- AutorOdp.
- 6 kwietnia 2008 at 09:03
Assha ja mam numer 70 w obwodzie i jak kupie 75 to juz jest na mnie za duzy i jezeli Ty taki nosisz i kupujesz 80 to On Ci wogole nie powienien trzymac biustu nawet jak zapinasz na ostatnia zapinke przeciez od pierwszej do ostatniej to jedyne plcentymetra:PP
dziwie sie ze sie w nim dobrze czujesz6 kwietnia 2008 at 09:27czyli to prawda, ze wiekszosc kobiet w polsce nie umie sobie dobrac stanika…w tym watku zostaly podane odpowiednie linki. warto tam zajrzec.
6 kwietnia 2008 at 13:09ja mam stanik dobrany dobrze. W obwodzie mam 70, 80 mi nie spada… No nie wiem, wiesz to zalezy tez od sklepów.. Inna numeracja na rynku, inna w firmowych sklepach. Na ogol 80C mi pasuje, zdarza sie ze spada- wtedy nie biore, logiczne chyba..
6 kwietnia 2008 at 13:54[usunięto_link] wrote:
czyli to prawda, ze wiekszosc kobiet w polsce nie umie sobie dobrac stanika…w tym watku zostaly podane odpowiednie linki. warto tam zajrzec.
pewnie prawdy troche w tym jest ze kobiety nosza zle dobrane staniki, ale moim zdaniem wynika to wlasnie z tego ze w sklepach susza jesli chodzi o rozmairy, a nie kazdy ma tyle determinacji zeby zjechac pol polski za stanikiem tudziez zeby zamawiac go przez neta, co tez jest dosc ryzykowna sprawa jak sie ma jeszcze nietypowe wymiary
6 kwietnia 2008 at 15:13ale jest roznica zeby nie spadal tylko była podtrzymywal piersi musi byc cisniejszy
6 kwietnia 2008 at 16:06@mrówka wrote:
ale jest roznica zeby nie spadal tylko była podtrzymywal piersi musi byc cisniejszy
no zgadzam sie z Toba, bo jak nie przylega w miare ciasno to bedzie podjezdzal do gory na plecach jak biust cos tam swoje wazy
15 lipca 2008 at 19:11Mam rozmiar A, i jestem wysoka i szeroka w ramionach, co zupełnie nie wygląda ładnie. Mam z tego powodu mega kompleksy, wstydze sie chodzic na basen i plaze. Dalabym wiele za rozmiar B. Większy nie.
Mimo to chyba nie poddałabym sie operacji z prostego powodu- strachu ze moze cos pojsc nie tak, i zamiast pieknych piersi nabawie sie problemów zdrowotnych.
14 października 2009 at 11:58huh widze ze kolejny temat związany z biustem. coz, ja tez mam kompleksy, i jak przed chwila napisalam w jakims wątku o piersiach, tez mysle o powiększeniu biustu, ale nie chirurgicznym, bałabym sie ze implant sie nie przyjmie…słyszałyżcie o tabletkach na powiększenie biustu ? odpiszcie jesli coż wiecie. slyszalyscie moze cos o perfect bust :>?
14 października 2009 at 16:22jakbym miała urodzić się jeszcze raz i móc wybrać rozmiar biustu, to na pewno zdecydowałabym się na większy. co tu dużo mówić, biust mam mały, ale jakoż nigdy mi to życia nie uprzykrzało. Nie wstydzę się rozebrać przed facetem, wyjżć na plażę, lubię siebie taką jaka zostałam stworzona. Owszem, czasem do większych dekoltów zakładam push-up, ale co zrobić, podoba mi się 🙂
o operacjach plastycznych już dużo się nasłuchałam i naoglądałam. bałabym się, naprawdę ciężko jest znaleźć dobrego chirurga. dla mnie to za duże ryzyko. poza tym, troszkę za drogi zabieg. tymbardziej, że trzeba go powtarzać. wolałabym przeznaczyć te pieniądze dla domu, rodziny.16 października 2009 at 09:00Dobra dziewczyny! po paru dniach szperania, dumania i zastanawiania się czy warto czy nie i co warto a co nie, postanowilam, że kupie ten Perfect Bust. Kupiłam dzisiaj. zobaczymy jak to sie wszystko teraz bedie toczylo dalej… mam nadzieje, ze to nie jest jakis totalny bulszit i podziala. bede wam pisac o efektach 😉
- AutorOdp.