Wy艣wietlanie 10 wpis贸w - od 31 do 40 (z 40 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Jozia
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

ech my偶la艂am, 偶e posypi膮 si臋 posty w stylu „co ty wygadujesz?! o matko o boze jola jest straszna”. Ale nic z tego.
    Wi臋c od razu pisz臋, 偶e wy si臋 chyba nudzicie skoro nie macie o kim m贸wi膰. Dla mnie to obciach dyskutowa膰 o kim偶 takim jak Rutowicz. ona jest dla mnie nikim. I wy偶miewanie si臋 z niej i m贸wienie jaka jest straszna i g艂upia by艂oby dla mnie poni偶aj膮ce.

Ten temat jest po prostu do bani.

Lady_Kala
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Sama si臋 w nim wypowiedzia艂a偶 i to dwukrotnie!

Jozia
    Cz艂onek
    • Maniak

zadziwiasz mnie… 馃槷

1 raz wypowiedzia艂am si臋 ironicznie 偶eby zwr贸ci膰 uwag臋 os贸b jaraj膮cych si臋 tym tematem w nadizei, 偶e wywo艂am oburzenie, z kt贸rego potem mog艂abym si臋 po偶mia膰 馃槈
    2 raz to moje zdanie nie na temat joli rutowicz, tylko na temat os贸b, kt贸re wypowiadaj膮 si臋 na takie tematy.

O tym jak膮 osob膮 jest jola rutowicz nie zamierzam dyskutowa膰.

szyszq
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 78
    • Sta艂y bywalec

Zaprzeczasz sama sobie jak to lady kala ju偶 zauwa偶y艂a. Dlaczego mieliby偶my pomy偶le膰 偶e to by艂a wypowied藕 ironiczna? Przecie偶 jola ma jak膮偶 grup臋 oddanych fan贸w i teoretycznie ty mog艂aby偶 do nich nale偶e膰. Ja przynajmniej tak odebra艂am twoj膮 pierwsz膮 wypowied藕.

Jozia
    Cz艂onek
    • Maniak

@szyszq wrote:

Zaprzeczasz sama sobie jak to lady kala ju偶 zauwa偶y艂a. Dlaczego mieliby偶my pomy偶le膰 偶e to by艂a wypowied藕 ironiczna? Przecie偶 jola ma jak膮偶 grup臋 oddanych fan贸w i teoretycznie ty mog艂aby偶 do nich nale偶e膰. Ja przynajmniej tak odebra艂am twoj膮 pierwsz膮 wypowied藕.

馃槓 czemu mieliby偶cie tak pomy偶le膰? a) bo tak powiedzia艂am, b) bo po tej wypowiedzi doda艂am kolejn膮, kt贸ra temu zaprzeczy艂a, c) po co mia艂abym pisa膰 co偶 czego potem bym si臋 wstydzi艂a i mia艂a si臋 tego wypiera膰? jakbym si臋 wstydiz艂a tego, 偶e wielbi臋 jole rutowicz to w og贸le bym o tym nie pisa艂a.

Moja wypowiedz by艂a zwyk艂膮 prowokacj膮, kt贸ra mia艂a by膰 tak odebrana jak odebra艂y偶cie j膮 Wy. 馃檪

szyszq
    Cz艂onek
    • Sta艂y bywalec

W takim razie gratulacje realizacji ambitnego planu

Lady_Kala
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Ju偶 nie pierwszy raz piszesz co偶 i si臋 tego wypierasz potem… Podobnie by艂o z tematem o Dodzie! Zreszt膮 temat nie dotyczy艂 wypowiadania si臋 na temat tego kto wypowiedzia艂by si臋 o Joli Rutowicz i co my偶艂isz o taki cz艂owieku tylko w艂a偶nie co na jej temat s膮dzimy! Zreszt膮 sama zaliczy艂a偶 si臋 do grupy,kt贸r膮 tak pot臋piasz…

Temat jak ka偶dy inny-napewno nie gorszy ni偶 dyskutowanie o Twoich krostach w kroczu http://www.forum.obcasy.pl/viewtopic.php?t=7965 kt贸re najwidoczniej wywo艂ywa艂y wi臋ksze zainteresowanie bo temat mia艂 wi臋cej stron z odpowiedziami ni偶 ten!

Co偶 nie jest warte Twojej uwagi-to si臋 nie wypowiadaj! Naprawd臋 nie ka偶dy musi si臋 wypowiedzie膰 na ka偶dy temat!

Jozia
    Cz艂onek
    • Maniak

Powiedzia艂a偶 dok艂adnie wszystko co przewidza艂am ( 艂膮cznie z wypomnieniem tematu o kro偶cie w kroczu:D)

@Lady_Kala wrote:

Ju偶 nie pierwszy raz piszesz co偶 i si臋 tego wypierasz potem… Podobnie by艂o z tematem o Dodzie!

