• Autor
    Odp.
  • Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Wygodny.
    Bluzka (ale bez lajkry)
    do tego rybaczki albo jeansy
    Adidasy albo połbutki na lekkim obcasie
    nigdy szpilek !!!!

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

Ja lubię nosić bawełniane bluzki lub T-Shirty z różnymi nadrukami, do tego jeansy lub bojówki a na nogi trampki lub sportowe buciki ;]

Aga213
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 9
    • Bywalec
    Quote:
    Code:
    [list]
    ja zakładam spodnie jeansowe rurki i staram się kupować jakież fajne bluzeczki ale wszystkie ubrania jakoż szybko mi się nudzą 😕 [/list]
    Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

cos zmieniłam ostatnio swoje dodatki: zawsze nosiłam plecak a teraz kupiłam sobie torebke uwazam ze ona jest bardziej kobieca:D i inny kolor niż czarny :zielony:), ale bluzki zawsze mam czarne no oprócz jednej oliwkowej:) i postanowiłam sobie uszyc spódniczkę przed kolana tylko szybko bo sezon się skonczy:PP

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

A ja muszę przyznac,żę ofiara mody się chyba stałam… 😕
    Noszę tylko dłuższe bluzki,bo nie lubię miec brzucha na wierzchu,obowiązkowo opięte spodnie(póki co wąskie rybaczki,ale zdobędę sie na długie rurki wkońcu 🙂 ),sukienki-zakochałam się w tych w stylu lat 50 😀 Do tego duża torba,japonki lub balerinki,korale,duże kolczyki,opaska na włosach itp. Generalnie lubie kobieco wyglądac.Wszelkie koronki,hafty,marszczenia działaja na mnie przyciągająco 😀 W ciągu dwóch lat przeszłam niezłą metamorfozę-z dziewczęcych bluzeczek ze Snoopy’m,różowych sweterków i dzwonów do czerwonego lakieru,czerwonych bluzek,obcisłych spodni,żakietów i zwiewnych sukienek 😀 Ale to chyba kozystna zmiana była 😀

RudaMaruda
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

Na codzień do pracy jakiż żakiet, spodnie, koszula, szpilki. Raczej elegancko.
    Na codzień po pracy tak jak jest mi wygodnie. Dżinsy, jakaż bluzka, płaskie buty.
    Wszystko zależy od sytuacji. Sukienki i spódnice drażnią mnie jakoż szczególnie. Naprawdę rzadko się zdarza żeby mi się jakaż podobała.
    Jestem zakochana na zabój w kratkach, grochach i paskach. I w dużych torbach 🙂

madzialenka0208
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 23
    • Bywalec

ostatnio tylko: rurki,peep toe i jais fajny long z koralami 🙂

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Kobieco. Spódnice, bluzki z dużym dekoltem, obcasy, korale, torebki:)

Jovita
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

zawsze modnie 😀
    uwielbiam rurki , dlugie obcisle bluzki , krotkie spodenki i spodniczki mini , latem obcisle sukienki , wysokie szpilki , zima zawsze wysokie kozaki , do tego mnostwo wisiorow i pierscieni!!
    uwielbiam biel 😀

Black
    Member
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

Hm… „klimatowo”: glany, dżinsy (najlepiej powycierane i szersze na dole), do tego może czarny pasek z metalową sprzączką, podkoszulek z nadrukiem (czarny), kolorowa koszula na wierzch i srebrne kolczyki-koła. No i rzemyk na ręku – ostatnio tylko tak się noszę… Jak gdzież wychodzę to plus minus torebka (czarna, skórzana, mam różne fasony i długożci) i niska szpilka, ew. czarne, sztruksowe rurki i jakaż kolorowa bluzka do tego. Od czasu do czasu szal lub apaszka ;-).

[usunięto_link] wrote:

W ciągu dwóch lat przeszłam niezłą metamorfozę-z dziewczęcych bluzeczek ze Snoopy’m,różowych sweterków i dzwonów do czerwonego lakieru,czerwonych bluzek,obcisłych spodni,żakietów i zwiewnych sukienek 😀 Ale to chyba kozystna zmiana była 😀

Hmm, w pewnym sensie podziwiam… Ja nie umiem się przekonać do typowo damskich fatałaszków :?. W rurkach mi niewygodnie, duża, kolorowa biżuteria jest nieporęczna (dla mnie, chociaż to pewnie kwestia przyzwyczajenia), a zbyt dużo kolorów na mnie sprawia, ze czuję się dziwnie. Zawsze wyglądam jak jakiż szary przecinek i nie umiem się przełamać…

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Mój styl? Musi by wygodnie ale też kobieco. O takiej porze jak teraz czyli jesiennej: jeansy, baleriny, sweterki. Poza tym to obcisłe bluzeczki, klapeczki, żakieciki. Czasem ubieram się też w adidasy i bluzy ale rzadko. Nie odpowiada mi za bardzo taki styl. W lecie oczywiżcie krótkie spodenki, spódniczki. Nie mam ulubionego koloru w który sie ubieram. Jestem więc kolorowa 😀

jamaja
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ja lubię jeansy (tylko nie rurki albo marchewy;P) jakiż sweterek, byle nie za krótki, albo bluzeczka najczężciej czarna, brązowa, beżowa lub zielona:P buty to raczej adidasy, glany, albo trampki, od czasu do czasu balerinki:) no i obowiązkowo koraliki. Jeżli chodzi o makijaż to delikatnie podkreżlam oczy no i błyszczyk. I to by było na tyle:)

anetta01
    Member
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

Wygodnie i w zależnożci od nastroju i sytuacji. Lubię nowe ciuchy, ciągle coż kupuję ale zawsze muszą być stylistycznie dopasowane do siebie. Bardzo odpowiada mi obecna moda.

Anika81
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 14
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

dziewczyny to jest komplet z gazety bonprix.
    spodniczka i bluzeczka jak widac.
    co o tym ubranku sadzicie?
    [usunięto_link]

Strasznie jednolity ten komplecik :/

Eh zazdroszcze mozliwożci swobodnego ubioru, ja codziennie szpileczki, spodniczka i elegancik… a tak bym chciala wskoczyc w jeansy, koszule, i poczuc sie naprawde swobodnie…

Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

Anika a dlaczego musisz sie tak ubierac? as ztaka prace jak moge zapytac

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " styl ubioru"

Przewiń na górę