Wyświetlanie 10 wpisów - od 31 do 40 (z 40 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Jozia
    Członek
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

ech myżlałam, że posypią się posty w stylu „co ty wygadujesz?! o matko o boze jola jest straszna”. Ale nic z tego.
    Więc od razu piszę, że wy się chyba nudzicie skoro nie macie o kim mówić. Dla mnie to obciach dyskutować o kimż takim jak Rutowicz. ona jest dla mnie nikim. I wyżmiewanie się z niej i mówienie jaka jest straszna i głupia byłoby dla mnie poniżające.

Ten temat jest po prostu do bani.

Lady_Kala
    Członek
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Sama się w nim wypowiedziałaż i to dwukrotnie!

Jozia
    Członek
    • Maniak

zadziwiasz mnie… 😮

1 raz wypowiedziałam się ironicznie żeby zwrócić uwagę osób jarających się tym tematem w nadizei, że wywołam oburzenie, z którego potem mogłabym się pożmiać 😉
    2 raz to moje zdanie nie na temat joli rutowicz, tylko na temat osób, które wypowiadają się na takie tematy.

O tym jaką osobą jest jola rutowicz nie zamierzam dyskutować.

szyszq
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 78
    • Stały bywalec

Zaprzeczasz sama sobie jak to lady kala już zauważyła. Dlaczego mielibyżmy pomyżleć że to była wypowiedź ironiczna? Przecież jola ma jakąż grupę oddanych fanów i teoretycznie ty mogłabyż do nich należeć. Ja przynajmniej tak odebrałam twoją pierwszą wypowiedź.

Jozia
    Członek
    • Maniak

@szyszq wrote:

Zaprzeczasz sama sobie jak to lady kala już zauważyła. Dlaczego mielibyżmy pomyżleć że to była wypowiedź ironiczna? Przecież jola ma jakąż grupę oddanych fanów i teoretycznie ty mogłabyż do nich należeć. Ja przynajmniej tak odebrałam twoją pierwszą wypowiedź.

😐 czemu mielibyżcie tak pomyżleć? a) bo tak powiedziałam, b) bo po tej wypowiedzi dodałam kolejną, która temu zaprzeczyła, c) po co miałabym pisać coż czego potem bym się wstydziła i miała się tego wypierać? jakbym się wstydizła tego, że wielbię jole rutowicz to w ogóle bym o tym nie pisała.

Moja wypowiedz była zwykłą prowokacją, która miała być tak odebrana jak odebrałyżcie ją Wy. 🙂

szyszq
    Członek
    • Stały bywalec

W takim razie gratulacje realizacji ambitnego planu

Lady_Kala
    Członek
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Już nie pierwszy raz piszesz coż i się tego wypierasz potem… Podobnie było z tematem o Dodzie! Zresztą temat nie dotyczył wypowiadania się na temat tego kto wypowiedziałby się o Joli Rutowicz i co myżłisz o taki człowieku tylko włażnie co na jej temat sądzimy! Zresztą sama zaliczyłaż się do grupy,którą tak potępiasz…

Temat jak każdy inny-napewno nie gorszy niż dyskutowanie o Twoich krostach w kroczu http://www.forum.obcasy.pl/viewtopic.php?t=7965 które najwidoczniej wywoływały większe zainteresowanie bo temat miał więcej stron z odpowiedziami niż ten!

Coż nie jest warte Twojej uwagi-to się nie wypowiadaj! Naprawdę nie każdy musi się wypowiedzieć na każdy temat!

Jozia
    Członek
    • Maniak

Powiedziałaż dokładnie wszystko co przewidzałam ( łącznie z wypomnieniem tematu o krożcie w kroczu:D)

@Lady_Kala wrote:

Już nie pierwszy raz piszesz coż i się tego wypierasz potem… Podobnie było z tematem o Dodzie!

