.
jesli nie wiedzialabym od kogo en sms to przypuszczam ze twoj nr krazy wsrod chlopakow jako nr latwej dziewczyny9 lutego 2007 at 10:11kiedys juz zmienialam numer ale z innego powodu i dalam tez 2 kolezanka i rodzinie ale i tak po pewnym czasie juz wszyscy go mieli. ja niemam ochoty nawet z nimi dyskutowac bo brzydze sie nimi
9 lutego 2007 at 10:11kiedys juz zmienialam numer ale z innego powodu i dalam tez 2 kolezanka i rodzinie ale i tak po pewnym czasie juz wszyscy go mieli. ja niemam ochoty nawet z nimi dyskutowac bo brzydze sie nimi
9 lutego 2007 at 10:11kiedys juz zmienialam numer ale z innego powodu i dalam tez 2 kolezanka i rodzinie ale i tak po pewnym czasie juz wszyscy go mieli. ja niemam ochoty nawet z nimi dyskutowac bo brzydze sie nimi
18 lutego 2007 at 14:09poprostu gdy ktos mnie normalnie traktuje to ja go tez ale gdy sa jakies glupie uwagi nie na miejscu to co innego. kazdy ma swoje zdanie i powinien je wyrazac. ale zeby obrazac i nazywac kogos kogo sie niezna glupim?? zenada
18 lutego 2007 at 14:13Ale my poprzez to wyrazamy swoje zdanie. Nie mowie „glupia” dlatego zeby CIe obrazic [ wtedy moglabym uzyc innych slow, typu : kur..a, dziw…a itd ( to chyba takie bardziej w twoim stylu)], ale dlatego zeby wyrazic to co mysle. Uwazam,ze jestes glupia i nie raz podaje na to dowody.
18 lutego 2007 at 14:19coz ja tez wiele nieza fajnych rzeczy mysle na twoj temat ale cie nie obrazam.
18 lutego 2007 at 14:25nie ob razalabys mnie wten sposob tylko wyrazala swoje zdanie, a poza tym nie sadze, ze tak o mnie uwazasz, po prostu jestes za glupia zeby komus powiedizec cos nie milego a jednoczesnie nie chamskiego.
Mi juz nerwy puszczaja czytajac twoje beznadziejne wypowiedzi dlatego wciaz to powtarzam, ze jestes glupia.
Jak tam twoj ukochany, ktory zwracauwage tylko na twoje kolerzanki? - AutorOdp.