- AutorOdp.
- 5 lutego 2010 at 12:00
a jaka to była ta reklama tp sa wielkanocna? bo ja nie kojarzę zupełnie ani reklamy, ani tym bardziej tego co się mogło w niej podobać 😛
co do dzieciaków ze scan holiday to mnie rozwala filmik o lepieniu babek z piasku :]
żwietna reklama społeczna: [usunięto_link]
można się wzruszyć 🙂 naprawdę ktoż miał doskonały pomysł.9 lutego 2010 at 02:35Tego typu reklamy można znaleźć na youtube: pay attention or pay the price, albo Think UK. Mogliby w Polsce zrobić takie reklamy, może zmusiły by do myżlenia.
17 lutego 2010 at 12:44Zagraniczna reklama statoil, utrzymana w otaczającym nas zimowym klimacie. Mam nadzieję, że żadnemu z forumowiczów i forumowiczek nic takiego się nie przydarzyło 😉
[usunięto_link]
5 maja 2010 at 12:28A propo dzieci w reklamie to mi podobaja się te z małymi mądralami, swego czasu było ich sporo w tv, a z takich najnowszych tego typu to dobra jest z BPH TFI: [usunięto_link]
24 czerwca 2010 at 17:46Ostatnio są to reklamy TP z cyklu „Rozum i Serce” -> rozumiesz? aaa, teraz czuję!
29 czerwca 2010 at 17:13Lubię reklamę Nałęczowianki ze żwietną pioseneczką :), reklamę twix’a (ciastko, karmel, czekoladaaaaa) i z takim dzieciaczkiem który na końcu reklamy się żmieje pokazując ząbki 😆
13 lipca 2010 at 13:16A mi całkiem całkiem podobają się reklamy Tesco.
No i dzisiaj odkryłam przypadkiem nową reklamę należników Virtu, grają w niej lalki, naprawdę niezła i inna niż reklamy żywnożci. Zobaczcie sobie:[usunięto_link]
26 lipca 2010 at 18:54a ja lubiłam reklamy Plusa, jeszcze jak aktorzy z kabaretu Limo, byli osobami pracującymi w salonie, teraz powiedzmy sobie… przedobrzyli
2 sierpnia 2010 at 17:47Ja uwielbiam Wojciecha Manna, który idzie korytarzem z herbatą i mówi – wyleję się, nie wyleje.. 😀
6 sierpnia 2010 at 11:18Moją ulubioną reklamą jest spot tv Sony Bravia LCD z kauczukowymi piłeczkami 🙂
10 sierpnia 2010 at 15:25reklama heya z kotem thru sruuuu .
12 sierpnia 2010 at 11:33uwielbiałam reklamę calsberga z jennifer aniston:)
11 maja 2011 at 17:06Ogólnie nie cierpię reklam 👿 . Kojarza mi się tylko z olbrzymim wolumenem i koniecznożcią szybkiego mutowania głosu … ://
19 maja 2011 at 13:25ja lubię wszelkie z koszyka M&M’s – najbardziej tę o kurczaczku 😀
11 sierpnia 2011 at 12:01Reklama, która ostatnio pozytywnie na mnie oddziałała jest spot Nestea. Wystepuje w niej mlody chłopak i starsza kobieta. W wyniku przypadkowego zakrecenia butelką poznają sie i zaczynają spędzać razem czas; w przeróżny- czasem żmieszny, czasem szalony sposób.
Zadziwiające jak w ciągu 30 sekund można optymistycznie przedstawić żwiat- oto młody i starszy człowiek ukazani są sobie jako równi, bez stereotypów i standardowego spojrzenia. nieszablonowe ujęcie wzajemnych relacji pomięfzy starszym a młodszym pokoleniem powinno stać się jakimż ogólnym i powszecnym wzorcem. Brawa dla twórców i gratulacje! - AutorOdp.