Rajstopy zamiast kaleson

• Autor
    Odp.
  • Anonymous
    Inactive
    • Tematów: 5
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Dziewczyny co sądzicie o tym że facet nosi zamiast kaleson rajstopy?

black_mamba
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 743
    • Zasłużony

Jak kto lubi.. moim zdaniem to niezbyt pasuje do faceta, jest to mało męskie, ale przeciez każdy ma swój gust

Anonymous
    Inactive
    • Bywalec

Fajnie, że tak mówisz bo większożć ludzi myżli że jak facet woli rajstopy od kaleson to jest p*****em nad p*****ami. Ja nie jestem pedziem a rajstopki uwielbiam. Oczywiżcie nie wyszedłbym w rajstopach i krótkich spodenkach na ulicę bo też uważam, że to mało męskie i nie pasujące do całożci ale zimą pod spodniami rajstopki są wygodniejsze i przyjemniejsze w noszeniu niż kalesony. Wczoraj moja dziewczyna kupiła mi dwie pary rajstop i jakoż nie uważa mnie za p*****a gdy mam na sobie rajstopy.

black_mamba
    Member
    • Zasłużony

😀 I to włażnie żwiadczy o tym jak każdy człowiek jest inny!! Ja np nienawidze rajstop(zwłasza pod spodniami). 🙂 Jeżeli Twojej dziewczynie to nie przeszkadza, Ty to lubisz nosić to czemu nie 😀 W sumie gdyby mój face chciał nosić rajstpoy to jaki miałabym wybór?? Pozostaje kochać dalej 😀
    Pozdrawiam!

berek
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 195
    • Zapaleniec

No to powiem tak…
    Nie wyobrazam sobie załozenia rajstop na tyłek!!!!!!!!
    A moja Pani chyba zażmiałaby się na żmierc.
    Poki co nie ma jeszcze zimna zeby myslec o kalesonach
    Mam nadzieje ze nie wybierasz jak Panie ze wzorkami, oczkami czy kwadratami???????

Anonymous
    Inactive
    • Bywalec

Tylko gładkie, ale ty tego i tak nie zrozumiesz chłopaczyku.

Anonymous
    Inactive
    • Bywalec

pozdro odemnie i od mojej dziewczyny, a po nowym roku MOJEJ NAŻECZONEJ. Wesołych świąt 😉

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

Gratulacje Proxim:)
    moze nie z powodu rajstopek:) ale szczężcia twojego:)

black_mamba
    Member
    • Zasłużony

moj facet chyba by sie jnie zmiescil w rajstpoy.. bo wlasnie nie wiem to sa takie jak dla kobiet, z lajkra? czy moze jakies takie typowo meskie? jak juz mowilam nie widze problemu zeby faceci nosili ale czy to nie jest za obcisle?

Figa
    Keymaster
    • Zasłużony

no włażnie czy wygodnie?
    Nie uciska tu i ówdzie?
    Hmmm

Anonymous
    Inactive
    • Bywalec

Troszeczkę uciska ale da się z tym wytrzymać. Mnie ogólnie jest wygodnie w rajstopach ale tylko tych najcieńszych czyli 5,8,10,15,20den te grubsze niestety ale w nich mi nie wygodnie.
    A dziękuję za Gratulacyjki, bo to jest naprawdę szczężcie
    😀

berek
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 195
    • Zapaleniec

No dajcie żyć to jak uciska to po co???/
    Poza tym nie było jeszcze chwili zimna żeby nosić kalesony czy rajstopy
    świat zwariował…….

black_mamba
    Member
    • Zasłużony

Berek to gdzie Ty mieszkasz ❓ Jest strasznie zimno ❗ 🙂 Już nawet na sankach byłam w tym roku 😀

Figa
    Keymaster
    • Zasłużony

Zimno??????? a gdzie bo u nas jest -2 stopnie!!!!!!! i sorki ale nawet dla mnie na rajstopy dla faceta to za wczesnie czy na kalesony. Jakos nigdy nie mialam zadnego faceta, ktory marzłby i nosil kalesonki . Oby Moja mużczina nie zmienila zapatrywań:)

coontinuo
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Dlaczego chcecie ze mezczyzna nosi rajstopy meskie? Gdy kupisz rajstopy damskie, od czego te sa damskie? Czy jest jakis charakter, od którego, to jest damskie? 😥

Ja jestem mezczyzna, i nosie damskie rajstopy. Mam zona, ona wie i dokladnie zgadza sie. Nie ma ani jednego problemu z tego. Problem jest ze ktos kiedys mówil ze rajstopy sa damskie, i mwzczyzn nie jest pozwalany je nosic. Dlaczego? Ja bardzo lubie je nosic codziennie. Jest cieplej jek ten, i to lubie.

Mysle ze i mezczyzni moga nosic rajstopy.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Rajstopy zamiast kaleson"

Przewiń na górę