• Autor
    Odp.
  • marta0987
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja tam polecam fajne butki – cz臋偶膰 stylizowana na lata 80 – xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Link podaj na priv.

TV_EYE
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 73
    • Sta艂y bywalec

Ja bardziej gustuj臋 w latach 60 i 70 (to drugie szczeg贸lnie), ale i 80 s膮 wspania艂e, troch臋 mnie dra偶ni膮 tylko takie masowe powroty, nie lubi臋 si臋 nosi膰 tak jak wszyscy.

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

W tych wielkich powrotach do lat 70 i 80 najbardziej podobaja mi si臋 szerokie,plastikowe branzolety 馃榾 Boskie s膮 po prostu! 馃榾

TV_EYE
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 73
    • Sta艂y bywalec

Oooo popieram przedm贸wczyni臋…

Mam nadziej臋, 偶e nie b臋dzie powrotu platform, takich w stylu Davida Bowie. To moje :]

iga
    Member
    • Temat贸w: 19
    • Odp.: 835
    • Zas艂u偶ony

Styl lat 80-tych …hmmmm. Cos bym tam z uszczkn臋艂a 馃檪
    Chociaz na codzien,je偶eli o styl ubierania chodzi, to ja taka nijaka jestem 馃槼

Legginsy i spodniczka jeansowa-to naprzyk艂ad fajne po艂aczenie 馃檪
    Ale bez przesadyzmu…nie lubie jak sie za du偶o b艂yszczy i rzuca w oczka…heh

WarnGirl
    Member
    • Guru

A z艂ote balerinki?? 馃榾 uwa偶am,偶e s膮 prze偶liczne! 馃榾

Lamia
    Member
    • Odp.: 6
    • Pocz膮tkuj膮cy

mi lata 80 kojarz膮 si臋 przede wszystkim z kombinezonami.. moja mam mia艂a kilka – kilka mam i ja.. sa boskie i bardzo seksowne.. tyle 偶e musz膮 by膰 stylowe

WarnGirl
    Member
    • Guru

[usuni臋to_link] wrote:

mi lata 80 kojarz膮 si臋 przede wszystkim z kombinezonami.. moja mam mia艂a kilka – kilka mam i ja.. sa boskie i bardzo seksowne.. tyle 偶e musz膮 by膰 stylowe

Po przeczytaniu Twojego postu od razu skojarzy艂y m sie takie ortalionowe kombinezony,w odblaskowe kolory 馃槅 Wiem,wiem-nie o takie chodzi,ale tak mi si臋 skojarzy艂o i musia艂am si臋 tym z Wami podzieli膰… 馃榾

vbis
    Member
    • Odp.: 6
    • Pocz膮tkuj膮cy

Nowa kolekcja
    wiosna/lato 2007
    Znajdziesz w niej zar贸wno wieczorowe suknie, stroje eleganckie – idealne do pracy i romantyczne ubrania na randk臋. Wszystkie, czy na wiecz贸r czy na weekend, maj膮 wygodne nie kr臋puj膮ce ruch贸w fasony. Podkre偶l膮 kobiec膮 sylwetk臋.

xxxxxxxxxxxxxxxx

Linki podaj na priv.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Styl lat 80"

Przewi艅 na g贸r臋