- AutorOdp.
- 2 czerwca 2009 at 21:30
[usunięto_link] wrote:
ja się boję zajrzeć pod kołdrę, żeby tam nie znaleźć zasadniczego i jego rozkmin…
Ja lodówki już nie otwieram bo się boję,że mi z niej wyskoczy 😆
2 czerwca 2009 at 22:31Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
Prędzej wyskoczę z głożnika odbiornika Radia Maryja krzyczący, że niedziewice są złe 😆
2 czerwca 2009 at 23:38@zasadniczy wrote:
Prędzej wyskoczę z głożnika odbiornika Radia Maryja krzyczący, że niedziewice są złe 😆
to nie jest żmieszneee.
5 czerwca 2009 at 09:49trzeba mierzyc sily na zamiary…manoro.
w zwiazku z tym dziwi mnie, ze glupawa dziewczyna, ktora jedyne co ma do zaoferowania do zawsze gotowa do akcji c****, nie ma pasji, zaintesowan, o niczym z nia nie mozna pogadac…oczekuje, ze w przyszlosci bedzie miec wyksztalconego, inteligentnego meza 😆
6 czerwca 2009 at 13:23[usunięto_link] wrote:
trzeba mierzyc sily na zamiary…manoro.
w zwiazku z tym dziwi mnie, ze glupawa dziewczyna, ktora jedyne co ma do zaoferowania do zawsze gotowa do akcji c****, nie ma pasji, zaintesowan, o niczym z nia nie mozna pogadac…oczekuje, ze w przyszlosci bedzie miec wyksztalconego, inteligentnego meza 😆
A jednak można i pogadac ze mną, mam zainteresowania i branie. Z pewnych zachowań się wyrasta, na starożc się mądrzeje. U mnie taka zmiana nastąpiła. Wiesz Parvati, ja zawsze mam to czego chcę, więc akurat o przyszłego męża się nie boję.
6 czerwca 2009 at 13:25[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
trzeba mierzyc sily na zamiary…manoro.
A jednak można i pogadac ze mną, mam zainteresowania i branie. Z pewnych zachowań się wyrasta, na starożc się mądrzeje. U mnie taka zmiana nastąpiła. Wiesz Parvati, ja zawsze mam to czego chcę, więc akurat o przyszłego męża się nie boję.
no jasne, ze masz branie.
w koncu nawet koledzy chca cie dymac.6 czerwca 2009 at 13:40Chciec to sobie mogą…
Parvati, daj już spokój. Było minęło, to przeszłożc. 🙂6 czerwca 2009 at 14:54…. a jednak „smród” został i jeszcze długo będzie się za tobą ciągnął 😉
6 czerwca 2009 at 15:03dokladnie:)))
6 czerwca 2009 at 19:47Nic się nie ciągnie.. 😛
Już nie. 🙂6 czerwca 2009 at 22:33Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
Mógłby mi ktoż przybliżyć, czym Manora sobie zasłużyła na takie opinie?
6 czerwca 2009 at 22:56[usunięto_link]
miłej lektury życzę…
7 czerwca 2009 at 02:21😯 😯 😯
MASAKRA!!7 czerwca 2009 at 09:59[usunięto_link] wrote:
, ja zawsze mam to czego chcę, więc akurat o przyszłego męża się nie boję.
Zawsze masz czego chcesz? Więc pewnie chciałaż tez żeby twój facet pomiatał tobą jak s****ą i dymał kiedy chciał? 😆
7 czerwca 2009 at 10:08@zasadniczy wrote:
Mógłby mi ktoż przybliżyć, czym Manora sobie zasłużyła na takie opinie?
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link]
miłej lektury życzę…
No normalnie podstawówka 😯
- AutorOdp.