Nie pierwszy raz? Racja, drugi. Napisanie postu o Dodzie mia艂o identyczny cel. Czeka艂am a偶 zazdrosne, durne dziewczyny, w rzeczywisto偶ci zazdroszcz膮ce komu偶 takiemu jak Doda, zaczn膮 po mnie jecha膰, ze tak na prawd臋 to ona jest beznadziejna, bo ma pieprzyk na 艂okciu, fa艂dke na brzuchu i w og贸le to ona nie ma m贸zgu
    馃槅 Chcia艂am si臋 po prostu po偶mia膰. Ju偶 nie pami臋tam jak tamten post by艂 skomentowany. Czy uda艂o mi si臋 kogo偶 urazi膰, czy nie 馃槈
    Chocia偶 Doda jest kim偶 o kim mog艂abym dyskutowa膰, bo „co偶” osi膮gn臋艂a, cho膰 na pewno nie wypowiada艂abym si臋 o niej pochlebnie, ani nazbyt chamsko – co po prostu zaje偶d偶a zazdro偶ci膮 i niedowarto偶ciowaniem.

@Lady_Kala wrote:

Zreszt膮 sama zaliczy艂a偶 si臋 do grupy,kt贸r膮 tak pot臋piasz…

Je偶li chodzi o to stwierdzenie, to te偶 by艂am prawie pewna, 偶e wyka偶esz si臋 na tyle ptasim m贸偶d偶kiem, 偶e nie b臋dziesz potrafi艂a rozr贸偶ni膰 „wypowiadanie si臋 na dany temat” od „wypowiadanie si臋 w danym temacie”. Ja zrobi艂am to drugie. Zwr贸膰 uwag臋, 偶e Torque ( z kim si臋 z reszt膮 w 100% zgadzam) robi to samo. Pisze w temacie, ale nie na temat, kt贸ry by艂 oczekiwany przez autora. Mam nadziej臋, 偶e ju偶 zrozumia艂a偶 t臋 r贸偶nic臋 i przestaniesz mi wylicza膰 ” ju偶 2 posty, ju偶 3 a ju偶 4 :D!! ” 馃檪

@Lady_Kala wrote:

Temat jak ka偶dy inny-napewno nie gorszy ni偶 dyskutowanie o Twoich krostach w kroczu http://www.forum.obcasy.pl/viewtopic.php?t=7965 kt贸re najwidoczniej wywo艂ywa艂y wi臋ksze zainteresowanie bo temat mia艂 wi臋cej stron z odpowiedziami ni偶 ten!

Oczywi偶cie – temat jak ka偶dy inny, ale chcia艂abym 偶eby偶cie zrozumia艂y, 偶e te „gwiazdki” nie s膮 warte waszych dyskusji.
    A czy gorszy od tematu o mojej (JEDNEJ) kro偶cie w kroczu, to nie wiem. Takich rzeczy si臋 raczej nie por贸wnuje, bo co ma piernik do wiatraka?
    W dziale o zdrowiu, napisa艂am pytanie dotycz膮ce zdrowia. Najnormalniejszy temat. A czy to jest temat do dyskutowania?:D Raczej bym si臋 zastanowi艂a na twoim miejscu. o Cichopkach mo偶na jeszcze dyskutowa膰, ale je偶li chodzi o zdrowotne kwestie, to je偶li kto偶 ma co偶 do dodania to m贸wi, je偶li kto偶 nie ma o tym poj臋cia to nie m贸wi. I tu si臋 nie dyskutuje 馃檪

szyszq
    Cz艂onek
    • Sta艂y bywalec

I kto tu si臋 nudzi?

martyna1
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 14
    • Odp.: 303
    • Pasjonat

Fajna dyskusja, z lekka nie w temacie. Mo偶e powinny by膰 jakie偶 osobne w膮tki w stylu 'pok艂贸膰my si臋 troch臋…” lub „kto, komu bardziej dogada’ 馃槙
    A tak w temacie, to s艂ysza艂am ca艂kiem ciekaw膮 audycj臋 kiedy偶 w radiu dotycz膮ca tzw. celebryt贸w (z ca艂膮 pewno偶ci膮 jest to polska wersja s艂owa celebrity, czyli s艂awa, gwiazda) – na ten temat powstaj膮 ju偶 ksi膮偶ki nawet. A kim sa celebryci? To takie osoby jak Paris Hilton i Jola Rutowicz, kt贸re s膮 znane tylko z tego…偶e s膮 znane 8) Niczego same nie osi膮gn臋艂y, nie s膮 znanymi aktorkami, piosenkarkami, sportowcami, a jedyne co to s膮 znane, z jakich偶 tam powod贸w. Wsp贸艂cze偶nie jest to do偶膰 intensywnie badane przez socjolog贸w zjawisko, bo przed XXI wiekiem nigdy nie by艂o to na tak膮 skal臋, jak teraz.

(Ksi膮偶ka: „Znani z tego, 偶e s膮 znani. Celebryci w kulturze tabloid贸w”)

Wy艣wietlanie 10 wpis贸w - od 31 do 40 (z 40 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