Nie pierwszy raz? Racja, drugi. Napisanie postu o Dodzie miało identyczny cel. Czekałam aż zazdrosne, durne dziewczyny, w rzeczywistożci zazdroszczące komuż takiemu jak Doda, zaczną po mnie jechać, ze tak na prawdę to ona jest beznadziejna, bo ma pieprzyk na łokciu, fałdke na brzuchu i w ogóle to ona nie ma mózgu
    😆 Chciałam się po prostu pożmiać. Już nie pamiętam jak tamten post był skomentowany. Czy udało mi się kogoż urazić, czy nie 😉
    Chociaż Doda jest kimż o kim mogłabym dyskutować, bo „coż” osiągnęła, choć na pewno nie wypowiadałabym się o niej pochlebnie, ani nazbyt chamsko – co po prostu zajeżdża zazdrożcią i niedowartożciowaniem.

@Lady_Kala wrote:

Zresztą sama zaliczyłaż się do grupy,którą tak potępiasz…

Jeżli chodzi o to stwierdzenie, to też byłam prawie pewna, że wykażesz się na tyle ptasim móżdżkiem, że nie będziesz potrafiła rozróżnić „wypowiadanie się na dany temat” od „wypowiadanie się w danym temacie”. Ja zrobiłam to drugie. Zwróć uwagę, że Torque ( z kim się z resztą w 100% zgadzam) robi to samo. Pisze w temacie, ale nie na temat, który był oczekiwany przez autora. Mam nadzieję, że już zrozumiałaż tę różnicę i przestaniesz mi wyliczać ” już 2 posty, już 3 a już 4 :D!! ” 🙂

@Lady_Kala wrote:

Temat jak każdy inny-napewno nie gorszy niż dyskutowanie o Twoich krostach w kroczu http://www.forum.obcasy.pl/viewtopic.php?t=7965 które najwidoczniej wywoływały większe zainteresowanie bo temat miał więcej stron z odpowiedziami niż ten!

Oczywiżcie – temat jak każdy inny, ale chciałabym żebyżcie zrozumiały, że te „gwiazdki” nie są warte waszych dyskusji.
    A czy gorszy od tematu o mojej (JEDNEJ) krożcie w kroczu, to nie wiem. Takich rzeczy się raczej nie porównuje, bo co ma piernik do wiatraka?
    W dziale o zdrowiu, napisałam pytanie dotyczące zdrowia. Najnormalniejszy temat. A czy to jest temat do dyskutowania?:D Raczej bym się zastanowiła na twoim miejscu. o Cichopkach można jeszcze dyskutować, ale jeżli chodzi o zdrowotne kwestie, to jeżli ktoż ma coż do dodania to mówi, jeżli ktoż nie ma o tym pojęcia to nie mówi. I tu się nie dyskutuje 🙂

szyszq
    Członek
    • Stały bywalec

I kto tu się nudzi?

martyna1
    Członek
    • Tematów: 14
    • Odp.: 303
    • Pasjonat

Fajna dyskusja, z lekka nie w temacie. Może powinny być jakież osobne wątki w stylu 'pokłóćmy się trochę…” lub „kto, komu bardziej dogada’ 😕
    A tak w temacie, to słyszałam całkiem ciekawą audycję kiedyż w radiu dotycząca tzw. celebrytów (z całą pewnożcią jest to polska wersja słowa celebrity, czyli sława, gwiazda) – na ten temat powstają już książki nawet. A kim sa celebryci? To takie osoby jak Paris Hilton i Jola Rutowicz, które są znane tylko z tego…że są znane 8) Niczego same nie osiągnęły, nie są znanymi aktorkami, piosenkarkami, sportowcami, a jedyne co to są znane, z jakichż tam powodów. Współczeżnie jest to dożć intensywnie badane przez socjologów zjawisko, bo przed XXI wiekiem nigdy nie było to na taką skalę, jak teraz.

(Książka: „Znani z tego, że są znani. Celebryci w kulturze tabloidów”)

Wyświetlanie 10 wpisów - od 31 do 40 (z 40 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę