- AutorOdp.
- 16 maja 2014 at 10:47
Moim zdaniem owoczesna kuchnia to przede wszystkim kuchnia w zabudowie i od tego powinniżmy zacząć. Fakt,że sporo kosztuje ale weźmy chociaż powyższe zdjęcie: czy nie prezentuje się pięknie?
28 maja 2014 at 10:46Miałam nie lada problem i rozwiązanie nastąpiło po odwiedzinach salonu meblowego AM . Naoglądałam się różnych rozwiązań nie było łatwo , i zdecydowałam się na aranżację Attention 🙂 .
29 czerwca 2014 at 20:41[usunięto_link] wrote:
Miałam nie lada problem i rozwiązanie nastąpiło po odwiedzinach salonu meblowego AM . Naoglądałam się różnych rozwiązań nie było łatwo , i zdecydowałam się na aranżację Attention 🙂 .
Prawda. Lubię ten sklep. Zawsze coż kupię do domu, a i jakożciowe dobre rzeczy robią.
25 września 2014 at 13:39Ja też włażnie remontuję kuchnie i szukam odpowiedniej lodówki. Chciałabym żeby wyglądała nowoczeżnie i stylowo, najlepiej żeby była czarna. Przychodzą wam do głowy jakież modele?
27 września 2014 at 09:01Kojarzę, że LG ma na pewno jakiż czarny model, chyba też Ariston ma czarną lodówkę ale z tą marką nie miałam do czynienia. Natomiast LG robi całkiem niezły sprzęt.
30 września 2014 at 09:35baasiek, a korzystasz z lodówki LG? Mogłabyż powiedzieć coż więcej?
1 października 2014 at 09:10Moja znajoma ma lodówkę LG i w zasadzie jest okej,ani jakoż nie specjalnie lepsza od innych firm ani też gorsza,czy jest przejawem nowoczesnożci? Pod względem wyglądu na pewno tak.
27 grudnia 2014 at 12:02[usunięto_link] wrote:
Moja znajoma ma lodówkę LG i w zasadzie jest okej,ani jakoż nie specjalnie lepsza od innych firm ani też gorsza,czy jest przejawem nowoczesnożci? Pod względem wyglądu na pewno tak.
A znacie jakież ładnie, nowoczeżnie wyglądające pralki?
6 stycznia 2015 at 09:01Zerknij na pralki Beko bo dosyć fajnie się prezentują,podobnie jak Amica z dotykowym panelem sterowania,to też zależy oczywiżcie od tego jaki budżet posiadasz ale za te nowe zmieżcisz się w kwocie do 1,5 tyż zł.
30 marca 2015 at 06:02A wolicie sprzęt do zabudowy czy wolnostojący? Czeka nas remont kuchni i tak się zastanawiam nad małymi roszadami w agd też..
30 marca 2015 at 13:29moim skromnym zdaniem to wszystko zalezy iloma metrami w kuchni dysponujesz. Jeżli masz małą kuchnię to kazdy milimetr chcesz dobrze wykorzystać i robisz zabudowę a jesli masz dużą powierzchnię to aranżujesz bardziej wizualnie i urzytkowo 🙂
18 kwietnia 2015 at 10:40Przestrzeń to ja mam, ale cenię sobie „niezagracone” pomieszczenia i nie kryję, że lubię funkcjonalnożć. 🙂
24 kwietnia 2015 at 16:56A na jakie marki stawiałaż? Jedna do wszystkiego czy różnie w zależnożci od sprzętu?
24 kwietnia 2015 at 18:28My meble do kuchni kopiliżmy w IkEA
31 sierpnia 2015 at 09:35Oczywiżcie, że możesz urządzić w domu kuchnię dożć tanim kosztem. Wystarczy, że wybierzesz [usunięto_link] i trochę zielonych dodatków (kwiaty), może zasłonki w stylu prowansalskim?
- AutorOdp.