• Autor
    Odp.
  • lasiczka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

tylko swoje. nie ma to jak natura

milenkaa
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 9
    • Początkujący

ja tam uzywam kępek rzęs z donegala i nic sie z nimi nie dzieje, nie odpadaja,dobrze sie trzymaja. ogolnie te sztuczne rzesy to fajna sprawa. ja np. naklejam,pozniej podkrecam zalotka i dopiero maluje 🙂 efekt rewelacyjny 🙂

A_nitka
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Ja akurat z tym problemu nie mam. Moja znajoma na większe imprezy sobie funduje i wyglądają ładnie, ale muszę być dobrze zrobione i wyglądać w miarę naturalnie.

kredkowa
    Member
    • Odp.: 47
    • Bywalec

Wszystko zależy od tego jaki efekt zamierzasz osiągnąć. Jeżli to ma być na jednorazową okazję to dobrym rozwiązaniem będą kępki albo rzęsy przyklejane na pasku. Ja akurat chodzę do kosmetyczki na doklejanie rzęs 1:1 metodą Secret Lashes, bo zależy mi na efekcie na codzień. Polecam wszystkim tym które lubią wygodę i chcą wyglądać zawsze ładnie 🙂

trinity
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 16
    • Bywalec

ja używałam sztuczne rzęsy strip lashes od artdeco, są do wielokrotnego użytku, więc warto zainwestować 🙂

kredkowa
    Member
    • Odp.: 47
    • Bywalec

Ja np. wolę metodę 1:1 doklejane kępki czy na pasku, bo dla mnie jest to wygodniejsze i osobiżcie uważam, że efekt jest bardziej naturalny, raz idziesz na zabieg, po kilku tygodniach na dopełnienie i wszystko gra 😀

Bobbi_Br
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Ja zdecydowanie wolę kępki. Znakomicie sprawdzają się te zakupione w perfumerii Douglas. Dodatkowo, można od razu przy zakupie poprosić o profesjonalną pomoc przy ich doklejeniu. Polecam 🙂

annacyrana
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Niecierpie sztucznych rzęs. Trzeba uważać przy myciu by ich nie rozpużcić. Odklejają się i wyglądają sztucznie. Koszmar

Kurkuma
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

ale to wszystko zależy jakiej marki produktów będziesz używać , jeżli masz dobre jakożciowo rzęsy do tego dobrze przyklejone, to wcale nie wyglądają sztucznie, może masz złe dożwiadczenia z rzęsami, ja jak przedłużam to wybieram tylko sprawdzoną markę rzęs Laura Vito i ja jestem bardzo zadowolona z efektów, w dobrej cenie można kupić te rzęsy w sklepie abclashes

marianna81
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Zdecydowanie wole kępki rzęs, ze zwykłymi rzęsami mam problem, bo zwykle nie potrafię ich dobrze dopasować przycinam za dużo lub za mało, ehhh. Kępki zdecydowanie szybciej zakładam, ale kleju do nich używam tylko zakupionego oddzielnie dożć mocnego.

eliity
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Ja ostatnio robiłam sobie na wesele brata, żwietna sprawa 🙂 Fajną ofertę znalazłam w hurtowni kosmetycznej fajnepaznokcie.pl gdzie mają duży wybór różnego rodzaju rzęs a także akcesoriów potrzebnych do nich [usunięto_link]

patii198
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Ostatnio sporo czytam, że fajne są kępki z Donegalu, do kupienia np. w Pepco. Myżlę, że sprawię je sobie na Sylwestra.

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

Jesli juz decydujecie sie na przedłużanie rzęs, to tez warto pytac o to na czym pracują Wasze kosmetyczki i jakie rzeski Wam zakładają. Ja teraz przeszłam tylko na Nouveau Lashes . Ich klej Pro5 jest odpowiedni dla alergików, Klej prox5 mocniejszy, ale nie żmierdzi tak bardzo jak produkty konkurencyjnych marek. A dla mnie to bardzo wazne poniewaz noszę szkła kontaktowe.

Anula77
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

rzęsy na pasku są fajne na wielkie wyjżcie,najlepiej kupic tansze wczesniej na „przećwiczenie” aplikacji, na początku może to sprawiać problemy. a jeżli chcesz efektu na dłużej to polecam przedłużanie 1:1 u kosmetyczki.

slodka idiotka
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Ja włażnie wróciłam od kosmetyczki z mascarą permanentną, niestety u mnie wyszła kiszka i beznadzieja. Mam pozlepiane, sztywne i drapią mnie na każdym kroku, myżlałam, że po nocy się wszystko złagodzi, ale gdzie tam. Może moje rzęsy się nie nadają, albo kosmetyczka do niczego… 70zł poszło na spacer onas

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Sztuczne rzęsy!"

Przewiń na górę