- AutorOdp.
- 8 lutego 2007 at 21:58
ja tez staram sie ignorowac ale 3/4 moich sms i to glupie propozycje. boje sie co tomek sobie pomysli
8 lutego 2007 at 21:58ja tez staram sie ignorowac ale 3/4 moich sms i to glupie propozycje. boje sie co tomek sobie pomysli
8 lutego 2007 at 22:10dziwne takie smsy podteksty nie biora sie znikad..
musi cos w tym byc…
zmien numer telefonu…
powiedz Tomkowi o co chodzi….8 lutego 2007 at 22:10dziwne takie smsy podteksty nie biora sie znikad..
musi cos w tym byc…
zmien numer telefonu…
powiedz Tomkowi o co chodzi….8 lutego 2007 at 22:33sama chcialabym wiedziec z kad sie to bierze. poprostu nagle z dnia na dzien zaczely sie glupie teksty.boje sie jak tomek zareaguje
8 lutego 2007 at 22:33sama chcialabym wiedziec z kad sie to bierze. poprostu nagle z dnia na dzien zaczely sie glupie teksty.boje sie jak tomek zareaguje
8 lutego 2007 at 22:35zgadzam sie z eta zrób jak napisała…. przy czym jestem przekonana że twój wygląd nie ma tu znaczenia a raczej zachowanie.
8 lutego 2007 at 22:35zgadzam sie z eta zrób jak napisała…. przy czym jestem przekonana że twój wygląd nie ma tu znaczenia a raczej zachowanie.
8 lutego 2007 at 22:36eh… moim zdaniem powinnas z nim pogadac… i powedziec o tym..
i ZMIENILABYM NUMER 🙂8 lutego 2007 at 22:36eh… moim zdaniem powinnas z nim pogadac… i powedziec o tym..
i ZMIENILABYM NUMER 🙂8 lutego 2007 at 22:37zgadzam sie z eta zrób jak napisała…. przy czym jestem przekonana że twój wygląd nie ma tu znaczenia a raczej zachowanie. Zmień numer i zerwij kontakt z tymi facetami którzy cie wkurzają[po co ci takie znajomosci, które mogą popsóc relacje z twoim partnerem i cie ponizają]
8 lutego 2007 at 22:37zgadzam sie z eta zrób jak napisała…. przy czym jestem przekonana że twój wygląd nie ma tu znaczenia a raczej zachowanie. Zmień numer i zerwij kontakt z tymi facetami którzy cie wkurzają[po co ci takie znajomosci, które mogą popsóc relacje z twoim partnerem i cie ponizają]
8 lutego 2007 at 22:51ciekawe jak zerwac kontakty?? co mam szkole zmienic?? moje zachowanie niema z tym nic wspolnego bo jestem teraz calkowicie wyciszona i spokojna osoba. a gdy np pytam sie „czemu nie umuwisz sie z inna” to odpowiedz brzmi „bo ty masz fajniejsza d***”nie zrobilam nic zlego zeby teraz sie ukrywac i numer zmieniac
8 lutego 2007 at 22:51ciekawe jak zerwac kontakty?? co mam szkole zmienic?? moje zachowanie niema z tym nic wspolnego bo jestem teraz calkowicie wyciszona i spokojna osoba. a gdy np pytam sie „czemu nie umuwisz sie z inna” to odpowiedz brzmi „bo ty masz fajniejsza d***”nie zrobilam nic zlego zeby teraz sie ukrywac i numer zmieniac
8 lutego 2007 at 22:59zadając pytania typu „czemu nie umówisz sie z inna” odpowiedź w tym przypadku jest jasna i logiczna, oczekujesz [nie wiem czy swiadomie czy nie] adoracji bo przeciez cóz innego mógłby odpowiedzieć na takie pytanie facet który sie chce z toba umówic. Zadając takie pytania… prowokujesz do dalszej rozmowy która przebiega tak jak juz pisałaż. Czy nie lepiej by było odpowiedziec „nie… dzięki” wtedy go nieco przystopujesz i nie bedzie miał pretekstu do głupiej odpowiedzi
- AutorOdp.