Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 49 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Patrycjac
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Chyba masz racje. Jeszcze poszukam na różnych stronach, może w końcu coż wybiorę. Te odcienie zielonego ciekawie mogą wyglądać. Zrobiła bym zdjęcie sypialni, żeby pokazać jak teraz to wygląda, ale nie mam aparatu… Dzięki za pomoc! jak coż wybiorę napiszę!

zuza28
    Członek
    • Tematów: 9
    • Odp.: 63
    • Stały bywalec

aha, wżród zieleni polecam odcienie oliwki na żciany, to jest zgaszona zielen a nie taka soczysta, lepiej aby dodatki byly bardziej żywe, a nie żciany. nie bój się że bedzie za smutno…za mało ciepło, dodatki czynią cuda! powodzenia!

Dominika299
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Oliwka w sypialni brzmi ok.

manola
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 123
    • Zapaleniec

żciany – wrzos w dwóch odcieniach, na podłodze panele z jasnego klonu u czekoladowe meble (+sprzęt grający 🙂 )

Tina
    Członek
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Na żcinach też mam wrzos, a podłogę jasną drewnianą. Do tego duża szafa i duże łóżko i węcej nic nie trzeba 😉

Niuszka86
    Członek
    • Tematów: 12
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

a u mnie w sypialni będzie łóżko, lustra i rura 😀 😀 😀 no i obowiązkowo czerwone żarówki 😈

mari_s1
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 32
    • Bywalec

Łóżko lustra rura czerwone żarówki… widzę że ktoż ma podobne upodobania dotyczące wystroju swoich 4 kątów 😉 ja jeszcze zamierzam zawiesić na łańcuchach łóżko czarne z różową narzutą i żciany obić ceglastą tapetą czy jak to się tam zwie

Dorota123
    Uczestnik
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

a mi się marzy sypialnia w stylu japońskim 🙂 materac na podłodze, niskie stoliki, wielkie rozsuwane drzwi i dużo bambusa 🙂

mariolazlodzi
    Członek
    • Odp.: 12
    • Bywalec

JA zdecydowałam się na urzadzenie sypialni w taki sposób, jak widziałam kiedyż w dekoratorni czy jakimż innym programie – laski zrobiły podwiesane łóżko. Genialny pomysł!
    POtrzebna mi była do wykonania tego porządna ekipa remontowa ale w końcu udało się i polecam – nigdy nie spałam na niczym tak wygodnym

Mandarynka
    Członek
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

Mariolo a mogłabyż zamieżcić jakiż link czy zdjęcie jak wygląda takie podwieszane łóżko? Bo włażnie urządzam sobie nowa sypialnie i szukam fajnych pomysłów 🙂

mariolazlodzi
    Członek
    • Bywalec

Już szukam tego…to bylo w programie na MTV, takim jak dekoratornia, a pokój był w stylu plaży
    Może gdzież to znajdę

mariolazlodzi
    Członek
    • Bywalec

Hmm…chyba za duzo tego oglądam…
    Mój błąd – to ejdnak nie było MTV tylko Dekoratornia, tylko nie moge znalezc który odcinek
    Zasadniczo wyglądało to tak – w sufit wkręcono haki przez które można było przewlec szerowkie, mocne tażmy (trzeba dobrać odpowiednie do ciężaru)
    a na tych tasmach zawieszono materac a od spodu te tasmy przytwierdzono do materaca zeby się w razie czego nie zsunal….
    Nie wiem czy chwycilas o co chodzi

Maiko
    Członek
    • Tematów: 23
    • Odp.: 60
    • Stały bywalec

Ja mam sypialnie w błekitach i z czerownymi akcetami 🙂

olotg
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Fajnie wygląda sypialnia cała w czerwieni, wraz z pożcielą. Daje nastrój Love room, który pobudza nasze zmysły 😉 Partnerzy na pewno się zgodzą na takie rozwiązanie

Mandarynka
    Członek
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

z podwieszanym łóżkiem załapałam 🙂 ale jednak wybrałam z mężem pół okrągłe a do tego ogromną szafę z wypełnieniem z maty bambusowej. Wygląda rewelacyjnie – z jednej strony spokojne kolory ale bardzo ciekawe wzory i kształty ;]

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 49 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę