- AutorOdp.
- 9 września 2015 at 12:11
wszystko zależy co już mamy, jaką gotówką dysponujemy
jeżeli np mamy ,meble IKEA, to wystarczy wymienić fronty, bo tam wszystko do wszystkiego pasuje
jeżeli nie, to albo można zaszaleć z okleiną, albo wałek w łapę i farby w ruchmyżlę, że dobra kuchnia to przede wszystkim ta dobrze zorganizowana- nie może być zagracona, wszystko musi mieć swoje miejsce
nawet w małej kuchni można wszystko zgrać, dużo inspiracji znajdziecie na Youtubie, pintereżcie, albo włażnie w IKEA, bo tam kupować nie musicie, ale warto podpatrzeć rozwiązania i triki, bo są w tym po prostu mistrzamina lodówkę można kupić naklejkę, nawet podłogę i żciany z kafelek można pomalować, co zawsze wyjdzie taniej i czyżciej niż skuwanie wszystkiego i kładzenie nowych
1 marca 2020 at 12:19Nowoczesna kuchnia to nowoczesny wystrój i nowoczesne sprzęty. Jak dla mnie electrolux zrobił robotę, a do tego wszystko w kolorze czerni i bieli. Uwielbiam 🙂
6 marca 2020 at 12:42W takiej nowoczesnej kuchni nie może zabraknąć niezawodnego sprzętu – mam tu na myśli między innymi maszynkę do mięsa. Warta uwagi jest maszynka camry 4810 od Adler, ponieważ wykonana jest z wysokiej jakości materiałów, ma dużą moc a także wydajność. Taki sprzęt to inwestycja na lata 🙂
9 marca 2020 at 10:08Mnie wpadły w oko czerwone [usunięto_link] na wysoki połysk. Szczerze to już mi się znudziły białe meble. Oczywiście są bardzo ładne, ale potrzebuję odmiany.
9 marca 2020 at 11:21Również polecam wymianę mebli na modele modułowe. Nie są drogie, a z pewnością odmienią wygląd kuchni. Ja kupiłam [usunięto_link] modułowe w Mirjan24 i po roku jestem bardzo z nich zadowolona.
19 maja 2020 at 23:14Wiecie co, a moim zdaniem, jeśli chodzi o „nowoczesną kuchnię”, to najważniejszy jest nowoczesny i funkcjonalny sprzęt, nie meble. Ja jestem ogromnie zadowolona z Electroluxa, piekarnik SurroundCook sprawia, że potrawy są genialne, mięso soczyste 🙂
1 października 2020 at 07:07Ja przy electrolux zakochałam się w ich serii sprzętów w czarnych matowych kolorach. Rewelacyjnie to wygląda. Można to świetnie zestawić nawet z bielą. Jak dla mnie genialny pomysł.
5 października 2020 at 10:31Mnie bardzo podoba się nowoczesna aranżacja kuchni coś jak maja w inspiracjach na mirjan24
31 stycznia 2021 at 14:15Taką kuchnię może Ci zaprojektować firma Architetto. Widziałam na własne oczy jakie piękne projekty robią bo wykonywali remont wnętrza dla sąsiadów.
24 maja 2021 at 09:53Dzięki za podpowiedź proncesskar, już zamówiłam na [usunięto_link] . Lada dzień będzie u mnie 😉 :):)
23 września 2023 at 20:48Wszystko zależy od budżetu jaki posiadamy…
- AutorOdp.