• Autor
    Odp.
  • falista24
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 30
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Moja szwagierka ostatnio stosuje azelac,który przynosi fajne efekty.Na jej trądzik jest żwietny,efekty są naprawdę dobre.Cera się wygładza ,znikają krosty tak że żwietny.Bardzo sobie chwali i stosuje dalej. 😀

Znikają krosty? Oo to azelac górą!
    Teraz mam nadzieję,że mi w końcu coż pomoże ten żel. Już nie mogę się doczekać pierwszych efektów. 🙂

anka66
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 25
    • Bywalec

hej. Sorry, że dopiero teraz odpisuję, ale byłam zalatana i nawet nie miałam czasu wejżć na forum. Chodziło mi o salon w warszawie, na dominika merliniego, nie wiem jaki numerek, ale to nie problem, wszystko sie znajdzie w internecie 😉

ZuzkaZ
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 91
    • Stały bywalec

no prosze az trzy osoby na watku do tego samego salonu chodza :-):-)

nie zapominajcie dzewczyny ze przy pilingach chemicznych moze sie okazac niezbedny urlop bo skora platami schodzi. No i ksztowny temat to jednak jest…
    A czegos lagodniejszego typu kremy na przebarwienia probowalyscie?
    Sporo jest takich serii ochronnych wybielajacych.

jojo-anna
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

z wlasnego doswiadczenia moge polecic serie white & Beauty
    Niedroga i dobrze chrroni przed powstawaniem przebarwien, jest tez preparat na punktowe „wywabienie” plam 😀

hanna-30
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Mi moja kosmetyczka wyleczyła trądzik 🙂 wiec mam juz ładną buzie.Jak byscie chciały się wybrac
    daje namiar [usunięto_link] 😀

SklepKokosowy
    Member
    • Odp.: 36
    • Bywalec

W przypadku trądziku warto po prostu udać się do dobrego dermatologa,który nam pomoże. Z reguły przepisuje odpowiednie kosmetyki,mażć lub krem,natomiast w skrajnych przypadkach leki jak np: antybiotyk.

anielinkaa
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

Spróbujcie stosować regularnie żel z kolagenem, w końcu nasza skóra jest z niego zbudowana. Sama od kilku tygodni regularnie używam kolagenu green tea i powoli zaczynam dostrzegać zmiany na skórze, na wszystko niestety potrzeba czasu.

carooo
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 148
    • Zapaleniec

a jak często go używasz? to tak zamiast kremu normalnie czy to jest żel do mycia czy jak?

rosemary125
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Na przebarwienia polecam serię White & Beauty od flosa. Używa jej moja siostra i póki co od niej nie odstępuje 😉 wiec wierzę, ze pomaga.

marta_29
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Przebarwienia jest bardzo trudno zwalczyć, podobnie jak blizny i pozostałożci po trądziku. Ja na Twoim miejscu szukałabym pomocy u specjalisty, najlepiej w jakimż gabinecie. Czytałam, że w gabinecie do którego chodzę na walkę ze zmarszczkami 😉 mają też usuwanie przebarwień([usunięto_link]). Lekarz powinien Ci doradzić, co będzie najlepsze w zależnożci od stanu skóry.

gwiazdeczka5
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Na przebarwienia zbawiennie działa serum rozjażniające Dermiki – Lily Skin. Jest to kosmetyk bardziej skoncentrowany, niż kremy, zawiera specjalne składniki, które przepięknie rozjażniają przebarwienia na buzi.

PaaTal_pl
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Ja także jestem zdania,ze w tym przypadku najlepiej będzie udac się do lekarza specjalisty- dermatologa,który nas zbada i zaleci odpowiednią kurację.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Trądzik, rysy, przebarwienia"

Przewiń na górę