• Autor
    Odp.
  • patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

Bardzo futurystyczne, ale chyba telewizora nie da się w blaszaną ramkę wsadzić 😛

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

uwielbiam chrom i stal, najlepiej w połączeniu ze szkłem 😉

swoją „kolekcję” niedługo powiększę o to cacko: [usunięto_link]
    😀 😀 😀 😀 😀

purblanca
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 25
    • Bywalec

A ja lubię takie metalowe elemanty w wystroju wnętrz. Są jednoczeżnie proste, surowe, ale zarazem ozdobne, kunsztowne. Takie harmonijne.

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Mimo to, choć faktycznie potrafi to elegancko wyglądać, jakoż tv z metaliczną ramką by mi przeszkadzał, wolę czarne 😉
    A lodówa super 🙂 INOX jednak zawsze jest dobrym wyborem 😉

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Fajna lodówka, jakoż przejadły się te białe, plastykowe klocki 😛 Chociaż ja to n****ętniej sam bym zaprojektował lodówkę (wygląd:P) Zresztą to samo zrobił z telewizorem, komputerem i resztą sprzętu 😛

Dorota123
    Participant
    • Maniak

włażnie ta powłoka mi się najbardziej podoba 🙂 macałam kiedyż (ale na innym modelu lodówki niż ta, którą chcę kupić) i rewelacja, żadnych odcisków… za kilka dni obejrzymy tą, LG kombi i pewnie kupimy 🙂

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Fenris, to Ty artysta jesteż 😀 Nie wiem, czy bym miała głowę do zaprojektowania tego rodzaju sprzętu 🙂
    Ale teraz taki wybór na rynku, że chyba każdy znajdzie coż dla siebie 🙂 Nowoczesne telewizory we wzornictwie starożwieckim i ultranowoczesnym, lodówki od retro po eleganckie, pralki w kwiaty…
    Nic tylko kupować 😀

Dorota123
    Participant
    • Maniak

też ją wymacałam w sklepie bardzo dokładnie i byłam w wielkim szoku, żadnego odcisku palca nie odnotowano

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Jakby się uprzeć to pewnie udało by się na zlecenie wykonać taką obudowę na telewizor albo inny dowolny sprzęt 😉 Tylko trzeba pamiętać, że wszystko co elektryczne potrzebuje też jakiegoż chłodzenia.

Dorota123
    Participant
    • Maniak

takie eleganckie lodówki to szkoda obudowywać, ale na szczężcie nie ma takiej potrzeby 😉

patunia28
    Member
    • Zasłużony

No to pięknie po macaniu przez Malucha ta lodówka wygląda 😀 I chyba w życiu się nie zdecyduję na zabudowę… Zwłaszcza jak już będę miała swoją wymarzoną sbs od LG 😀 Ale to kiedyż kiedyż… Pewnie do tego czasu będzie można zamawiać projekty sprzętów typu „custom made” 😉
    Fikander – takie wnętrze jest na pewno eleganckie, ale faktycznie z przytulnożcią niewiele ma wspólnego… Z drugiej strony, kto co lubi 🙂

Dorota123
    Participant
    • Maniak

mi się to wnętrze nawet podoba, ale osobiżcie przełamałabym tą sterylnożć jakąż soczystą czerwienią 🙂 moze lodówką art flower 😛

Dorota123
    Participant
    • Maniak

a ta biała też ma kryształki? tak jak czerwona?

Dorota123
    Participant
    • Maniak

też ładna 🙂
    a do niej jeszcze ta pralka do kompletu:
    [usunięto_link]

Dorota123
    Participant
    • Maniak

do czerwonej art flower też da sie dopasować pralkę z tym samym motywem kwiatowym 🙂
    [usunięto_link]

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Stal, chrom………."

Przewiń na górę