- AutorOdp.
- 20 czerwca 2008 at 17:22
Ale jak teraz o tym mysle to ciekawe gdzie znajde kogos innego..
Mieszkam w takim miejscu ze niema zadnych chlopakow, a nawet jak widze jakiegos to odrazu wiem ze on jest dozo gorszy od bylego 🙁
Wiem ze on mnie skrzywdzil i mnie nie kochal !
ale zrobilabym wszystko zeby teraz z nim byc 🙁
wiem też ze on ma na oku juz inna..
i jak tylko pomysle jagbym sie czula gdybym go z nia zobaczyla 😥20 czerwca 2008 at 17:29Już mi nie mów, że nie ma nikogo fajnego. A zresztą jak będziesz szukać na siłę to nikogo nie znajdziesz, albo kolejnego palanta.
20 czerwca 2008 at 17:33Pamiętam jak to jest mieć 16 lat. Wiem też, że teraz wydaje Ci się, że żwiat się skończył i że Ty bez tego chłopaka nie możesz istnieć.
Mogę Ci powiedzieć, że najpewniej przeżyjesz wiele rzeczy, których się teraz nie spodziewasz, zakochasz się w jakimż facecie albo nawet kilku, przeżyjesz miłożci, związki, rozstania.
Powiedz sobie, że dzisiaj jest początek reszty Twojego życia, nie musi to być ostatni raz, możesz tak sobie mówić nawet czężciej, zawsze można zacząć od początku, zawsze można przerobić problem i iżć dalej… Bo warto. Jeszcze się przekonasz.A najlepsze jest to, że za 3 lata będziesz się z tego żmiała a ten koleż będzie dla Ciebie jedynie wspomnieniem. 🙂
20 czerwca 2008 at 18:04Pół roku 16 lat wielka miłożć?
😆No normalnie tragedia życiowa. Dziewczyno weź się w garżć i nie dramatyzuj co mają powiedzieć ludzie którzy rozstają sie po 30 latach małżeństwa.
30 lat wspólnego życia, dzieci itd. Dorożniesz zrozumiesz.i co z tego ze mam 16 lat ?
czy wiek swiadczy o dojrzalosci ?? chyba nieChyba jednak żwiadczy. Jak miałam 16 lat też tak myżlałam, że jestem „dorosła” i nie jestem taka jak rówieżniczki, ale nie martw się takie głupie myżlenie minie to taki wiek 😆 za kilka lat przekonasz sie jaka głupia byłaż.
20 czerwca 2008 at 18:11Bolesne dla mnie jest to ze ja to tak przezywam , ze tesknie za nim, ze jest mi smutno i niechce nikogo innego
a on ? nawet nie zaluje , z wielka latwoscia mu to przyszlo , nie pamieta juz o mnie i mysli o innych dziewczynach ;/20 czerwca 2008 at 18:39A co ma robić czego się spodziewałaż? Przecież nie ożwiadczy Ci się. Macie po 16 lat zejdź na ziemie dziecko.
20 czerwca 2008 at 18:44[usunięto_link] wrote:
A co ma robić czego się spodziewałaż? Przecież nie ożwiadczy Ci się. Macie po 16 lat zejdź na ziemie dziecko.
dzieckiem to mozesz byc ty ;]
a jak nie jestes w stanie mi pomóc i doradzic to po co sie wypowiadasz ?
zey mi powtarzac ile mam lat ? ;] Mi jest to zbedne20 czerwca 2008 at 18:47Oczekujesz, że forum może rozwiązać Twój „problem” 😆
20 czerwca 2008 at 18:54oczekuje ze ktos moze mi doradzic 😆
a jezeli tobie cos sie nie podoba to sie nie wypowiadaj 😆20 czerwca 2008 at 18:54droga sylwusiu ;p
nikt tu nie rozwiaze za ciebie tego problemu, to jest kwestia twojego nastawienia, po prostu wyjdz na jakas impreze, poflirtuj z jakims fajnym gosciem, baw sie dobrze to uczucie ktore cie teraz ogarnia samo minie – proste 😉
20 czerwca 2008 at 19:29[usunięto_link] wrote:
Pół roku 16 lat wielka miłożć?
😆No normalnie tragedia życiowa. Dziewczyno weź się w garżć i nie dramatyzuj co mają powiedzieć ludzie którzy rozstają sie po 30 latach małżeństwa.
30 lat wspólnego życia, dzieci itd. Dorożniesz zrozumiesz.i co z tego ze mam 16 lat ?
czy wiek swiadczy o dojrzalosci ?? chyba nieChyba jednak żwiadczy. Jak miałam 16 lat też tak myżlałam, że jestem „dorosła” i nie jestem taka jak rówieżniczki, ale nie martw się takie głupie myżlenie minie to taki wiek 😆 za kilka lat przekonasz sie jaka głupia byłaż.
Rzeczywiżcie, Ty jesteż bardzo dojrzała, nie rozumiejąc, że jak się ma 16 lat- a nawet jak się ma kilka lat więcej- to rozstanie jest tragedią. 🙄
A dla każdego jego problemy są poważne na etapie rozwojowym, na którym się znajduje.To, że myżli się w taki sposób mając 16 lat nie oznacza głupoty.
Czy dzieci są głupie, dlatego, że są dziećmi? Czy niedojrzałożć w wieku, w którym jest ona dozwolona jest powodem do obrażania człowieka?Na każdym etapie rozwojowym mamy zadania rozwojowe do wykonania. Zamiast to przeskakiwać- trzeba przeżyć, p****żć i dojrzeć.
To normalne.
20 czerwca 2008 at 20:17Ale jak ja moge sie czuc ??
nzma ludzi ktorzy czesto zmieniaja sobie partnerow – kazdemu powtarzajac jak to bardz go kochaja. Ja nigdy nikogo nie kochalam , nigdy z nikim nie chcialam byc tylko z nim. I nie chodzi tu tylko o sam fakt roztania. Boli mnie to ze on mnie oklamywal , i nawet nie chcial ze mna porozmawiac w 4 oczy i bez wyjasniej mnie zostawił.. 🙄20 czerwca 2008 at 20:37rozumiem jak sie czujesz ale musisz sobie uswiadomic ze jeszcze spotkasz innego, lepszego faceta, powtarzaj to sobie i bedzie dobrze ;p
a powiem ci ze swojego czasu tez mnie wkurzaly takie panny ktore nie umialy mi powiedziec o co im tak na prawde chodzi albo po prostu sie nie odzywaly wielce obrazone ksiezniczki ;p i chodzilem taki nabuzowany a teraz po prostu takie olewam ;p
podsumowujac
bedzie dobrze ;p
20 czerwca 2008 at 20:50Sylwia, chłopak zachowuje się jak dzieciak, do tego jest tchórzem i nie jest uczciwy. Czy zatem chciałabyż z nim być?
To oczywiżcie gdybanie, bo wiesz dobrze, że on chciał się zabawić, nie traktował Waszej relacji poważnie i nie chce z Tobą być.
Poczekaj na kogoż, kto będzie chciał z Tobą być naprawdę i Cię doceni. 😀
20 czerwca 2008 at 21:27Ok przepraszam jeżeli kogoż uraziłam, ale ja nigdy nie miałam takich problemów tym bardziej w takim wieku i nic nie poradzę na to, że przeżywanie rozstania z chłopakiem w wieku 16 lat jest tragedia. Rozumiem, że każdy ma swoje problemy dla jednych wydają się większe dla jednych mniejsze, ale każdy przeżywa to w inny sposób.
- AutorOdp.