- AutorOdp.
- 24 kwietnia 2007 at 11:57
Ja tam polecam fajne butki – cz臋偶膰 stylizowana na lata 80 – xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Link podaj na priv.25 kwietnia 2007 at 13:11Ja bardziej gustuj臋 w latach 60 i 70 (to drugie szczeg贸lnie), ale i 80 s膮 wspania艂e, troch臋 mnie dra偶ni膮 tylko takie masowe powroty, nie lubi臋 si臋 nosi膰 tak jak wszyscy.
27 kwietnia 2007 at 10:11W tych wielkich powrotach do lat 70 i 80 najbardziej podobaja mi si臋 szerokie,plastikowe branzolety 馃榾 Boskie s膮 po prostu! 馃榾
27 kwietnia 2007 at 14:16Oooo popieram przedm贸wczyni臋…
Mam nadziej臋, 偶e nie b臋dzie powrotu platform, takich w stylu Davida Bowie. To moje :]
27 kwietnia 2007 at 15:46Styl lat 80-tych …hmmmm. Cos bym tam z uszczkn臋艂a 馃檪
Chociaz na codzien,je偶eli o styl ubierania chodzi, to ja taka nijaka jestem 馃槼Legginsy i spodniczka jeansowa-to naprzyk艂ad fajne po艂aczenie 馃檪
Ale bez przesadyzmu…nie lubie jak sie za du偶o b艂yszczy i rzuca w oczka…heh28 kwietnia 2007 at 10:18A z艂ote balerinki?? 馃榾 uwa偶am,偶e s膮 prze偶liczne! 馃榾
17 maja 2007 at 09:24mi lata 80 kojarz膮 si臋 przede wszystkim z kombinezonami.. moja mam mia艂a kilka – kilka mam i ja.. sa boskie i bardzo seksowne.. tyle 偶e musz膮 by膰 stylowe
20 maja 2007 at 20:21[usuni臋to_link] wrote:
mi lata 80 kojarz膮 si臋 przede wszystkim z kombinezonami.. moja mam mia艂a kilka – kilka mam i ja.. sa boskie i bardzo seksowne.. tyle 偶e musz膮 by膰 stylowe
Po przeczytaniu Twojego postu od razu skojarzy艂y m sie takie ortalionowe kombinezony,w odblaskowe kolory 馃槅 Wiem,wiem-nie o takie chodzi,ale tak mi si臋 skojarzy艂o i musia艂am si臋 tym z Wami podzieli膰… 馃榾
22 maja 2007 at 09:44Nowa kolekcja
wiosna/lato 2007
Znajdziesz w niej zar贸wno wieczorowe suknie, stroje eleganckie – idealne do pracy i romantyczne ubrania na randk臋. Wszystkie, czy na wiecz贸r czy na weekend, maj膮 wygodne nie kr臋puj膮ce ruch贸w fasony. Podkre偶l膮 kobiec膮 sylwetk臋.xxxxxxxxxxxxxxxx
Linki podaj na priv.
- AutorOdp.