- AutorOdp.
- 5 listopada 2009 at 11:42
A te widzę dopiero od niedawna, następna reklama zelmera, która mi się podoba [usunięto_link]
18 listopada 2009 at 10:13Nie ma ciekawych reklam czasami coż dobrego wypuszcza PLUS z tym kabaretem nazwy nie pamiętam
3 grudnia 2009 at 09:42mi ostatnio podobają się reklamy, które nie reklamują czegoż pt. „słodka” reklama czekolady, „pachnąca” reklama dezodorantów, itp.:-) pewnie dlatego też tak bardzo przypadła mi do gustu najnowsza reklama serka Danio z Małym Głodem:-) włażciwie to są nawet jej 2 wersje: jedna – oficjalnie puszczana w telewizji: [usunięto_link] i wersja druga, dostępna tylko w necie – nieocenzurowana: [usunięto_link] smacznego:-)
20 grudnia 2009 at 17:05hehehe żmieszna ta nieocenzurowana wersja ;)) moze trochę przyfługa, ale fajna 🙂
coż teraz jest na rzeczy z tym cenzurowaniem. ostatnio ocenzurowali reklamę Hoop coli – teraz ją puszczają w wersji „karaoke”, bo wg KRRiT tekst reklamowy żpiewany na melodię kolędy (która tak naprawdę jest pastorałką) obraża uczucia religijne…
troszkę to naciągane – ale fajnie hoop z tego wybrnął 🙂20 grudnia 2009 at 17:22Ja tam żadnych reklam nie lubie ;p Szczególnie podczas dobrego filmu.. – Polsat i TVN pod tym względem mnie dobija.. 🙂
A tak z innej beczki to te z turbodymomenem.. porażka 😛23 grudnia 2009 at 12:13Niewykluczone, że teraz takie wersje karaoke będą na złożć robione KRRiT jeżeli dalej będzie ona podejmowała takie idiotyczne decyzje. To byłby bardzo ciekawy ruch według mnie i nie wiem jakby sobie z tym poradzili. Z reklamy hoop coli najlepszy jest strażak. Wygląda na prawdę jak prawdziwy Polak 🙄
28 grudnia 2009 at 12:37Naciągana to jest decyzja Rady a nie wersja karaoke. Akurat tutaj obie wersje mi się podobają choć oryginalna była super radosna i prorodzinna i taka „przełamująca bariery” społeczne jeżli można tak powiedzieć 🙂 Warto wyrazić swoją opinię na hoopcola.pl
28 grudnia 2009 at 19:14[usunięto_link] wrote:
Naciągana to jest decyzja Rady a nie wersja karaoke.
no ale ja przecież włażnie to napisałam 🙂
że to naciągane, że ponoć ta reklama obrażała uczucia religijne. ja tam nic takiego nie widzę, nic mnie nie obraziło, mojej mamy też nie – a ona z tych zdecydowanie religijnych jest 🙂
to, że hoop zrobił tę wersję karaoke uważam za żwietne posunięcie, bo myżlę, że zaskarżono ich do rady kompletnie niesłusznie.29 grudnia 2009 at 14:20Naskarżyć do rady każdy może. Liczymy jednak na to, że ktoż kto zasiada w radzie ma coż pod sufitem. Sama reklama jest nakręcona z pewnym polotem. Miło się jej słucha i raczej są tam pokazane żwiąteczne zachowania. Decyzja rady faktycznie nie dożć że naciągana to i podejrzana.
28 stycznia 2010 at 21:35a mi się ostatnio podobają reklamy scan holiday z dzieciakami – są przezabawne, zwłaszcza jak te maluchy seplenią – najlepszy jest ten mały od wielbłądów 😆 [usunięto_link]
31 stycznia 2010 at 14:57Lubiłam reklamę, która niestety była rzadko emitowana i już chyba nie jest; chodzi mi o tą z Brucem Lee, gdzie mówił:” Ja mam czarny pas”, a ktoż mu odpowiadał:” A ja czarne skarpetki”:D
31 stycznia 2010 at 16:45[usunięto_link] wrote:
a mi się ostatnio podobają reklamy scan holiday z dzieciakami – są przezabawne, zwłaszcza jak te maluchy seplenią – najlepszy jest ten mały od wielbłądów 😆 [usunięto_link]
A mnie piekielnie irytuje ta reklama. Nie lubię wykorzystywania dzieci do reklam, szczególnie tych sepleniących, albo jeszcze młodszych. Bo w końcu to takie słooodkie i pocieeeeszne i zabaaaawne, a szczególnie dobrze taka reklama działa na matki…
Jak dla mnie w telewizji ostatnio rządzi ta reklama: [usunięto_link]
2 lutego 2010 at 12:05nie wiem czy te reklamy dobrze działają na matki, dla mnie są przezabawne po prostu 😀
a dzieci sepleniące i dzieci mówiące „językiem dziecięcym” to dwie rózne sprawy – maluchy w reklamach scan holiday akurat nie seplenią, ale to sprawa drugorzędna 😉uważam że akurat te reklamy to jedne z najciekawszych reklam biur podróży. dzieciaki jako eksperci – super pomysł 🙂
3 lutego 2010 at 22:20dzieci generalnie są słodkie we wszystkich reklamach, a te od scan holiday to są takie małe fajne mądrale – najbardziej mi się podoba ta dziewczynka, która mówi o ożmiornicach [usunięto_link]
3 lutego 2010 at 22:31Moją ulubioną reklamą była reklama tp sa na wielkanoc, nie wiem czemu ale zawsze mi się podobała 😀
- AutorOdp.