- AutorOdp.
- 10 grudnia 2007 at 17:02
zuza to imie mojego kota
13 grudnia 2007 at 17:49Katya to moje imię po rosyjsku :]
15 grudnia 2007 at 13:50impresja
Mogłoby się to komuż skojarzyć z impresjonizmem, ale… piłam akurat pyszny likier alkoholowy (jest bodajże w dwóch smakach- kokosowym i czekoladowym) i tak jakoż popatrzyłam na butelkę… no i jestem impresja:)
19 grudnia 2007 at 18:34zawsze wtrącałam swoje trzy grosze w rozmowy o ziołach, czarach, zabobonach, w koncu zaczełam interesować się żredniowiecznym zakresem tych zagadnień, aż kiedyż kolega na Grunwaldzie przedstawiając mnie dowódcy chorągwi szeptem dodał: „To Wiedźma jest” (chodziło o wymienione aspekty, plus jego zdaniem specyficzny stosunek do mężczyzn i cięty język) – dowódca pużcił zasłyszaną informację dalej okraszając ją stwierdzeniem, ze on tam uważa, ze tylko taką małą, stąd Wiedziemka
19 stycznia 2008 at 14:30Niuszka – tak nazywa mnie mój chłopak.Na początku naszego związku uwielbiałam wwąchiwać się w jego szyję bo zapach jego perfum zmieszany z wonią jego skóry działał na mnie jak narkotyk 😀 zresztą działa nadal 😈
No i zostałam Niuszką – a mój chłopak Niuszkiem 😉20 stycznia 2008 at 11:59@Onione wrote:
@Onione wrote:
a mój….?
cóż, przez pomyłkę wypadła literówka…miało być Oinone, jest Onione… 😀
Oinone to (gr. Οἰνώνη Oinone) “ w mitologii greckiej frygijska nimfa, córka boga rzeki Kebren, pierwsza żona Parysa. Odmówiła uleczenia żmiertelnie rannego męża, który przybył w góry Ida szukać u niej pomocy. Dręczona wyrzutami sumienia wyruszyła za Parysem do Troi. Nie zastała go jednak przy życiu i z rozpaczy popełniła samobójstwo.
Nie ma tak tragicznych losów, ale może trochę porywcza i emocjonalna jestem 😈 jak owa nimfa.Źródło: „[usunięto_link];
Kategoria: NimfyNa temat Onione możnaby pożartować- onion, to zdaje się cebula po angielsku…. 😀 Cebulę lubię, nie przeszkadzałoby mi, a że jak cebulka mam warstwy…..całkiem trafne.
a teraz na dodatek znalazłam firmę od pożcieli o tej nazwie… 🙄
Choć włażciwie….w pożcieli wiele ciekawych rzeczy sie dzieje więc… 😈hehe z tego co mi wiadomo admini mają możliwożć zmiany czyjegoż nicku 🙂 bo na jednym forum mi zmienili ;P
20 stycznia 2008 at 21:47A mój? Został powołany do życia z powodu mojego faceta, ale już nie pamiętam czy to aby na pewno on go wymyżlił. Ogólnie dłuuuga historia 🙂
- AutorOdp.