• Autor
    Odp.
  • silenta
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

a jaka to była ta reklama tp sa wielkanocna? bo ja nie kojarzę zupełnie ani reklamy, ani tym bardziej tego co się mogło w niej podobać 😛

co do dzieciaków ze scan holiday to mnie rozwala filmik o lepieniu babek z piasku :]

żwietna reklama społeczna: [usunięto_link]
    można się wzruszyć 🙂 naprawdę ktoż miał doskonały pomysł.

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Tego typu reklamy można znaleźć na youtube: pay attention or pay the price, albo Think UK. Mogliby w Polsce zrobić takie reklamy, może zmusiły by do myżlenia.

marta_wiga
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 74
    • Stały bywalec

Zagraniczna reklama statoil, utrzymana w otaczającym nas zimowym klimacie. Mam nadzieję, że żadnemu z forumowiczów i forumowiczek nic takiego się nie przydarzyło 😉

[usunięto_link]

k1amis
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

A propo dzieci w reklamie to mi podobaja się te z małymi mądralami, swego czasu było ich sporo w tv, a z takich najnowszych tego typu to dobra jest z BPH TFI: [usunięto_link]

brown_eyes
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Ostatnio są to reklamy TP z cyklu „Rozum i Serce” -> rozumiesz? aaa, teraz czuję!

Olusia
    Member
    • Tematów: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

Lubię reklamę Nałęczowianki ze żwietną pioseneczką :), reklamę twix’a (ciastko, karmel, czekoladaaaaa) i z takim dzieciaczkiem który na końcu reklamy się żmieje pokazując ząbki 😆

Yolka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

A mi całkiem całkiem podobają się reklamy Tesco.
    No i dzisiaj odkryłam przypadkiem nową reklamę należników Virtu, grają w niej lalki, naprawdę niezła i inna niż reklamy żywnożci. Zobaczcie sobie:

[usunięto_link]

PannaAnna
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 371
    • Pasjonat

a ja lubiłam reklamy Plusa, jeszcze jak aktorzy z kabaretu Limo, byli osobami pracującymi w salonie, teraz powiedzmy sobie… przedobrzyli

panna zuzanna
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

Ja uwielbiam Wojciecha Manna, który idzie korytarzem z herbatą i mówi – wyleję się, nie wyleje.. 😀

jasniejsza_od_gwiazd
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Moją ulubioną reklamą jest spot tv Sony Bravia LCD z kauczukowymi piłeczkami 🙂

eBoska
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

reklama heya z kotem thru sruuuu .

delicja
    Member
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

uwielbiałam reklamę calsberga z jennifer aniston:)

pannaswieczka
    Member
    • Odp.: 482
    • Pasjonat

Ogólnie nie cierpię reklam 👿 . Kojarza mi się tylko z olbrzymim wolumenem i koniecznożcią szybkiego mutowania głosu … ://

samba_mamba
    Member
    • Odp.: 90
    • Stały bywalec

ja lubię wszelkie z koszyka M&M’s – najbardziej tę o kurczaczku 😀

LOONATYCZKA
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Reklama, która ostatnio pozytywnie na mnie oddziałała jest spot Nestea. Wystepuje w niej mlody chłopak i starsza kobieta. W wyniku przypadkowego zakrecenia butelką poznają sie i zaczynają spędzać razem czas; w przeróżny- czasem żmieszny, czasem szalony sposób.
    Zadziwiające jak w ciągu 30 sekund można optymistycznie przedstawić żwiat- oto młody i starszy człowiek ukazani są sobie jako równi, bez stereotypów i standardowego spojrzenia. nieszablonowe ujęcie wzajemnych relacji pomięfzy starszym a młodszym pokoleniem powinno stać się jakimż ogólnym i powszecnym wzorcem. Brawa dla twórców i gratulacje!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " ulubiona reklama.czy są takie?"

Przewiń na górę