• Autor
    Odp.
  • Anonymous
    Inactive
    • Tematów: 11
    • Odp.: 1451
    • Maniak

Gdyby tak późno poznał kobietę i stracił prawictwo, to też bym się siebie wstydził. Dodatkowo problemem jest to, że moja przeszłożć seksualna stoi w miejscu, a dziewczynom rożnie. Zanim mi uda się mieć kobietę, to przez ten czas może się zdarzyć, że nawet największa cnotka zdąży mieć wielu facetów, przygody, seks na pierwszej randce, seks bez miłożci i bez związku, anal, palce w tyłku itp. 😆

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Może po 30-stce też będziesz i co z tego? Czym Ty się tak przejmujesz? A Ty taki jestes zupełnie zupełnie czysty, czyli nie miałeż nigdy dziewczyny, czy coż tam było, ale bez czegoż?

Tzn. z jakimiż się spotykałem, ale nie figlowałem na golasa z żadną dziewczyną, a jakbym był prawiczkiem po 30stce, to bym się chyba załamał. Z jednej strony tryb życia singla mi odpowiada, ale z drugiej strony czuję czasem jakąż pustkę, brakuje mi miłożci, czułożci, już nawet o seksie nie mówię, chociaż też mi się on marzy, wręcz strasznie 😆

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Mogę polecic jedno, chociaż nie wiem, czy to jest najlepsze rozwiązanie dla Ciebie, ale się wypróbujesz przynajmniej.
    Wybierz swoje najładniejsze zdjęcie, wklej na portalu internetowym społecznożciowym i próbuj. Niektóre osoby szukają tego samego co Ty, może trafisz na taką i Twój los się odmieni. Jestem przeciwniczką takiego poznawania ludzi, ale myżlę, że jak spróbujesz, to Ci nie zaszkodzi.

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

@zasadniczy wrote:

Jakbym rodzice, albo znajomi dziewczyny, z którą bym się spotykał dowiedzieli się, że nie mam prawka, to by pewnie odradzali jej zadawanie się ze mną. Zresztą jakby dziewczyna miała prawko, a ja nie, to by mi już w ogóle było głupio 🙄

hahahaha
    ja bym sie cieszyl, mialby kto mnie wozic na imprezy 😀 nienawidze autobusow 😀

Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

@zasadniczy wrote:

Dodatkowo problemem jest to, że moja przeszłożć seksualna stoi w miejscu, a dziewczynom rożnie.

no tak, później będziesz musiał brać coraz to młodsze i pojawi się kolejny problem – jestem pedofilem tylko dlatego, że chcę dziewicy?? 😯 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

@zasadniczy wrote:

Jakbym rodzice, albo znajomi dziewczyny, z którą bym się spotykał dowiedzieli się, że nie mam prawka, to by pewnie odradzali jej zadawanie się ze mną. Zresztą jakby dziewczyna miała prawko, a ja nie, to by mi już w ogóle było głupio 🙄

hahahaha
    ja bym sie cieszyl, mialby kto mnie wozic na imprezy 😀 nienawidze autobusow 😀

Myżlisz, że od razu by rezygnowała z picia, tylko po to żeby swojego faceta wozić na imprezy 😉 😆

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

@zasadniczy wrote:

Dodatkowo problemem jest to, że moja przeszłożć seksualna stoi w miejscu, a dziewczynom rożnie.

no tak, później będziesz musiał brać coraz to młodsze i pojawi się kolejny problem – jestem pedofilem tylko dlatego, że chcę dziewicy?? 😯 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Taka opcja nie wchodzi w rachubę, bo ja w ogóle wolę dziewczyny w moim wieku, z takimi się najlepiej dogaduję, dużo młodsze mnie nie kręcą, ale moje rówieżniczki już mogły zdążyć swoje p****żć w sprawach damsko-męskich 😆

Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

Taka opcja nie wchodzi w rachubę, bo ja w ogóle wolę dziewczyny w moim wieku, z takimi się najlepiej dogaduję, dużo młodsze mnie nie kręcą, ale moje rówieżniczki już mogły zdążyć swoje p****żć w sprawach damsko-męskich

no raczej.

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

Nie wiem, czy dla dożwiadczonej rówieżniczki prawiczek byłby interesujący 😆 Takie dziewczyny na pewno szukają facetów, którzy znają życie i mają o nim pojęcie 😉

NiEtYkAlNa
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 366
    • Pasjonat

@zasadniczy wrote:

Nie wiem, czy dla dożwiadczonej rówieżniczki prawiczek byłby interesujący 😆 Takie dziewczyny na pewno szukają facetów, którzy znają życie i mają o nim pojęcie 😉

masz racje.

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Przestań uosabiać wszystkie swoje niepowodzenia z prawictwem do końca zycia!! znam wielu facetów co prawka ine mają i mają powodzenie u kobiet. Nie kazdy jest stworzony do siedzenia za kolkiem. A prawictwo to nie wszystko. Czy tylko seks sie liczy?

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

No nie wszystko, ale jakoż nie jestem szczężliwy ze swojego życia, seks (oczywiżcie z miłożci) strasznie mi się marzy, a boję się, że im jestem starszy, tym mniejszą mam na niego szansę, a i szansa na dziewczynę, która jak najmniej „nagrzeszyła” z facetami też jest coraz mniejsza 🙄

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

@zasadniczy wrote:

masz racje.

To co w takim razie ma robić prawiczek po 20stce? Powiesić się, zrobić to z pierwszą lepszą, czy iżć do burdelu? 😆

NiEtYkAlNa
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 366
    • Pasjonat

@zasadniczy wrote:

[usunięto_link] wrote:

@zasadniczy wrote:

masz racje.

To co w takim razie ma robić prawiczek po 20stce? Powiesić się, zrobić to z pierwszą lepszą, czy iżć do burdelu? 😆

rób co uważasz za stosowne.
    mi juz na doradzanie w Twoim temacie brak słów.

fury
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 96
    • Stały bywalec

Brak mi słów… pomieszanie z poplątaniem, popaprańcy miedzy normalnymi… studia, brak studiów, stolarze, bad-boy łamaga i fajtłapa oraz wszechobecny głód dziewic… ja się boję zajrzeć pod kołdrę, żeby tam nie znaleźć zasadniczego i jego rozkmin…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " TEMAT DO USUNIĘCIA"

Przewiń na górę