- AutorOdp.
- 12 lutego 2007 at 13:26
jaki lubicie styl ubioru na codzien?? jakie dodatki nosicie??
12 lutego 2007 at 14:05wygodny..
typu spodnie, adidsy, bluzeczka itp
ozdoby nosze zawsze typu bizuteria srebro i zloto..12 lutego 2007 at 14:26Na co dzień to tak jak poprzedniczka ubieram się tak, aby mi było wygodnie i abym dobrze sie w tym czuła. Są to spodnie bo za spódnicami jakoż nie przepadam, sweterek, bluzka lub bluza, buty wygodne na płaskim obcasie. Jeżli chodzi o dodatki to zazwyczaj jest to coż ze srebra.
12 lutego 2007 at 14:32tak jak wyżej tylko obówie na wyższym obcasie typu kowbojki[oczywiscie nie szpilki bo bym sie chyba zabiła 😆 ]
12 lutego 2007 at 14:43ja tez lubie kowbojki 😀 mi sie podoba styl hippi. sama niewiem czemu ale tak jakos mnie to kreci
12 lutego 2007 at 17:46dzinsy rurki, kozaczki na obcasiku lub szpileczki i ladne bluzeczki do tego. Czasami spudniczka, albo krotkie spodenki.
17 lutego 2007 at 21:51A ja jestem wielką fanką spódnic, spódniczek i wszystkiego w tym rodzaju 🙂 Prawie codziennie je nosze.
18 lutego 2007 at 18:05Ja takze stawiam na wygode.Jeansy,jakas bluzka ,sweter.Jesli chodzi o dodatki to lubie miec dobrze dobrana torebke,bizuterie,oraz makijaz.Najwazniejsze,zeby wypracowac sobie wlasny styl,bo prawda jest taka,ze „MODA WYCHODZI Z MODY,STYL NIGDY”
18 lutego 2007 at 18:28no wlasnie kasiu. dobrze napisalam – wlasny styl.
to czy w takim razie skoro na codzien chodze w spodniach, swetrze lub jakiejsc bluzce koszuli tzn ze to moj styl?
zadnych dodatkow procz pierscionka i obraczki.
moja szafa to 2 pary spodnie, 3 swetry, 1 koszula, 2 bluzki
zadna spodnica na mnie juz nie wejdzie (przytylam) a obecna moda zniecheca mnie do kupienia nowej.
czy to wszystko oznacza ze jestem „wybrykiem” swiata mody 😳18 lutego 2007 at 18:43To jak sie ubierasz to jest wlasnie Twoj styl.Ja takze nie rzucam sie w oczy ubiorem,tez nosze swetry,koszule etc,i wlasnie to jest ten styl-prosty ponadczasowy:)Nie trzeba nosic rozowych spodniczek ala Doda,zeby miec styl.Najwazniejsze,zeby byc wierna swojemu stylowin i nie zmieniac go co tydzien.
2 marca 2007 at 19:52Ja? hm.. to zalezy… jest pare mozliwosci 😉
1. t-shirt, jeansy (koniecznie dzwony) lub bojowki moro, glany trampki lub sandalki, czasami jakies lancuchy itd.
2. Dluga czarna spodnica lub sukienka, ladna (elegancka wrecz) bluzeczka, dlugie kolczyki, pierscionki, naszyjniki, bransoletki, glany lub sandalki..
3. jakies jeansy, jasna luzna bluzeczka, wygodne buty (glany, trampki lub sandalki), pelno rzemyków, branzoletek, naszyjnikow itd. (hippi, hehe)
4. jeansy, obcisla bluzeczka, szpilki etc.co do makijazu… zazwyczaj oczka oprawione czarna kredka, bialy lub niebieski cien, czarny tusz.. i tyle 😛 chyba ze jakies wieksze wyjscie.. to inna sprawa 😉
hihi, jak widac styl raczej typowo metalowy, czasami hipiski.. jednak z wiekiem to nie przechodzi 😀
3 marca 2007 at 18:24dziewczyny to jest komplet z gazety bonprix.
spodniczka i bluzeczka jak widac.
co o tym ubranku sadzicie?
[usunięto_link]3 marca 2007 at 19:17mi tak jakos nie bardzo sie podoba 🙄
4 marca 2007 at 00:24Ja ubieram się tak,jak mi jest wygodnie.Ale ostatbio zauwazyłam,ze zaczełam pędzic slepo za moda…czyli”te spodnie maja niemodny fason więc ich więcej nie ubiorę,musze miec takie,ktore sa teraz modne” iiii…do sklepu!albo”nie podobaja mi się buty na słupku z wycięciem na palec” a zaraz pozniej myżlę:”cholera jasna!przeciez takie sie teraz nosi,więc czemu ja mam ich nie miec??” ehhh…myslałam,że jestem ponad to… 😕
4 marca 2007 at 00:28[usunięto_link] wrote:
dziewczyny to jest komplet z gazety bonprix.
spodniczka i bluzeczka jak widac.
co o tym ubranku sadzicie?
[usunięto_link]nie podoba mi się ten ubiór 😕 preferuję przełamianie ogólnej kolorystyki jakąs zupełnie kontrastową barwą no i jeszce dołozyłabym bizuterię(kolare i koniecznie wiszace kolczyki) 🙂
- AutorOdp.