- AutorOdp.
- 30 czerwca 2009 at 18:31
Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
[usunięto_link] wrote:
Dlatego najlepiej usiążć z załamanymi rękami i zwalić wszystko na kryzys.
Pewnie, że tak najłatwiej.Zaradny facet sobie poradzi zawsze i wszędzie. Tylko nieudacznik będzie płakał nad sobą 🙂
Ja nie płaczę, ale zobacz, że rynek pracy wygląda teraz gorzej niż np. rok temu…
30 czerwca 2009 at 19:31nie radzę popadać w kompleksy. co do wagi to ja włażnie uważam (i na 100% nie tylko ja), że to włażnie chudzi, bądź szczupli mężczyźni są przystojniejsi. w tym wypadku to kwestia gustu kobiety. co do innych podpunktów również nie sądzę, że kształtują cię jako nieudacznika.
może po prostu nie trafiłeż na tą jedyną…
spotkasz ją jeszcze.
ale spróbuj zacząć korzystać z życia np. spotkania ze znajomymi, jakież wypady do baru…1 lipca 2009 at 01:13jakby to podsumowac. Kobiety nieradza nam popadac w kompleksy, nieradza byc nieudacznikami, radzą zebysmy byli szczesliwi. Mamy byc jak maszyny , mescy, czyli nielamią nas jakies tam stresy. Mamy przybierac maski szczesliwych , bedąc smutni. Nakladanie falszywej maski jest pogarszaniem zdrowia i nakladem wysilku.
Takie traktowanie to juz czyste okrucienstwo, okrucienstwo jawne zaakcentowane usmiechem twarzy. To jawny dowód egozimy kobiety i traktowania mezczyzny jako materialu eksploatacyjnego, czego wyraz jest w wypowiedziach kobiety na poprzedniej stronie1 lipca 2009 at 08:29[usunięto_link] wrote:
Mamy byc jak maszyny , mescy, czyli nielamią nas jakies tam stresy. Mamy przybierac maski szczesliwych , bedąc smutni. Nakladanie falszywej maski jest pogarszaniem zdrowia i nakladem wysilku.
traktowania mezczyzny jako materialu eksploatacyjnego,Dobrze gada! Dac mu wódki 😀 😀 😀
1 lipca 2009 at 08:46[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Mamy byc jak maszyny , mescy, czyli nielamią nas jakies tam stresy. Mamy przybierac maski szczesliwych , bedąc smutni. Nakladanie falszywej maski jest pogarszaniem zdrowia i nakladem wysilku.
traktowania mezczyzny jako materialu eksploatacyjnego,Dobrze gada! Dac mu wódki 😀 😀 😀
samk, Twoje zdrowie! :]]
1 lipca 2009 at 11:02Anonymous
- Maniak
Jeszcze trochę, a będziecie się bić o to, która pierwsza Samykowi wskoczy do łóżka 😆
1 lipca 2009 at 11:40Ja! Ja! Ja! Chce byc pierwsza!!! 😆 😆 😆
1 lipca 2009 at 12:12No patrzcie, Samyk z potępianego przeobraził się w pożądanego osobnika!
Gratki, gratki 😀1 lipca 2009 at 12:13Anonymous
- Maniak
To może zacznę was obrażać, to też będę pożądany 😈
1 lipca 2009 at 16:01Tak tak!! Nic nas bardziej nie pociąga niż sfrustrowany idiota wylewający swoje żale na damskim forum 😆 do tego prawiczek 😆
Samyk! Samyk! Do boju!!! 😆 😆 😆Zasadniczy – spróbuj załapać dowcip 😆
1 lipca 2009 at 16:13Anonymous
- Maniak
Dla was pewnie, mimo, że was nie obrażałem, to i tak jestem na poziomie Samyka 😆
PS Wyslalem Ci priv.1 lipca 2009 at 16:19Ty jesteż „tylko” mega zakompleksiony a samyk jest debilem 😆
Od jednego do drugiego jeszcze długa droga 😉PS.
Juz pisałam, że nic nie dostałam1 lipca 2009 at 16:56Anonymous
- Maniak
A teraz coż masz?
A co do moich kompleksów – uważam, że są słuszne i napędzają mnie do rozwoju@zasadniczy wrote:
Chcę się rozwijać, nie chcę skończyć jako cipowaty, codziennie pijący alkohol stary kawaler, łysy, z siwym wiankiem włosów po bokach, obwisły, niezbyt dobrze zbudowany, niezgrabny, z brzuchem, w grubych, niemodnych okularach
1 lipca 2009 at 19:10mozesz sie starac i starac, kobiety i tak cie dobiją. Przeczytala sobie co napisales i pisze ze nic niedostala, niemartw sie
co do tego co napisales, kim sie niechcesz stac. Tez jak bylem mlody to patrzylem na tych facetow obrzydliwych i sie pytalem siebie co to bedzie, ze przeciesz ja jestem zupelnie inny, myslalem ze ci wylysiali faceci to jacys przestarzali ludzie, jakis zalosny gatunek i tylko kompromituja plec meska a tak naprawde przeciesz jestesmy wspaniali np ja myslalem ze jestem ladniejszy od kobiet i ze niebede tak wygldal jak oni ale jakies tam przerazenie w glebi istnialo ze tak sie stanie i wkoncu zaczelo to oczywiscie nastepowac, chociaz tam byly zrywy w wieku 22-24lat, usilowania nabrania energii, miesni, znalezienia pracy jednej drugiej stania sie kims ale po uslyszeniu czegos w telewizji czy obserwacji swiata konczylo to sie nie jestem na tyle silny aby to przekazac
1 lipca 2009 at 19:25samk, czy Twoj drugi, skrajny nick to „Milk” ????
- AutorOdp.