- AutorOdp.
- 18 wrze艣nia 2013 at 07:37
Zauwa偶y艂am, 偶e ostatnio znacznie 艂atwiej mi zapanowa膰 nad sk贸r膮 st贸p latem, jesieni膮 i zim膮 zaczynaj膮 si臋 ju偶 problemy, nie wiem, mo偶e to kwestia ci臋偶szego i cieplejszego obuwia :/
Jak sobie radzicie z tward膮 i such膮 sk贸r膮 na stopach?6 pa藕dziernika 2013 at 13:24Dorota123 na prawd臋 wypr贸buj to moczenie w ciep艂ym oleju o kt贸rym pisa艂am wcze偶niej – dzia艂a cuda, zabieg nie drogi, bo olej rzepakowy jest tani, a bogaty w witaminy od偶ywiaj膮ce sk贸r臋.
3 lutego 2014 at 15:03Dobry krem do st贸p oraz regularny peeling to moja recepta na sukces,chocia偶 te偶 wiele zale偶y od tego w jakim stopniu ta sk贸ra jest zniszczona. S膮 te偶 specjalne zasypki do st贸p,skuteczne dzi臋ki kt贸rym sk贸ra jest ca艂y czas nawil偶ona.
13 lutego 2014 at 12:08krem i skarpetki na noc – pomaga, polecam !
30 czerwca 2014 at 11:35Krem i peeling jak najbardziej tak,s膮 nawet takie specjalne na suche i pop臋kane pi臋ty. O skarpetkach zak艂adanych na noc jak do tej pory jeszcze nie s艂ysza艂am,to wydaje si臋 ciekawym pomys艂em:)
13 lipca 2014 at 17:57Ja polecam oliwk臋 z nivea jest rewelacyjna
17 lipca 2014 at 12:32Na forum by艂o ju偶 kilka temat贸w dotycz膮cych nawil偶ania cia艂a,polecam wypr贸bowa膰 zar贸wno kremy jak i balsamu,na pocz膮tek Nivea z miodem pod prysznic.
24 lipca 2014 at 19:08Ja uwilebiam kremy z garnier
28 sierpnia 2014 at 06:13A kt贸re dok艂adnie? Bo jest kilka serii. Osobi偶cie polecam skupi膰 si臋 na serii kosmetyk贸w naturalnych,kt贸re b臋d膮 dobre,sprawdzone i skuteczne- to chyba jest tutaj najwa偶niejsze.
28 listopada 2014 at 07:14Wracam z tematem, znowu o tej samej porze roku, chocia偶 tym razem problem zosta艂 rozwi膮zany. Skusi艂am si臋 na mask臋 z艂uszczaj膮c膮 do st贸p epilfeet i jakim偶 cudem przy regularnym stosowaniu, nawet najzwyklejsze kremy daj膮 rad臋 馃檪 Kt贸ra偶 z Was u偶ywa艂a tej maski?
3 grudnia 2014 at 16:59Ja polecam kolagen przyjmowany jako suplement diety lub jako kosmetyki,to idealne rozwi膮zanie na such膮 i przebarwion膮 cer臋.
25 lutego 2015 at 00:34[usuni臋to_link] wrote:
Skusi艂am si臋 na mask臋 z艂uszczaj膮c膮 do st贸p epilfeet […] Kt贸ra偶 z Was u偶ywa艂a tej maski?
Taaak. 馃檪 Pozna艂am t膮 mask臋 chyba z p贸艂tora roku temu. Moja kole偶anka kt贸ra wie 偶e mam bzika na punkcie paznokci i piel臋gnacji sk贸ry cia艂a, maj膮c 偶wiadomo偶膰, 偶e mocno nadwyr臋偶am sk贸r臋 st贸p zakupi艂a mi j膮. Tak偶e dawno przepraktykowa艂am. Fajnie 偶e ma form臋 skarpetek – jak Ci si臋 nagle co偶 przypomni mo偶na spokojnie wsta膰 nie brudz膮c otoczenia. 馃檪
25 lutego 2015 at 20:59Nie wiem czy wiesz, ale od jakiego偶 czasu mo偶na j膮 kupi膰 w douglasie za 39 z艂 馃槈
25 lutego 2015 at 22:46Serio ??? Przecie偶 by艂a znacznie, znacznie dro偶sza !!! Super, w takim razie musz臋 si臋 zaopatrzy膰 w ni膮, bo w ramach domowego spa dla st贸p super si臋 sprawuje.
18 marca 2015 at 10:00Nie jest droga w przeciwie艅stwie do innych kosmetyk贸w piel臋gnuj膮cych such膮 sk贸re st贸p czy d艂oni,akurat nie polecam te偶 kupowa膰 w perfumeriach sieciowych,kiedy to zap艂acimy wi臋cej,mo偶na zej偶膰 poni偶ej tej kwoty zamawiaj膮c przez internet.
- AutorOdp.