- AutorOdp.
- 3 października 2009 at 13:33
-szampon do włosów Eva Natura 'czarna rzepa’ – 4,95 zł
(miałam ogromny problem z wypadaniem włosów, żaden z szamponów z najwyższej półki nie pomógł – po wspomnianym jak ręką odjął)– cienie do powiek Euphora czy jakoż tak – 6 czy 7 zł za trójkolorową „mapkę”
(po cieniach za kilkadziesiąt złotych pod wieczór na powiekach pozostawało tylko wspomnienie, a po użyciu cieni Euphora o 22.00 mój makijaż nadal wygląda jak o 7 rano)-lakier do włosów Loreto fioletowy z Biedronki ok 5 zł
21 września 2010 at 12:08Też polecam za kilka złotych mydła pod prysznic z Ziaja (szczególnie oliwkowe) i z Marizy kremy do stóp – odżwieżający i na pękające pięty. Tanie kosmetyki a na prawdę dobre 🙂
2 listopada 2010 at 13:46Dla mnie te mydła Ziaji również są super. Ja mogę polecić olejek rycynowy. Daje dobre efekty. Ja mieszam go z szamponem biovax w proporcji 1/4 i myje włosy. To najtańszy i najszybszy sposób na piękne włosy.
8 marca 2011 at 10:57To ja od siebie polecę liner firmy Esssence (kupiłam w douglasie i nie spodziewałam się że znajdę tam coż tak taniego a dobrego) oraz kosmetyki z serii spa Marizy. Również bardzo tanie, nie wypiszę jednej rzeczy bo ciężko będzie mi się zdecydować.
Hmm.. może jeszcze kosmetyki do włosów Shaumy. Są tańsze niż wiekszożć znanych marek a należą do moich ulubionych.7 kwietnia 2011 at 13:06Na spierzchnięte i wysuszone usta polecam najlepszy balsam- Tisane z firmy Herba Studio. Teraz jest także w formie pomadki-sztyftu. Lepszy niż balsam z Oriflame czy często polecany Carmex.
23 maja 2011 at 07:37Lakier do paznokci z Milo za 5 zł, za taką cenę trzyma się naprawdę długo – 4 dni
15 sierpnia 2011 at 12:14-lotion do ciala Baby dream z Rossmana – swietnie nawilza i ma dobry sklad
-ziaji balsam relaksujacy – bardzo dobry balsam brazujacy, dobrze nawilza i nie smiedzi,jak typowy samoopalacz
-lakiery Inglota
-mleczko do ciala Hipp – kosztuje 18 zl, ale jestto za duze opakowanie, uzywam tego mleczka do twarzy, bo nie podraznia mojej skory16 stycznia 2012 at 14:20Ja sobie bardzo chwalę mini lakiery z Golden Rose – kolorów setki, a mini wresja kosztuje mniej, niż 3 zł, za to trzymają się parę dni 🙂
Poza tym dużo dobrego słyszałam o kosmetykach Essence, ale czasem trudno je dostać, więc nie miałam okazji ich za dużo wypróbowac.10 marca 2012 at 20:09ja z kolei polecam lakiery vipery – duzy wybor kolorow i dosc dobrze sie trzymaja
8 kwietnia 2012 at 19:03Dosłownie za grosz dostałam ostatnio przy zakupie mascary maxfactora ich błyszczyk vce 😀 Mogłam wybrać odcień więc gra gitara 🙂
30 kwietnia 2012 at 13:57Hm tanie o dobre, czyli nasza polska ziaja 🙂
+ sudocream na podrazniona skore (ale to z apteki)
+ carmex do ust (z apteki)4 sierpnia 2012 at 11:43Moje ostatnie odkrycie to maska do włosów Gloria z Auchan za 5 zł jupi
8 września 2012 at 21:38Polecam świetne podkłady z firmy KOBO Professional – kosztują mniej niż 20zł a żwietnie kryją niedoskonałożci.
11 września 2012 at 11:04Tanie a dobre kosmetyki możesz kupić np w AVONie. Polecam szczególnie maseczki do twarzy z glinką. Rewelacja.
17 października 2013 at 14:49Zdecydowanie wszystkie kosmetyki Ziaji 🙂
- AutorOdp.