- AutorOdp.
- 14 stycznia 2007 at 19:32
Jak dla mnie…
1.
Baznadziejnie:
wygląda nadmierma ilożc biżuterii, np. ciężkie łańcuchy, pierżcionki, kolczyki. Czasami wygląda to wręcz komicznie.Pociągający:
może być delikatny łańcuszek z krzyżykiem lub innym małym wisiorkiem
2.
AAAAaaaaa 😯 :
spodnie typu marchewki + koszula włożona w nie…straszneFajnie:
Dopasowanie luźne ( ale teżnie ZA luźne ) spodnie, z prosrtymi nogawkami + sportowa bluza lub koszula z jakimiż fajnym napisem ( ale nie typu 'piwo moje kochane’ 😆 )
3.
👿 :
Kiedy facet ma obgryzione paznokcie, a jeszcze gorzej jak ma brud za nie żciętymi…. Brrr… Albo nie wyciżnięte, Białe już pryszcze…uf.. okropnożć🙂 :
zadbane dłonie i wogóle całożćNo to chyba na tyle jak narazie 😉
14 stycznia 2007 at 22:18jeszcze jedna kwestia….. odpadają slipy, tylko i wyłącznie bokserki!!! nie wiem dlaczego ale slipy kojarza mi sie z typem „mamisynek” 😕
15 stycznia 2007 at 10:18@Tużka wrote:
jeszcze jedna kwestia….. odpadają slipy, tylko i wyłącznie bokserki!!! nie wiem dlaczego ale slipy kojarza mi sie z typem „mamisynek” 😕
o włażnie majtochy oby nie te od ruskich 😆
15 stycznia 2007 at 12:20no własnie mia masz racje te od ruskich sa najgorsze fe!fe!fe!
jeszcze sobie przypomniałam traumatyczne sa skarpetki we wzorki!!!!![/img] 15 stycznia 2007 at 18:58Ja zwracam zawsze uwage na obuwie. Jeżeli buty nie przypadną mi do gustu to chłopak raczej też nie 8)
15 stycznia 2007 at 20:43JLo co Ty z tymy butami? To jakies zboczenie chyba. A co do slipek, to jak juz się do nich dojdzie to juz nic nie stanie na przeszkodzie. Slipki od ruskich są giciarskie i nie marudzic. Slipek sie zachciało od Armaniego, kur… mać. W dupach wam się od tego dobrobytu poprzestawiało chyba. Ja też chciałbym, zeby kobieta nosiła sztucznego członka i kabaretki i różowe kozaczki i bat.
15 stycznia 2007 at 21:59mythbuster
sztuczny członek 😯 😯 😯 😆 😆 😆15 stycznia 2007 at 22:42jak juz dochodze do miejca gdzie powinny byc bokserki a sa slipy to mi sie odechciewa….
16 stycznia 2007 at 11:33To ja powiem, ze ja nie przepadam za boserkami.. sa.. za luzne.. co innego takie slipo bokserki te sa juz jak najbardziej ok. A gdzie kupione? Bosz.. a coz to za wielka roznica??? To jemu ma byc wygodnie, i maja byc czyste i nie podarte..
Sama kupuje bielizne czasem na targu.. wiec jak moge miec jakies pretensje o cos takiego do inncyh..16 stycznia 2007 at 11:59dodam jeszcze, odnosnie majtochów, że te od ruskich to kojarzą mi sie tylko z jednymi: z tyłu gładke[kolor granatowy czy zielony itd] a z przodu, takie o ile pamietam, trzy ukożne pasy np. zielony, berzowy i granatowy… fuj paskudztwo. Bokserki ale nie takie prawie do kolan i zbyt szeroki, tak jak wspomniała erill moga byc te slipobokserki takie spodeneczki opięte 😉
16 stycznia 2007 at 19:09[usunięto_link] wrote:
Czy to prawda, że zwracacie uwagęna takie „drobiazgi” jak to czy pasek pasuje do butów?
➡ na takie drobiazgi ja nie zwracam uwagi 😛
Czy wolicie jak facet ma 2 dniowy zarost czy jest gładko ogolony?
➡ najlepszy ogolony mniam 😀
Czy jasne dżinsy nie wydają się wam zbyt „niemęskie”?
➡ lepsze dżinsy niz spodnieod garnituru i biale skarpetki:DNo i ogólnie piszcie co was kręci a co odpycha.
w facetach mnie odpycha to ze niektorzy sie nie myja nie gola nie przebieraja jak uwazaja sie za niewiadomo kogo
a kreci mnie tylko i wylacznie moj facet:)
16 stycznia 2007 at 20:03Izzzka, czyli Ty nie lubisz jak facet ma dwudniowy zarost? Pod warunkiem oczywiżcie, że wszystko inne jest w porządku.
No a do ruskich majtek to trzeba mieć ładną dupę. Fakt, na niektórych leżą jak pampersy – nadmuchane z tyłu.
Ej, ale na serio takie slipki kupione na bazarze np. po trzy w pudełku to taka wielka pomyłka? Przecież niektóre są chyba ok, co?
16 stycznia 2007 at 20:17nie ma nic gorszego jak obcisniete, ugniatające „to i tamto” slipy, slipo-bokserki juz sa ok. A tak jeszcze do tego tematu dzisiaj robiąc zakupy zauważyłam pana w garniturze, ze wyglądał „sympatycznie” zwrócilam na niego uwage i wtedy własnie zdalam sobie sprawe ze zwracam uwage na szczegoły….odpychające było jego zestawienie koszula w krate i krawat w cos co przypominało okregi jakies bliżej nieokreslone, o kolorze juz nie wspomne. Trauma. Aczkolwiek nie zmienia to faktu ze był przystojny:)
16 stycznia 2007 at 22:51[usunięto_link] wrote:
Ej, ale na serio takie slipki kupione na bazarze np. po trzy w pudełku to taka wielka pomyłka? Przecież niektóre są chyba ok, co?
no nie wiem chyba musisz pokazać jakie to ci powiem 😆
17 stycznia 2007 at 17:30Uważaj, uważaj, bo jak mi sie będzie nudzić w weekend to może zrobię zdjęcie i wkleję.
- AutorOdp.