Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 16 do 30 (z 49 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Mesalka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 86
    • Sta艂y bywalec

O! A ja do艂u nie maluj臋, bo mi si臋 ci膮gle rozmazuje 馃槈

mala mi
    Cz艂onek
    • Odp.: 97
    • Zapaleniec

Mo偶e masz d艂ugie rz臋sy i dotykaj膮 do sk贸ry. Ja mam takie normalnej d艂ugo偶ci. Na dole to tak raz poci膮gn臋 i jest ok.

zin
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 182
    • Zapaleniec

Przy makija偶u dziennym nie ma sensu malowa膰 dolnych rz臋s. Wa偶ne jest, aby tusz by艂 偶wie偶y i dobrej jako偶ci. Po dok艂adnym wytuszowaniu rz臋s na g贸rnej powiece i delikatnym przymkni臋ciu powiek, odpowiednia ilo偶膰 tuszu powinna si臋 odbi膰 na dolnych rz臋sach.

Mesalka
    Cz艂onek
    • Odp.: 86
    • Sta艂y bywalec

zin, no w艂a偶nie tak膮 teori臋 s艂ysza艂am 馃檪
    d贸艂 maluj臋 „wieczorowo” 馃榾

dziewucha
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 181
    • Zapaleniec

ja mam d艂ugie i g臋ste rz臋sy i dlatego szczoteczk臋 najpierw wycieram w papier 偶eby by艂a prawie sucha i dopiero maluj臋, inaczej mam jak przyklejony wachlarz i wygl膮da to sztucznie, kiedy偶 na imprezie wr臋cz mnie kole偶anka zapyta艂a czy przyklei艂am sztuczne, by艂o mi strasznie g艂upio
    馃槙

karolinamilutka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 9
    • Pocz膮tkuj膮cy

Mam kr贸tkie i rzadkie rz臋sy, ale staram sobie z tym radzi膰. A maluj臋 na dole i na g贸rze, swego czasu u偶ywa艂am bazy, ale znudzi艂a mi sie bo rz臋sy wygl膮da艂y coraz mniej naturalnie…

JoJo
    Cz艂onek
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

znacie jaki偶 godny polecenia tusz ekstremalnie wyd艂u偶aj膮cy rz臋sy?

Lady_Kala
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Loreal Telescopic porz膮膮膮dnie wyd艂u偶a!

Milena
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 11
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

ja prze偶ywam koszmar codziennie rano… :/ bo u mnie ka偶da ro偶nie praktycznie w inn膮 stron臋, i na dodatek w lewym oku s膮 d艂u偶sze przy k膮ciku a w prawym kr贸tsze, tak 偶e przy lewym robi mi si臋 tak fajnie lekko 'kocie oko’ a przy prawym nic:/
    przyznam szczerze, 偶e troch臋 szkoda mi kasy na eksperymentowanie z tymi dro偶szymi, bo 偶adnej gwarancji nie ma, 偶e si臋 sprawdzi

JoJo
    Cz艂onek
    • Zapaleniec

poszukaj na forach opinii, ja tak w艂a偶nie zawsze robi臋 jak mam kupi膰 jaki偶 nowy kosmetyk 馃檪 no i w sumie w艂asnie dlatgo tu trafi艂am w poszukiwaniu tuszu cudotw贸rcy 馃檪

Der-med
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 131
    • Zapaleniec

Rzeczy nieco utwardzi henna – nie b臋da co prawa sztywne, ale dzi臋ki barwnikom stan膮 si臋 wyra藕niesze, grubsze a przez to g臋stsze i d艂u偶sze;) Jest to doskona艂y trick dla tych, kt贸rzy nie maj膮 zbyt wiele czasu na poprawki lub poranny makija偶. Bardzo dobrze sprawdzi si臋 r贸wnie偶 makija偶 trwa艂y – kreski na g贸rnej powiece pomog膮 optycznie zag臋偶ci膰 rz臋sy i uczyni膰 oko bardziej wyra藕nym

tankian00
    Cz艂onek
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

no tak to jest raczej stereotyop, tylko ze ja mam male oczy i kreski na gornej powiece mi nie pasuja;P Ja na codzien maluje rzeczy gorne jak i zarowno te dolne, sa one dosc jasne;) Z reszta nie spotkalam jeszcze kogos kto mial umalowane rzesy henna wiec nie bede ryzykowac;P

JoJo
    Cz艂onek
    • Zapaleniec

ja stosuj臋 henne raz w miesi膮cu. jest to o tyle dobre rozwi膮zanie 偶e jak budzisz si臋 ko艂o faceta i nie masz pomalowanych oczu to generalnie nie wygl膮daj膮 one jak nie pomalowane 馃槈

tankian00
    Cz艂onek
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

swoja strona…ciekawa jestem ile w gabinecie kosztuje takie pomalowanie rzes henna.
    Czy samej jest ciezko to zrobic?

mrowka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 49
    • Odp.: 736
    • Zas艂u偶ony

nie jest cie偶ko to nic innego jak farbowanie rz臋s henn膮. one b臋d膮 takie sam tylko ciemniejsze.

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 16 do 30 (z 49 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