- AutorOdp.
- 7 września 2009 at 16:28
oczom nie wierzę, że jeszcze nie mamy tu tematu o kanałach telewizyjnych i programach godnych polecenia. a jeżli mamy to proszę mnie ożwiecić i użwiadomić ale naprawdę przejrzałam forum i nic nie widzę…
tak więc – jakie kanały telewizyjne lubicie najbardziej? wolicie te ogólnodostępne czy macie może jakież platformy cyfrowe? a może polecacie jakież nowożci programowe z jesiennej ramówki? zapraszam do wymiany zdań 🙂
8 września 2009 at 13:31ja włażciwie nie oglądam zbyt wiele telewizji, ale jeżli coż mnie zainteresuje to nieistotne czy to tvp czy discovery czy CN…
ostatnio z braku czasu ograniczam telewizję, ale nie potrafię sobie odpużcić Planu Totalnej Porażki i Wielkich Projektów8 września 2009 at 14:58praktycznie nie mam czasu na oglądanie telewizji, czężciej oglądam filmy na dvd…ale jak jest jakiż fajny film w TV to też obejrzę lecz bardzo rzadko…
10 września 2009 at 20:46ja na przykład uwielbiam wszelkie programy przyrodnicze i popularno naukowe tj. wszelkiej mażci discovery, animal planet, nat geo wild. a już naj najbardziej w jakożci HD.
11 września 2009 at 16:39discovery i planete sa najlepsze
11 września 2009 at 20:27ostatnio nie siedzę przed TV
15 września 2009 at 11:24[usunięto_link] wrote:
discovery i planete sa najlepsze
A moim zdaniem ostatnio tylko nFilm
A Dziennik nimfomanki przebił wszystko 😉20 września 2009 at 09:20[usunięto_link] wrote:
A Dziennik nimfomanki przebił wszystko 😉
w takim razie chyba muszę się w niego zaopatrzyć 😀
20 września 2009 at 21:32[usunięto_link] wrote:
kurczę muszę zacząć to oglądać, bo jesteż kolejną osobą, która chwali ten program a ja jak ten ciemak mimo, że go mam, jeszcze nie skorzystałam…
21 września 2009 at 13:44[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
kurczę muszę zacząć to oglądać, bo jesteż kolejną osobą, która chwali ten program a ja jak ten ciemak mimo, że go mam, jeszcze nie skorzystałam…
No jak spróbujesz to potem filmy Ciebie wciagna, bo naprawde sa tam same najlepsze i do tego nowosci.
21 września 2009 at 21:32no to przetestuję jutro ten 'Dziennik nimfomanki’ który ktoż tu chyba polecał, akurat jutro leci 🙂 a w żrodę „Polowanie na czerwony październik’ czyli trochę klasyki. Dla każdego coż dobrego 😉
22 września 2009 at 12:34[usunięto_link] wrote:
no to przetestuję jutro ten 'Dziennik nimfomanki’ który ktoż tu chyba polecał, akurat jutro leci 🙂 a w żrodę „Polowanie na czerwony październik’ czyli trochę klasyki. Dla każdego coż dobrego 😉
Oj tak , to napewno klasyka. I to jaka ,pamietam jak byłam na tym filmie w kinie majac nascie lat 😉
22 września 2009 at 19:36no to ja go pamiętam jedynie z tv, oglądałam go z rodzicami nawet nie rozumiejąc, dopiero teraz potrafię docenić i z przyjemnożcią obejrzę. fajnie, że na tym nfilmie dają takie włażnie starsze filmy również. przyglądając się ramówkom inne stacje starają się raczej walczyć o widzów nowożciami.
26 września 2009 at 16:36@ananeczka wrote:
zazwyczaj jest to TVN, National oraz Styl
no to mamy podobne upodobania, ja chętnie oglądam też wszystkie kanały Discovery i ten nowy Nat Geo Wild… aaa no i rzecz jasna Animal Planet – pobłogosław Boże HD !
27 września 2009 at 10:16rzadko oglądam tv..
- AutorOdp.