Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 16 do 30 (z 46 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    anakra8
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Spr贸buj stosowa膰 mleczka nawil偶aj膮ce, bardzo t艂uste kremy a do tego olejek rycynowy.

kosmo79
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

Z w艂asnego do偶wiadczenia mog臋 poleci膰 krem Nantes w艂asnie do r膮k. Jest on oliwkowy, intensywnie nawil偶a sk贸r臋 d艂oni, wzmacnia paznokcie, wyg艂adza przesuszenia i zrogowacenia nask贸rka, rozja偶nia przebarwienia. Naprawde jest 偶wietny.

Gohusia
    Cz艂onek
    • Odp.: 144
    • Zapaleniec

Jaki偶 czas temu, ko艂o wrze偶nia kupi艂am sobie w rossmanie krem do r膮k Evree a potem krem do st贸p tej samej firmy. Stosuje je ca艂y czas i powiem, 偶e ju偶 dawno tak fajnego kremu nie mia艂am. idealnie si臋 wch艂ania, nie klei si臋 absolutnie a do tego super ma zapach. w tej cenie, ta seria kosmetyk贸w jest naprawd臋 godna polecania.

Kasztan
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 223
    • Zapaleniec

Tanio tzn ile ? Bo brzmi ciekawie 馃檪

Dorota123
    Uczestnik
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

kupowa艂am je po oko艂o 7 z艂, ale nie pami臋tam czy to by艂a regularna cena czy promocja, czerwony do rak najlepszy 馃檪 teraz w zimie szczeg贸lnie dobrze si臋 sprawdza, do tej pory zawsze zim膮 mia艂am bia艂a skorup臋 na d艂oniach, tym razem jest ok, co prawda jeszcze porz膮dnego mrozu nie by艂o, ale jednak 馃槈

agne.shall
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Tak jak ju偶 gdzie偶 pisa艂am, mnie na sk贸r臋 bardzo pomaga suplementacja omega-3. A szczeg贸lnie wa偶ne dla mnie by艂o, 偶eby zmieni膰 form臋 przyjmowania tych t艂uszczy – wcze偶niej bra艂am tran lub inne tabletki pochodzenia rybiego i nie za bardzo widzia艂am efekty. Jak zmieni艂am je na estry kwas贸w omega-3, tzw. ALA (to jest taka forma, kt贸r膮 potem organizm w ramach potrzeb przekszta艂ca sobie sam w te popularne EPA i DHA) to dopiero zauwa偶y艂am popraw臋. Bior臋 teraz OmegaRegen Skin Care (tutaj jest sk艂ad i opis dlaczego jest to co innego ni偶 inne preparaty: http://flcpharma.pl/index.php/pl/omegaregen-skin-care) i naprawd臋 daje rad臋. Nawet w zimie sk贸ra ju偶 tak bardzo mi si臋 nie przesusza.

Gohusia
    Cz艂onek
    • Odp.: 144
    • Zapaleniec

Ja jaki偶 czas temu zacz臋艂am stosowa膰 kremy Evree do kupienia chyba jak narazie tylko w Rossmanie. cena fajna, zapach jeszcze fajniejszy ale najwazniejsze 偶e dzia艂aj膮. p贸ki co najcz臋偶ciej kupuj臋 ten czerwony – regeneruj膮cy. ale gdzie偶 mi si臋 o uszy obi艂o 偶e maj膮 jakoe偶 serum wypuszcza膰 niebawem… ciekawe jakie b臋dzie i w jakiej cenie.

GorseciarkaPL
    Cz艂onek
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Sucha sk贸ra d艂oni wymaga nie tylko nawil偶enia, ale r贸wnie偶 nat艂uszczenia. Proponuj臋 kremy o w艂a偶ciwo偶ciach regeneruj膮cych, kt贸re odbuduj膮 naturaln膮 warstw臋 lipidow膮 sk贸ry, a jednocze偶nie pozostawi膮 na jej powierzchni warstw臋 ochronn膮, kt贸ra zabezpieczy d艂onie przed dzia艂aniem czynnik贸w zewn臋trznych. W czasie zimy godne polecenia s膮 kosmetyki Neutrogeny. Krem aplikujemy na sk贸r臋 d艂oni nie tylko na noc, ale r贸wnie偶 na dzie艅 – w szczeg贸lno偶ci przed wyj偶ciem na mr贸z. Na noc proponuj臋 dodatkowo zak艂ada膰 na d艂onie bawe艂niane r臋kawiczki – bezpo偶rednio po na艂o偶eniu kremu.

