• Autor
    Odp.
  • zuza23
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 93
    • Stały bywalec

zuza to imie mojego kota

Katya
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Katya to moje imię po rosyjsku :]

impresja
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 17
    • Bywalec

impresja

Mogłoby się to komuż skojarzyć z impresjonizmem, ale… piłam akurat pyszny likier alkoholowy (jest bodajże w dwóch smakach- kokosowym i czekoladowym) i tak jakoż popatrzyłam na butelkę… no i jestem impresja:)

Wiedziemka
    Member
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

zawsze wtrącałam swoje trzy grosze w rozmowy o ziołach, czarach, zabobonach, w koncu zaczełam interesować się żredniowiecznym zakresem tych zagadnień, aż kiedyż kolega na Grunwaldzie przedstawiając mnie dowódcy chorągwi szeptem dodał: „To Wiedźma jest” (chodziło o wymienione aspekty, plus jego zdaniem specyficzny stosunek do mężczyzn i cięty język) – dowódca pużcił zasłyszaną informację dalej okraszając ją stwierdzeniem, ze on tam uważa, ze tylko taką małą, stąd Wiedziemka

Niuszka86
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

Niuszka – tak nazywa mnie mój chłopak.Na początku naszego związku uwielbiałam wwąchiwać się w jego szyję bo zapach jego perfum zmieszany z wonią jego skóry działał na mnie jak narkotyk 😀 zresztą działa nadal 😈
    No i zostałam Niuszką – a mój chłopak Niuszkiem 😉

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

@Onione wrote:

@Onione wrote:

a mój….?
    cóż, przez pomyłkę wypadła literówka…miało być Oinone, jest Onione… 😀
    Oinone to (gr. Οἰνώνη Oinone) “ w mitologii greckiej frygijska nimfa, córka boga rzeki Kebren, pierwsza żona Parysa. Odmówiła uleczenia żmiertelnie rannego męża, który przybył w góry Ida szukać u niej pomocy. Dręczona wyrzutami sumienia wyruszyła za Parysem do Troi. Nie zastała go jednak przy życiu i z rozpaczy popełniła samobójstwo.
    Nie ma tak tragicznych losów, ale może trochę porywcza i emocjonalna jestem 😈 jak owa nimfa.

Źródło: „[usunięto_link];
    Kategoria: Nimfy

Na temat Onione możnaby pożartować- onion, to zdaje się cebula po angielsku…. 😀 Cebulę lubię, nie przeszkadzałoby mi, a że jak cebulka mam warstwy…..całkiem trafne.

a teraz na dodatek znalazłam firmę od pożcieli o tej nazwie… 🙄
    Choć włażciwie….w pożcieli wiele ciekawych rzeczy sie dzieje więc… 😈

hehe z tego co mi wiadomo admini mają możliwożć zmiany czyjegoż nicku 🙂 bo na jednym forum mi zmienili ;P

Heroina
    Member
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

A mój? Został powołany do życia z powodu mojego faceta, ale już nie pamiętam czy to aby na pewno on go wymyżlił. Ogólnie dłuuuga historia 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Skąd wziął się Wasz nick? :)"

Przewiń na górę