- AutorOdp.
- 24 października 2007 at 19:45
Zrobiłybyżcie sobie sztuczne piersi… ??
Ja wolałbym żeby moja Perełka nie robiła sobie… z resztą u niej nie ma co poprawiać, bo jest idealnie…
24 października 2007 at 19:47nie nigdy… natura ma być natura..
jak to mój brat mówi co mam dotykać jakaż butelkę?24 października 2007 at 20:36Nie,nie zrobiłabym sobie, gdyż lubię siebie taką,jaka jestem i w pełni akceptuje 😀
25 października 2007 at 00:02Nigdy w życiu:)
25 października 2007 at 05:45a ja bardzo chetnie 🙂
25 października 2007 at 10:45ja nieeee 😀
jak już bym sobie zmniejszyła.. ale też nie bo Kotuż by się nie zgodził 😛
26 października 2007 at 12:01brrr… koszmar. plastiku sobie aplikowac nie bede. nie dożć, że sztuczne, po jakims czasie wyienic trzeba, ble….
jakbym swoje własne miała większe, to ok. ale sztucznych sobie dorabiac nie będę.
26 października 2007 at 12:57[usunięto_link] wrote:
ja nieeee 😀
jak już bym sobie zmniejszyła.. ale też nie bo Kotuż by się nie zgodził 😛
ja też bym chętnie ciutke zmniejszyła, ale tak jak u ciebie myżlę, że moje Kochanie jednak by nie było za 😀
26 października 2007 at 13:35nie zgodziłabym się na powiększenie. Moje nam się podobają.
26 października 2007 at 17:03Ja tam się przyzwyczaiłam do swoich 70 B i nie zrobiłabym silikonów
26 października 2007 at 20:27w zyciu nie dałabym sobie wsadzic jakiegos plastiku do ciała tylko po to lepiej wygladac
27 października 2007 at 08:55[usunięto_link] wrote:
nie nigdy… natura ma być natura..
jak to mój brat mówi co mam dotykać jakaż butelkę?🙄 🙄 🙄
boszsze – wy chyba nigdy nie widzialyscie live i nie dotykalyscie zrobionych cycuchow…?! 😯
strach sie bac 😯 – o czym wy piszecie w ogole …???! 😯
dawno juz takich glupkowatych komentarzy nie slyszalam ..!!! 😀
😡
ciemnogrod totalny ! 😕 (sorry-ale nazwac tego inaczej nie mozna)piersi silikonowe sa piekne (jesli nie sa przesadzone !!!) 😛
..a wdotyku tez nie ma duzej roznicy …. porwnywac piersi do butelki albo mowic o slilikonie jako plastiku to juz lekka przesada !!! 😆dobrze zrobione cycki pozna tylko fachowiec- wierzcie mi ! 😉
jesli ktos jest zadowolony z naturalnych- to ok. ale po co zaraz obrazac „silikonowe piersi” – ???
..i nigdy nie mowcie nigdy 😛 😆 😆 😉
poza tym, Mi$iek 8)
– to twoja dziewczyna powinna zadecydowac ,nie ty … ! 😉27 października 2007 at 09:09jesli cale zycie mialabym spedzic u push upie, wstydzilabym sie sciagnac stanik przed moim facetem, a po plazy chodzilabym w kostiumie kapielowym ze stanikiem wypchanym gabka, ktora trzeba wycisnac po wyjsciu z wody i wiecznie patrzylabym na kolezanki z wiekszym biustem z zazdroscia a jednoczesnie mialabym odpowiednia ilosc pieniedzy, nie wahalabym sie.
uwazam, ze jesli kobieta ma sie od tego poczuc lepiej, polubic swoje cialo…to czemu nie.
na szczescie moje piersi sa perfekcyjnie dopasowane do mojej sylwetki, bardzo je lubie i nie musze rozmyslac nad tego typu glupotami.
27 października 2007 at 13:19[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
nie nigdy… natura ma być natura..
jak to mój brat mówi co mam dotykać jakaż butelkę?🙄 🙄 🙄
boszsze – wy chyba nigdy nie widzialyscie live i nie dotykalyscie zrobionych cycuchow…?! 😯
strach sie bac 😯 – o czym wy piszecie w ogole …???! 😯
dawno juz takich glupkowatych komentarzy nie slyszalam ..!!! 😀
😡
ciemnogrod totalny ! 😕 (sorry-ale nazwac tego inaczej nie mozna)piersi silikonowe sa piekne (jesli nie sa przesadzone !!!) 😛
..a wdotyku tez nie ma duzej roznicy …. porwnywac piersi do butelki albo mowic o slilikonie jako plastiku to juz lekka przesada !!! 😆
dobrze zrobione cycki pozna tylko fachowiec- wierzcie mi ! 😉
jesli ktos jest zadowolony z naturalnych- to ok. ale po co zaraz obrazac „silikonowe piersi” – ???
..i nigdy nie mowcie nigdy 😛 😆 😆 😉
poza tym, Mi$iek 8)
– to twoja dziewczyna powinna zadecydowac ,nie ty … ! 😉nie jest to forum medyczne więc nie bedziemy sie posługiwac takimi nazwami lecz tylko potocznymi i uwierz mi ale z pewnożcia większożc dziewczyn tutaj wie jak wyglada ta wkładka i jak przebiega taka operacja jakie sa jej dobre i złe strony. Ja tam nic dobrego nie widze w sztucznych cyckach. owszem zgodziłabym sie na taka operacje ale tylko w przypadku rekonstrukcji piersi, ale mam nadzieje ze mne to nigdy nie spotka.
jesli komus spedza sen z powiek widok swoich piersi to niech leci na powiększanie.
28 października 2007 at 21:17No z tym się zgadzam, że silikonowe to odrazu widać. Naturalne nigdy nie mają aż tak idealnych kształtów. A jakie są w dotyku to faktycznie nie wiem hehe. Ale tak sobie myżlę, że jakbym miała się czuć źle we własnym ciele i operacja piersi miała by pomóc, to czemu nie.
- AutorOdp.