- AutorOdp.
- 14 kwietnia 2008 at 14:00
[usunięto_link] wrote:
No niestety, widocznie jestem troszkę zacofana. Dla mnie suknia żlubna musi być biała/kremowa.
A Ty sobie zakładaj jaką chcesz, Twój wybór – ja wyraziłam swoją opinię. 😀Zaznaczyłam, że nie krytykuję Twojego poglądu, a jednak się chyba poczułaż zaatakowana…hmm..cóż, to, że preferujesz wyłącznie białe cyz kremowe suknie to jak dla mnie nie przejaw Twojego zacofania, a preferencji…
No ale oczywiżcie zacietrzewiaj się, dowolnie, jeżli potrzebujesz 😉
I kończąc: oczywiżcie, że założe wyłącznie taką jaką będę chciała 😆
14 kwietnia 2008 at 14:51papilio:
[usunięto_link]
[usunięto_link]
princessa:
[usunięto_link]
14 kwietnia 2008 at 19:53a ja też nie wyobrażam sobie siebie w innej niż biała suknia 😀 w niebieskiej czerwonej czy żółtej można iżć na wielki bal a biała zarezerwowanan jest dla żlubu 🙂 ot taka ze mnie tradycjonalistka 🙂
14 kwietnia 2008 at 20:04ja jak coż to tylko w ecri bądź kożć słoniowa
w białej mi nie ładnie 🙂[usunięto_link]
fajny ma dół 🙂 – 1
[usunięto_link]
ciekawe upięcie ma – 2
[usunięto_link]
ta ma ciekawy fason tylko nie wiem jak wygląda na żywo 🙂 – 3
[usunięto_link]
ładna taka złota 🙂 – 4mi jak narazie żadna suknia nie spodobała sie od A do Z 🙂
14 kwietnia 2008 at 20:12Eta byłam w salonie „Moda ślubna” z siostrą jak szukała sukni.. i w tym salonie ceny są z kosmosu 😀
14 kwietnia 2008 at 20:14ale ja nie patrze na ceny 🙂 ja będę mieć szyta taka jak sobie wymarzę 🙂 może kosztować nawet 10 tys ja ja będę mieć za około 500 zl 🙂 tylko materiał i koronki 🙂
14 kwietnia 2008 at 20:59jejku ta druga suknia co eta wystawila jest sliczna i reszta kolekcji urszuli mateji tez jest ladna a nigdy tu nie zagladalam:D myszka jakie mniej wiecej ceny?
15 kwietnia 2008 at 09:44[usunięto_link] wrote:
ale ja nie patrze na ceny 🙂 ja będę mieć szyta taka jak sobie wymarzę 🙂 może kosztować nawet 10 tys ja ja będę mieć za około 500 zl 🙂 tylko materiał i koronki 🙂
ja wiem 🙂 ja tak tylko napisałam.. że mają straszne ceny 😛
28 czerwca 2008 at 19:50a ja mam problem, pieniężny… z jednej strony stać nas na nową suknię, z drugiej może nie warto? nie mamy nadmiaru kasy, ale chciałabym mieć suknię tylko swoją ..
28 czerwca 2008 at 20:01[usunięto_link] wrote:
a ja mam problem, pieniężny… z jednej strony stać nas na nową suknię, z drugiej może nie warto? nie mamy nadmiaru kasy, ale chciałabym mieć suknię tylko swoją ..
ja sobie postanowiłam, że skoro to jeden taki dzień w moim życiu to akurat sukienkę będę miała idealną choćby miała 10 tys kosztować.
28 czerwca 2008 at 20:26no tak, też o tym myżlę, ale z drugiej strony, będę się źle czuła w nowej sukience, ze żwiadomożcią, ze kosztowała np 4000 zł, założę ją raz, a w tym czasie w afryce umrze na malarię 50 dzieci, którym te 4000 mogłoby pomóc… zakręcone, wiem..
28 czerwca 2008 at 21:11tak to ja bym musiała sobie nic nie kupować, bo ktoż nie ma:) To moj dzien i mam sie czuc wspaniale;]
28 czerwca 2008 at 21:23no wiem , może to troche przesadzone jest, ale ja już tak mam, ilekroć wydaję na coż luksusowego, zbędnego itp mam kaca moralnego..
30 czerwca 2008 at 09:33ciekawe upięcie ma – 2
[usunięto_link]To jest żliczna.
Ogólnie marzy mi się suknia hiszpańska. Mmm, cudo.[usunięto_link]
[usunięto_link]
Piękny tyl 😉1 lipca 2008 at 15:43taki tren to tylko dopinany i potem go odpiąć bo nie wygodny ;/
ta pierwsza co cytowałaż z mojego posta.. jest ciekawa ale ciekawe jak wygląda na żywo zwłaszcza te tiule… - AutorOdp.