• Autor
    Odp.
  • ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

A wiesz dlaczego tak sie dzieje… wiele kosmetyczek wybiera mało profesjonalne szkolenia a potem własnie wszystko wyglada tak jak wyglada.

kosmo79
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

Całkowicie sie z Wami zgadzam. Na pewno w takiej sytuacji nie pozostaje nic innego jak tylko wybrac sie do kosmetyczki która ma certyfikat po skończeniu naprawde profesjonalnego szkolenia.

suonko82
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Ja używam od wielkiego wyjżcia sztuczne rzęsy marki ardell ( z naturalnego włosa), żwietnie podkreżlone oko i żadnej sztucznożci 🙂 Wystarczy wybrać odpowiednie rzęsy lekko je przyciąć na końcach ( bo zazwyczaj są zbyt długie a oko później wydaje się na „smutne”) i na prawdę można korzystać ….no i co przede wszystkim dobry klej to sprawa podstawowa.

Lucy88
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

Ja mam pytanie , bo chcę sobie przedłużyć rzęsy , czy taki zabieg nie powoduje alergii?

JoannaStybelska
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Po co używać sztuczne rzęsy w ogóle? Masz naturalne, które jak ładnie umalujesz to wygląda bardzo dobrze 🙂

kredkowa
    Member
    • Odp.: 47
    • Bywalec

Ja raz zainwestowałam w Secret Lashes i jestem bardzo zadowolona! Nic nie działo się z moimi rzęsami, a ja dzięki tym SL nawet bez makijażu wyglądałam dobrze 🙂 Teraz znów wybieram się na aplikację, bo przyszła zima, a ja nie lubię martwić się o to czy moje rzęsy już posklejały się od sypiącego w twarz żniegu 🙂

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

A moze któras z Was moze polecić jakiż dobry i profesjonalny salon w którym mozna przedłużyć rzesy, ale tak zeby wygladało to naprawde dobrze ?

kosmo79
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

Teraz to jest dobry moment zeby jeszcze własnie przedłużyć rzęsy przed Sylwestrem. Kazda z nas chce w tym dniu wygladac dobrze, a rzęsy, makijaż oczu to podstawa.

filipinka40
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Ja jestem przeciwniczką rzęs

Rzesy-Sklep_pl
    Member
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Można przedłużyć je na kilka sposobów,osobiżcie nie widzę w tym nic złego,czemu by nie spróbować. Pamiętajmy też o prawidłowej pielęgnacji rzęs i dobrych odżywkach.

lucyna789
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Ja sztuczne rzęsy lubię od czasu do czasu okazyjnie

ruziaMN
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Dziewczyny nie piszcie sztuczne rzęsy tylko-naturalnie przedłużanie!Teraz króluje metoda 1;1 czyli jedna rzęska sztuczna klejona do rzęski naturalnej.Są fantastyczne na okazje jak zrobisz sobie bardziej spektakularne i efekt naturalny jest fantastyczny na co dzień.Ja przedłużam już lata(z małą przerwą) i nie wyobrażam sobie oka bez rzęsek.Mam naturalny efekt i uzupełniam raz w mc. Koszty są już zupełnie inne niż np 4 lata temu.Oj ja baaardzo polecam:)

kamola
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ja lubię sztuczne rzęsy, bardzo mi się podobają.

Rzesy-Sklep_pl
    Member
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Chociaż jedna pozytywna opinia:) Ale myżlę,że jeżeli bliżej przyjrzymy sie tematowi i zdecydujemy na naturalną metodą przedłużania rzęs oraz odpowiednią późniejszą pielęgnację to efekt bedzie rewelacyjny:)

an_09
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Przedłużanie metodą 1:1 nie jest jakoż bardzo szkodliwe. Dobrze przyklejone i pielęgnowane rzęski ładnie wyglądają i trzymają sie długo. Do przedłużania polecam rzęsy Noblelashes, są wykonane z jedwabnych protein co czyni je lekkimi i łatwymi w aplikacji. 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Sztuczne rzęsy!"

Przewiń na górę