- AutorOdp.
- 27 listopada 2011 at 18:11
[usunięto_link] wrote:
Moja szwagierka ostatnio stosuje azelac,który przynosi fajne efekty.Na jej trądzik jest żwietny,efekty są naprawdę dobre.Cera się wygładza ,znikają krosty tak że żwietny.Bardzo sobie chwali i stosuje dalej. 😀
Znikają krosty? Oo to azelac górą!
Teraz mam nadzieję,że mi w końcu coż pomoże ten żel. Już nie mogę się doczekać pierwszych efektów. 🙂27 listopada 2011 at 22:50hej. Sorry, że dopiero teraz odpisuję, ale byłam zalatana i nawet nie miałam czasu wejżć na forum. Chodziło mi o salon w warszawie, na dominika merliniego, nie wiem jaki numerek, ale to nie problem, wszystko sie znajdzie w internecie 😉
28 listopada 2011 at 17:25no prosze az trzy osoby na watku do tego samego salonu chodza :-):-)
nie zapominajcie dzewczyny ze przy pilingach chemicznych moze sie okazac niezbedny urlop bo skora platami schodzi. No i ksztowny temat to jednak jest…
A czegos lagodniejszego typu kremy na przebarwienia probowalyscie?
Sporo jest takich serii ochronnych wybielajacych.30 listopada 2011 at 15:32z wlasnego doswiadczenia moge polecic serie white & Beauty
Niedroga i dobrze chrroni przed powstawaniem przebarwien, jest tez preparat na punktowe „wywabienie” plam 😀12 kwietnia 2012 at 21:41Mi moja kosmetyczka wyleczyła trądzik 🙂 wiec mam juz ładną buzie.Jak byscie chciały się wybrac
daje namiar [usunięto_link] 😀2 października 2012 at 12:57W przypadku trądziku warto po prostu udać się do dobrego dermatologa,który nam pomoże. Z reguły przepisuje odpowiednie kosmetyki,mażć lub krem,natomiast w skrajnych przypadkach leki jak np: antybiotyk.
12 stycznia 2013 at 13:36Spróbujcie stosować regularnie żel z kolagenem, w końcu nasza skóra jest z niego zbudowana. Sama od kilku tygodni regularnie używam kolagenu green tea i powoli zaczynam dostrzegać zmiany na skórze, na wszystko niestety potrzeba czasu.
16 stycznia 2013 at 16:40a jak często go używasz? to tak zamiast kremu normalnie czy to jest żel do mycia czy jak?
31 marca 2013 at 12:03Na przebarwienia polecam serię White & Beauty od flosa. Używa jej moja siostra i póki co od niej nie odstępuje 😉 wiec wierzę, ze pomaga.
8 kwietnia 2013 at 15:41Przebarwienia jest bardzo trudno zwalczyć, podobnie jak blizny i pozostałożci po trądziku. Ja na Twoim miejscu szukałabym pomocy u specjalisty, najlepiej w jakimż gabinecie. Czytałam, że w gabinecie do którego chodzę na walkę ze zmarszczkami 😉 mają też usuwanie przebarwień([usunięto_link]). Lekarz powinien Ci doradzić, co będzie najlepsze w zależnożci od stanu skóry.
14 lipca 2013 at 21:16Na przebarwienia zbawiennie działa serum rozjażniające Dermiki – Lily Skin. Jest to kosmetyk bardziej skoncentrowany, niż kremy, zawiera specjalne składniki, które przepięknie rozjażniają przebarwienia na buzi.
24 września 2013 at 07:45Ja także jestem zdania,ze w tym przypadku najlepiej będzie udac się do lekarza specjalisty- dermatologa,który nas zbada i zaleci odpowiednią kurację.
- AutorOdp.