- AutorOdp.
- 17 czerwca 2007 at 15:31
Nie znosze podpasek,chyba jestem na nie uczulona jak zresztą na wkładki (odrazu dostaje jakichż krostek i wszystko mnie sędzi) pozatym jak sobie pomyżle o podpaskech to mi się robi nie dobrze mam do nich obrzydzenie,i jesli sie ich uzywa trzeba chodzić w pełnych majtkach a tych tez nie lubie…
Ja nawet uzywam tamponów w nocy…
Nie wyobrzżam sobie jak bede musiała nożić podpaski np.po urodzeniu dzieciątka….
Używam różnych tamponów :bella,ob,subtel,tempax….17 czerwca 2007 at 15:35[usunięto_link] wrote:
.
Nie wyobrzżam sobie jak bede musiała nożić podpaski np.po urodzeniu dzieciątka….nawet nie zwrocisz na to uwagi. jesli urodzisz swoimi silami to na jakas podpaske czy lignine ne bedziesz zwracac uwagi – zobaczysz
17 czerwca 2007 at 15:44Tampony pozwalają unikać widoku krwi miesięcznej, łatwiej utrzymać higienę, razem z wydzielinami usuwają nieprzyjemny zapach rozkładającej się krwi, pozwalają w czasie miesiączki nosić obcisłe spodnie a nawet kostium kąpielowy…
Wiadomo ze jak wszystko mają tez swoe minusy i jestem ich żwiadoma Częstrze stany zapalne,nadrzereczki czy TSS- toksyczne zakażenie krwi ale wygoda i konfort bierze w moim przypadk góre…17 czerwca 2007 at 15:46Xyz wiesz dzięki za te słowa bo ja naprawde sobie tego na dzień dzisiejszy nie wyobrażam….
18 czerwca 2007 at 14:39ja tez używam tamponów ale słyszałam że jest to nie dobre ponieważ cała krew zostaje w Tobie nie usuwa sie zbednych rzeczy
i łatwiej o jakąs infekcje o czym każda kobieta wie ale jest to komfort bo można nosic obcisłe spodnie krotkie bluzeczki zeby nie zasłaniały pupci, i w stroju kapielowym mozna tez chodzic ztyms ie zgodze jest toi komfort uzywam ich tylko jak jade do chłopaka ale jak jestemw domku to używam podpasek 18 czerwca 2007 at 14:55@Mar+A wrote:
ja tez używam tamponów ale słyszałam że jest to nie dobre ponieważ cała krew zostaje w Tobie nie usuwa sie zbednych rzeczy
Jak to zostaje?
Krew wsiąka po prostu w tampon…
18 czerwca 2007 at 15:09ale wiesz chodzi mi o to że nie wszytsko wsiaknie a tak to wszytsko wypływa i nie ma tam nic a tak to jest cioagle ta krew w tamponie a tampon jest w ,, muszelce.. i to się ciagle styka
29 czerwca 2007 at 08:23Ob, Tampax. Tylko. Nie uzywaj ich na noc, wszędzie to pisze.
29 czerwca 2007 at 08:52[usunięto_link] wrote:
Nie uzywaj ich na noc, wszędzie to pisze.
Wcale nie!Mozna uzywac tamponow na noc, tylko trzeba zaalikowac przed snem i wyjac zaraz po przebudzeniu!Teraz nawet reklamuja o.b które nie przeciekaja w nocy!Ja je uzywam i sa swietne.
29 czerwca 2007 at 20:02Te, które ja uzywam nie powinno uzywać się na noc. 🙂
29 czerwca 2007 at 20:06[usunięto_link] wrote:
Te, które ja uzywam nie powinno uzywać się na noc. 🙂
A no to chyba ze tak
A zdradzisz, jaki to sa?
30 czerwca 2007 at 05:35maljoanna wszyscy lekarze trąbią, że nie można używać tamnponów w nocy ponieważ wszystko się tam kisi 😕 Przeczytaj na ulotce, że to grozi WT, choroba jest smiertelna. Tampony powinno się nosić jak gdzież wychodzimy, na basen.
6 lipca 2007 at 19:50Nie znosze tych podpasek!!!!! Kiedyż próbowałam spac z podpadką między nogami dramat….
Wkładam nowy tampan przed pujżciem spac i zmieniam za kazdym przebudzrniem odrazu. Używam Tamponów przeznaczonych na noc OB.Pro perfekt super….Zresztą wkładek tez nie moge używac bo mnie uwierają i wszystko mnie swędzi….
10 lipca 2007 at 06:26Ja natomiast nie znosze tamponow, bo mam caly czas wrazenie ze jestem „zakorkowana” i nic mi tam w srodku nie oddycha tylko sie wlasnie „kisi”, podpasek tez nienawidze ale traktuje to jako lepsze zlo.
- AutorOdp.