- AutorOdp.
- 16 lipca 2007 at 19:27
wiedzonca?
Blagam o uzywanie slownika ortograficznego.
16 lipca 2007 at 19:57Ojjjj istnieja nawet starsze mam 50 letnia ciocie ktora jest dumna z tego ze sie nigdy z facetem nie calowala…i mam tez 70 letnia ciocie ktora odejzewam o to samo…i zyja i w ogole jakos sobie radza ale zeby dokonca normalne byly to nie powiem 🙂
17 lipca 2007 at 16:03nio w takim wieku to trudno o normalnych ludzi choc szczeze mowionc znam duzo ludzi i kazdy z nich ma chopla .Pozatym ci co sa nienormalni normalnymi sa a a ci normalni nienormalnymi sie okazuja 😈
17 lipca 2007 at 17:08oj nie prawda ze w „tym wieku” nie ma normalnych ludzi…sa poprostu inni niz ci o kilkadziesiat lat mlodsi od nich jak ty czy ja ale to nie znaczy ze nie sa normalni. Te dwa przypadki ktore tu przytoczylam ewidentnie odbiegaja od norm w swoim przedziale wiekowym
19 lipca 2007 at 18:5830-letnie dziewice… Pojawiają się takie. Moze nie mają czasu na związki, może nie są przez mężczyznę (tego, którego by chciały mieć) odbierane jako obiekt pożądania, może nie chcą tego robić z przypadkowymi, może się boją… Są różne przyczyny. Znam osoby, w tym wieku, które się nigdy nie całowały, ba, nawet nie trzymały chłopaka za rękę, po prostu takie są. Myżlę, że jest to w dużej mierze spowodowane brakiem pewnożci siebie. A są też pustelnicy, którzy po prostu nie chcą i tyle…:D
20 lipca 2007 at 06:08Ludzie sa poprostu rozni i tyle…
13 lipca 2011 at 11:47racze nie wieze aby istniały takie
12 marca 2012 at 17:12Znaki zodiaku: Baran, Byk, Bliźnięta, Rak, Lew, Panna, Waga, Skorpion, Strzelec, Koziorożec, Wodnik, Ryby. [usunięto_link]. Dziękuję za odp. Mam pewne informacje i jutro o tym napiszę… Z poważaniem.
13 marca 2012 at 13:13Ja sama bardzo długo byłam dziewcą, aż do 20 roku życia. Więc co w tym dziwnego? Przynajmniej sa normalne i nie idą z pierwszym lepszym do łóżka.
13 marca 2012 at 13:19[usunięto_link] wrote:
Ja sama bardzo długo byłam dziewcą, aż do 20 roku życia. Więc co w tym dziwnego? Przynajmniej sa normalne i nie idą z pierwszym lepszym do łóżka.
Bardzo długo ? Ja straciłam dziewictwo też w wieku 20 lat i nie uważam że to późno..
25 marca 2012 at 17:06Hym…. myżlę że na pewno istnieją, ja znam taką panią w starszym wieku po 60-tce, która nigdy nie była z żadnym facetem, i zawsze tylko z mamusia i tatusiem…
Przykro mi i szkoda takich ludzi, ale niektórzy chyba mają tak pisane w życiu… 🙁 😕28 marca 2012 at 16:58no pewnie, że isnieją, czarownice też :p
29 marca 2012 at 08:51[usunięto_link] wrote:
no pewnie, że isnieją, czarownice też :p
heheheh 😆
5 lipca 2012 at 19:33Ja też myżlę, że są. I to jest godne uznania. Wiele kobiet czeka na tego swojego jedynego księcia z bajki. To takie romantyczne 🙂
16 lipca 2012 at 11:0030 letnia dziewica? Coż tu nie halo.. skoro kobieta nie ma męża/ chłopaka/ jest dziewicą- to znaczy, że coż jest z nią nie teges, skoro jej nikt nie chce.. każda normalna atrakcyjna kobieta w wieku dwudziestu kilku lat ma chłopaka a przynajnmniej adoratorów i grubo przed 30stką staje się żoną, więc uwierzcie że to nie jest normalne. One są albo brzydkie, albo mają zryte charaktery albo sa marudami czekającymi na księcia, który w rzeczywistożci nigdy nie przybędzie i tak oto zostaje ona starą panną 😉
- AutorOdp.