• Ten temat ma 36 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 6 miesięcy temu przez Tomi.
Wyświetlanie 7 wpisów - od 31 do 37 (z 37 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    justak
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Serum Sevolium na twarz.
    Używam już któreż opakowanie tego kremu ( serum ma taką konsystencję), codziennie wieczorem.Moja skóra dawno już nie była w takiej dobrej kondycji jak teraz.

Trądzik się zmniejszył, skóra wygląda ładniej. Fajnie,że nie tworzą się nowe wypryski, nie jest przy tym wysuszona na wiór. Pomógł jej dożć do ładu.
    Serum ma dożć rzadką konsystencję ( taką żelową). Rozprowadza się łatwo, szybko się wchłania. Nie roluje się pod makijażem tak wiec można również nakładać na dzien.
    Jest wydajne.
    Osobom walczącym z trądzikiem polecam go wypróbować.

Paulina Krasny
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 6
    • Początkujący

w salonie urody do którego chodzę we Wrocławiu – Coco Time, mają terapię przeciwtrądzikową. Moja znajoma na to chodziła i bardzo jej pomogli z tym problemem. Także myżlę, że warto przetestować

jolacz
    Członek
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Mi na trądzik pomogłą wizyta w bodycareclinic.pl gdzie zmienili moją dietę i oczyżcili twarz przez co mam znacznie mniej przyszczy.

Magdalena Kostro
    Członek
    • Odp.: 3
    • Początkujący

warto iżć do kosmetyczny na jakież zabiegi na trądzik, oczyszczanie itp. np Coco Time we Wrocławiu ma taką terapię przeciwtrądzikową. Myżlę, że warto spróbować skoro żadne kremy nie działają

bpop35
    Członek
    • Odp.: 3
    • Początkujący

wizyta u dermatologa ! potem sprawdz http://www.slimteka.pl

Martyna336
    Uczestnik
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Hej!
    Jestem studentką studiów magisterskich na kierunku Dietetyka i prowadzę badanie do mojej pracy magisterskiej na temat:
    „Ocena wiedzy i zwyczajów żywieniowych osób ze zdiagnozowanym trądzikiem pospolitym”.
    Ankieta jest anonimowa, a jej wypełnienie zajmuje tylko kilka minut.
    Twoje odpowiedzi pomogą mi lepiej zrozumieć, jak dieta i sposób odżywiania mogą wpływać na stan skóry osób z trądzikiem.
    Bardzo proszę o udział wszystkich, którzy aktualnie zmagają się z trądzikiem lub mieli go w przeszłości.
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSctwAIR0BReqJKcd4kmuNab_BLcfBHZbiyUIEUeiYjt05vWcg/viewform?usp=header
    Z góry dziękuję za każdą wypełnioną ankietę i udostępnienie posta dalej!
    #tradzik #ankieta #dietetyka #badaniestudenta #skóra #zdrowadieta

Tomi
    Uczestnik
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Mi mocno pomogła maseczka z drożdży + smarowanie się serum z Sevolium.

Wyświetlanie 7 wpisów - od 31 do 37 (z 37 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę