• Autor
    Odp.
  • ashley0022
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

ja tez staram sie ignorowac ale 3/4 moich sms i to glupie propozycje. boje sie co tomek sobie pomysli

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

ja tez staram sie ignorowac ale 3/4 moich sms i to glupie propozycje. boje sie co tomek sobie pomysli

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

dziwne takie smsy podteksty nie biora sie znikad..
    musi cos w tym byc…
    zmien numer telefonu…
    powiedz Tomkowi o co chodzi….

eta
    Member
    • Maniak

dziwne takie smsy podteksty nie biora sie znikad..
    musi cos w tym byc…
    zmien numer telefonu…
    powiedz Tomkowi o co chodzi….

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

sama chcialabym wiedziec z kad sie to bierze. poprostu nagle z dnia na dzien zaczely sie glupie teksty.boje sie jak tomek zareaguje

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

sama chcialabym wiedziec z kad sie to bierze. poprostu nagle z dnia na dzien zaczely sie glupie teksty.boje sie jak tomek zareaguje

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

zgadzam sie z eta zrób jak napisała…. przy czym jestem przekonana że twój wygląd nie ma tu znaczenia a raczej zachowanie.

mia1980
    Member
    • Maniak

zgadzam sie z eta zrób jak napisała…. przy czym jestem przekonana że twój wygląd nie ma tu znaczenia a raczej zachowanie.

eta
    Member
    • Maniak

eh… moim zdaniem powinnas z nim pogadac… i powedziec o tym..
    i ZMIENILABYM NUMER 🙂

eta
    Member
    • Maniak

eh… moim zdaniem powinnas z nim pogadac… i powedziec o tym..
    i ZMIENILABYM NUMER 🙂

mia1980
    Member
    • Maniak

zgadzam sie z eta zrób jak napisała…. przy czym jestem przekonana że twój wygląd nie ma tu znaczenia a raczej zachowanie. Zmień numer i zerwij kontakt z tymi facetami którzy cie wkurzają[po co ci takie znajomosci, które mogą popsóc relacje z twoim partnerem i cie ponizają]

mia1980
    Member
    • Maniak

zgadzam sie z eta zrób jak napisała…. przy czym jestem przekonana że twój wygląd nie ma tu znaczenia a raczej zachowanie. Zmień numer i zerwij kontakt z tymi facetami którzy cie wkurzają[po co ci takie znajomosci, które mogą popsóc relacje z twoim partnerem i cie ponizają]

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

ciekawe jak zerwac kontakty?? co mam szkole zmienic?? moje zachowanie niema z tym nic wspolnego bo jestem teraz calkowicie wyciszona i spokojna osoba. a gdy np pytam sie „czemu nie umuwisz sie z inna” to odpowiedz brzmi „bo ty masz fajniejsza d***”nie zrobilam nic zlego zeby teraz sie ukrywac i numer zmieniac

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

ciekawe jak zerwac kontakty?? co mam szkole zmienic?? moje zachowanie niema z tym nic wspolnego bo jestem teraz calkowicie wyciszona i spokojna osoba. a gdy np pytam sie „czemu nie umuwisz sie z inna” to odpowiedz brzmi „bo ty masz fajniejsza d***”nie zrobilam nic zlego zeby teraz sie ukrywac i numer zmieniac

mia1980
    Member
    • Maniak

zadając pytania typu „czemu nie umówisz sie z inna” odpowiedź w tym przypadku jest jasna i logiczna, oczekujesz [nie wiem czy swiadomie czy nie] adoracji bo przeciez cóz innego mógłby odpowiedzieć na takie pytanie facet który sie chce z toba umówic. Zadając takie pytania… prowokujesz do dalszej rozmowy która przebiega tak jak juz pisałaż. Czy nie lepiej by było odpowiedziec „nie… dzięki” wtedy go nieco przystopujesz i nie bedzie miał pretekstu do głupiej odpowiedzi

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " przez urode mam problemy"

Przewiń na górę