ankaz
    Cz艂onek
    • Odp.: 10
    • Bywalec

hejo 馃槈

ja mam jeszcze takie pytanko, bo ostatnio baaardzo mi si臋 podobaj膮 takie buty z prze藕roczystym obiciem:

http://shushu.pl/obuwie/szpilki-z-przezroczystym-obiciem

ale nie wiem, czy sobie st贸p nie odparz臋 i odcisk贸w nie narobi臋… co my偶licie ?????

adriananana
    Cz艂onek
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Ja r贸wnie偶 wypr贸bowa艂am mn贸stwo kosmetyk贸w dost臋pnych na rynku i niestety ma艂o, kt贸ry okaza艂 si臋 skuteczny. Dopiero krem z mas艂em shea firmy L’occitane okaza艂 si臋 idealny dla moich podra偶nionych d艂oni. Polecam, bo naprawd臋 sporo pomaga. Ma przyjemny zapach, dobrze si臋 wch艂ania i doskonale nawil偶a. D艂onie po nim s膮 mi臋ciutkie. Przy regularnym stosowaniu problem znikn膮艂 i mam nadzieje, 偶e na dobre.

iwona-drobicz
    Cz艂onek
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

Polecam krem stworzony przez firm臋 Decubal z my偶l膮 o ochronie bardzo suchej sk贸ry r膮k Decubal Hand Cream. Zawiera on olejek z awokado, kt贸ry piel臋gnuje sk贸r臋, a tak偶e witamin臋 E kt贸ra dostarcza jej dodatkowej wilgoci.

Pozdrawiam,
    Iwona Drobicz
    eRzecznik Decubal

Margared
    Cz艂onek
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

Do walki z such膮 sk贸r膮 polecam u偶ywanie mi臋kkiej wody – r贸偶nica kolosalna – nawet bez krem贸w!

czerwone.szpilki
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 15
    • Bywalec

A nie my偶la艂y偶cie o jakich偶 zabiegach? ja raz zrobi艂am sobie mezoterapi臋 kwasem hialuronowym i moje d艂onie od tamtej pory rzadko kiedy wysychaj膮. S膮 po prostu lepiej nawodnione. Dr Wasiluk t艂umaczy艂 mi, 偶e ta substancja naturalnie wi膮偶e cz膮steczki wody w naszym organizmie, wi臋c zawsze jak jest problem z nawil偶eniem warto j膮 stosowa膰.

pumpkin
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 285
    • Zapaleniec

@Margared wrote:

Do walki z such膮 sk贸r膮 polecam u偶ywanie mi臋kkiej wody – r贸偶nica kolosalna – nawet bez krem贸w!

niestety nie ka偶dy ma ten przywilej, 偶eby mie膰 mi臋kk膮 wod臋 w kranie 馃檨 u mnie od jakiego偶 czasu ko艂o umywalki stoi domowy peeling z oleju rzepakowego i cukru – od czasu do czasu podczas mycia r膮k stosuj臋, dzi臋ki temu sk贸ra jest dodatkowo zregenerowana (witamina E w oleju).

andziazavonli1
    Cz艂onek
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

Wiecie co, mi tez przez mysl przeszlo, ze mam sucha skore na rekach przez tward膮 wode. No ale w sumie przesadnieczesto rak nie mylam….kremy i balsamy dawaly rade tylko kiedy czesto sie nimi smarowalam…kolezanka z pracy polecila mi Beta Skin. Ma konsystencje krem, ale to nie jest do konca krem tylko wyrob medyczny. smaruje nim dlonie dwa razy dziennie i musze powiedziec ze mam miekka, nawilzona skore bez koniecznosci ladowania dziesiec razy dziennie jakiegos kremu.

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 16 do 30 (z 46 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