- AutorOdp.
- 17 października 2007 at 16:12
pierwsza litera imienia i druga podwójna = ]
18 października 2007 at 11:27od imienia Tygryska ma się rozumieć. to znaczy mojego kocurka 😀
poza tym mój misiek mnie tak czasem nazywa, i w ogóle bardzio lubię kiciusie wszelkiej mażci od dachowców, przez razowce, pantery, lwy i inne takie.heh, witaj w klubie tigerko 😉
koty rulez ❗ 😀
23 października 2007 at 10:18Dorotea to poprostu imię jakim nazywają mnie Grecy, kiedy jestem w ich kraju.
Dorotea podobno została zesłana na żwiat aby było na nim lepiej i by pomóc innym.
Babcia zawsze mówiła że jestem takim aniołkiem dla innych a na dodatek mam na imię Dorota.
Więc wszystko pasuje 😉23 października 2007 at 11:23[usunięto_link] wrote:
od imienia Tygryska ma się rozumieć. to znaczy mojego kocurka 😀
poza tym mój misiek mnie tak czasem nazywa, i w ogóle bardzio lubię kiciusie wszelkiej mażci od dachowców, przez razowce, pantery, lwy i inne takie.heh, witaj w klubie tigerko 😉
koty rulez ❗ 😀
Wiadomka! 😉
23 października 2007 at 11:32moj nick oznacza dziewczyna-ktora niewatpliwie jestem 😀
24 października 2007 at 13:34Jest taka książka J. Carrolla „Kissing the beehive”.
Oczywiżcie beehive to po angielsku po prostu ul. Ale samo słowo odkryłam przy okazji czytania tej włażnie książki.
24 października 2007 at 15:30od koloru oczu:)
25 października 2007 at 15:58Od swojej przyjaciółki bo tak na nią mówiłam.Mialam problem z nickiem,bo nie chciałam mieć wszędzie tego samego nicku na forach. 😉
6 listopada 2007 at 22:07Niebo86
z dwóch powodów…
po pierwsze – kiedyż strasznie uwielbiałam kolor blue 🙂
po drugie- mój były zawsze kiedy spotykał się ze mną zostawiał sobie opisy na gg w stylu : ” Z Justynką czyli w siódmym niebie” no i głównie stąd się to wzięlo..jeden kumpel podłapał to hasło i tak się przyjęło…a liczba 86..to rok urodzenia 🙂 i wszystko jasne 🙂
11 listopada 2007 at 22:55a mój stąd że interesuje się informatykiem i podobało mi się okreżlenie hardware, poza tym jestem osobą z ostrym charakterem:D
12 listopada 2007 at 09:56Ignis -słowo zaczerpnięte ze słownika wyrazów obcych i oznacza ogień.Mam żywiołowy charakter, nie jakiegoż tam pożaru , raczej małego płomyczka. 😉 😆
14 listopada 2007 at 09:40A moj nik pochodzi poprostu od mojego imienia 😉
Jak widac hehe…
14 listopada 2007 at 19:13Lizzy – to taka wariacja na temat mojego imienia, koleżanka mnie tak nazywa w mailach i smsach.
24 listopada 2007 at 16:53Młodsze rodzeństwo jak uczyło się mówic, to nie potrafili mojego imienia wypowiedziec. Zamiast Agnieszka, mówili Abi. I tak zostało
10 grudnia 2007 at 12:41Maiko to po japońsku praktykujaca gejsza.
I choc z gejsza nie mam nic wspolnego 😀 to KOCHAM wszystko co z Japan zwiazane
🙂 - AutorOdp.