• Autor
    Odp.
  • justak
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Serum Sevolium na twarz.
    Używam już któreż opakowanie tego kremu ( serum ma taką konsystencję), codziennie wieczorem.Moja skóra dawno już nie była w takiej dobrej kondycji jak teraz.

Trądzik się zmniejszył, skóra wygląda ładniej. Fajnie,że nie tworzą się nowe wypryski, nie jest przy tym wysuszona na wiór. Pomógł jej dożć do ładu.
    Serum ma dożć rzadką konsystencję ( taką żelową). Rozprowadza się łatwo, szybko się wchłania. Nie roluje się pod makijażem tak wiec można również nakładać na dzien.
    Jest wydajne.
    Osobom walczącym z trądzikiem polecam go wypróbować.

Paulina Krasny
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 6
    • Początkujący

w salonie urody do którego chodzę we Wrocławiu – Coco Time, mają terapię przeciwtrądzikową. Moja znajoma na to chodziła i bardzo jej pomogli z tym problemem. Także myżlę, że warto przetestować

jolacz
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Mi na trądzik pomogłą wizyta w bodycareclinic.pl gdzie zmienili moją dietę i oczyżcili twarz przez co mam znacznie mniej przyszczy.

Magdalena Kostro
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

warto iżć do kosmetyczny na jakież zabiegi na trądzik, oczyszczanie itp. np Coco Time we Wrocławiu ma taką terapię przeciwtrądzikową. Myżlę, że warto spróbować skoro żadne kremy nie działają

bpop35
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

wizyta u dermatologa ! potem sprawdz [usunięto_link]

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Trądzik – znacie coż skutecznego?"

Przewiń na górę