- AutorOdp.
- 23 lutego 2007 at 20:30
Myżlę, że robisz się wulgarna (słodka)
Nie piszcie do mnie w taki sposób.
W tym temacie padło już wiele niewybrednych wypowiedzi, tak więc wystarczy.23 lutego 2007 at 20:34potrafie byc wulgarna i uwierz mi to nie bylo wulgarne.
piszesz ze mezczyzni sa zakala tego swiata. to kim ty jestes? czy ty sie uwazasz za prawdziwego mezczyzne??
cos tu jest nie tak… geje sa ok a normalny co sie b**** jest fee ?23 lutego 2007 at 20:36Przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź powyżej (dodałem tam coż w nawiasie)
Nie uogólniam ale ci „prawdziwi mężczyźni” najczężciej źle traktują kobiety.
Nie uważam się za prawdziwego mężczyzne bo nie utożsamiam się z hołotą 😕23 lutego 2007 at 20:41kazdy w wyobrazni ma swoj wyglad, cechy, itp prawdziwego mezczyzny.
a taki co zle traktuje kobiete to raczej sie nie zalicza do grona super faceta.
wydaje mi sie ze dalej nie ma sensu ciagnac tego tematu miedzy nami bo widze ze sie w wielu kwestiach nie zgadzamy , a nie chcialabym sie tu z toba bardziej pospierac.masz jakies swoje wazne powody albo tylko widzi mi sie i dlatego jestes prawiczkiem. z tego powodu bardzo ci wspolczuje bo straciles cos cudownego.
nie przypuszczalam ze do 30 mozna wytrzymac a co dopiero do 50.
zycze ci zebys kiedys zdecydowal sie wziasc w obroty kobiete i sprobowal jak smakuje23 lutego 2007 at 20:46Napiszę Ci to samo co napisałem w innym temacie:
Posłuchaj mnie dziewczyno:
W moim wieku z moimi chorobami (mam na myżli te prawdziwe, które są w spisie chorób) człowiek nie ma ochoty na życie, a co dopiero na jakież tetate 😕
Dobrze, że mam jeszcze poczucie humoru…
(W tamtym temacie lola mi wmawiała, ze nie mieć potrzeb to jest choroba
[usunięto_link] )
[usunięto_link] wrote:jestes prawiczkiem. z tego powodu bardzo ci wspolczuje
Nie współczuj mi, bo nie ma czego współczuć.
Ja tak samo mogę współczuć Tobie, że już nie jesteż dziewicą.23 lutego 2007 at 21:05jest juz pozno i jestem zmeczona… jutro pomysle jaka moze byc choroba ktora ci tak bardzo obrzydzila sex lub uniemozliwila go.
na dzis pisze ze i tak ci wspolczuje. nie musiales zaliczac wszystkiego co sie rusza ale mogles zasmakowac to co jest dla mezczyzny. no chyba ze nie mogles to sprawy wogole nie ma.ale tonapisz ja nie moglem wspolzyc z kobieta bo cos tam a nie jakies dziwne podchody
sex to cos cudownego. cos co jest dla ludzi.23 lutego 2007 at 21:12[usunięto_link] wrote:
jaka moze byc choroba ktora ci tak bardzo obrzydzila sex lub uniemozliwila go.
Lola mi wmawiała, że to iż nie mam takiej potrzeby jest chorobą.
[usunięto_link] wrote:
na dzis pisze ze i tak ci wspolczuje.
Ja tobie też współczuję w takim razie.
[usunięto_link] wrote:
przefladalam tematy i gdzies wrzuciles „niby” swoje zdjecie.
jesli tak wygladasz , bedac sporo po 30, nie miales nigdy kobiety tzn ze wolisz mezczyzn?Dlaczego zapytałaż, czy wolę mężczyzn, skoro tak wyglądam? (już pomijam to, że nie ja jestem na zdjęciu)
24 lutego 2007 at 13:46poniewaz najczesciej ci bardzo przystojni okazuja sie gejami
24 lutego 2007 at 13:50[usunięto_link] wrote:
poniewaz najczesciej ci bardzo przystojni okazuja sie gejami
Wiedziałem, że tak powiesz 😕
No ale cóż Drogie Panie… gej to owoc dla Was niedostępny 😀
Już pomijam to, że wiele kobiet to boli i wiele kobiet cierpi z tego powodu.
To je po prostu wkurza, że przystojny facet i nigdy żadna go nie będzie miała dla siebie 😀24 lutego 2007 at 14:11myżlę że można życ bez seksu… Poza tym nie może komuż brakować czegos czego się nigdy nie „posmakowało”.Ci którzy twierdzą inaczej widocznie nie zaznali innych „przyjemnożci”. Wkurza mnie to, że teraz wszystko kręci się wokół jednego. Seks- rządzi w telewizji, prasie i internecie…Seks owszem -to coż cudownego – ale tylko z osobą którą się kocha. Powinniżmy sznowac tych którzy zdecydowali się poczekać… Człowiek nie został stworzony poto zeby uprawiac seks… jest przecież tyle innych rzeczy które można robić.. 🙂
24 lutego 2007 at 14:22[usunięto_link] wrote:
Powinniżmy sznowac tych którzy zdecydowali się poczekać…
No więc jeżli o mnie chodzi, to nie muszę czekać, bo nie mam na co, a dlaczego, to wszyscy już wiedzą.
Po prostu nie mam takich zwierzęcych potrzeb, ot co!
24 lutego 2007 at 14:34dla mnie Twój przypadek jest fascynujący 🙂 moze lepiej by było żeby wszyscy mężczyżni nie tyle nie mieli , ale żeby potrafili panowac nad tymi zwierzęcymi potrzebami… 😀
24 lutego 2007 at 14:36[usunięto_link] wrote:
dla mnie Twój przypadek jest fascynujący
Miło słyszeć.
Dziękuję za głos rozsądku.
[usunięto_link] wrote:moze lepiej by było żeby wszyscy mężczyżni nie tyle nie mieli , ale żeby potrafili panowac nad tymi zwierzęcymi potrzebami…
Również dziękuję za głos rozsądku.
6 kwietnia 2007 at 12:28Uważm tak: sex sam w sobie nie jest bardzo ważny – są ludzie których do niego bardzo ciągnie(np. ja), ludzie umiarkowani i tacy których nie ciągnie wogóle. Nie sądzę żeby którzy kolwiek coż na tym tracili. Ale kiedy się kogoż kocha sex jest czymż wyjątkowym, najbliższą formą bliskożci i wspólnego spełnienia, jak pocałunki, trzymanie się za rękę, patrzenie sobie w oczy, i wtedy jest piękny i ważny 🙂
16 lipca 2007 at 18:26Czy istnieja jasne ze tak oto ja 29 letnia dziwica normalna dziewczyna wiedzonca czego chce nie zaden mocgherowy beret nie siostra zakonna tylko poprostu ja dosc szalona i niewpierniczajonca sie w zwionzki z zonatymi ,
pozdrawiam was serdecznie - AutorOdp.