- AutorOdp.
- 10 grudnia 2007 at 08:22
Czy macie taki?
ja balsam z Ziaji kozie Mleko, perfumy sabatini i tusz do rzes10 grudnia 2007 at 08:43Tusz do rzęs Maybelline, Krem Normaderm i Garner do twarzy, krem do ciała Beauty Milky, perfumy Celine Dion.
10 grudnia 2007 at 22:41stosuje kosmetyki firmy herbalife, doskonałe dla alergików! Są dożć drogie ale wystarczają na 8-10 miesięcy 🙂
Osobom mieszkającym w Krakowie polecam zabieg kosmetyczny ( przyda sie przed sylwestrem 😉 ) kosztuje 25zł ( Ul. Karmelicka 79/2) można sie umówić dzwoniąc np pod ten nr telefonu: 501 459 372
13 grudnia 2007 at 10:19Ulubiony? Ojej, tyle ich jest 🙂 Ale nie mogę się rozstać z tuszem do rzęs i szminką lasting finish rimmela. Oprócz tego perfumy (to kosmetyk? 😉 ) Poem, farba do włosów na bazie henny, krem do rąk neutrogeny.
13 grudnia 2007 at 20:55cienie do oczu firmy ruby rose,tonik garniera i tuszu di rzes rimmela::)
18 grudnia 2007 at 14:17Wszem i wobec będę piała, że najlepsze balsamy ma Martina Gebhardt Naturkosmetik!
Podczas pobytu w Niemczech zakochałam się w tej firmie. W Polsce w końcu się pojawiły. Szkoda, że na razie tylko je spotkałam w internecie (sanusmarket.pl), ale lepszy rydz niż nic. [usunięto_link]20 grudnia 2007 at 11:58ulubiony kosmteyk: jedwab do wlosow , tusze do rzes L’oreala , perfumy-orginal OPIUM
6 stycznia 2008 at 13:35Ulubonych mam duzo…
Ale moze te ktore moge z calego serca polecic to:Lakier do paznokci Revlon (on naprawde trzyma sie na paznokciach pare dni i to mowie do osob ktore maja problem z lakierami do paznokci)
krem do rak kozie mleko ziaja (wystarczy pare razy posmarowac a raczki sa super gladkie 🙂 )
Tusz Loreal z takim plastikowym grzebyczkiem (pierwszy z moich tuszy ktory robi tak fajny efekt bez sklejania)
Pozdrawiam
Tamara11 stycznia 2008 at 19:17tusz do rzęs maybeline
żel do mycia twarzy aknicare15 stycznia 2008 at 11:20wszystkie kosmetyki z maybelline perfum to roznie zalezy od nastroju np Paris Hilton just me Puma-blekitna 🙂
6 lutego 2008 at 11:41ja jestem z kolei przywiazana do kolorowych kosmetyków.Cenie sobie podkład Rimmla Renew&Lift,który notabene znalazłam na blogu Rimmla,mam swoj ulubiony kolor lakieru do paznokci Loreala,i tusze od rzes,ale tu malo miejsca zeby wymieniac te które lubie.
6 lutego 2008 at 13:14Moj ulubiony?Hmmm kuleczki brązujące,podkład Rimmel lasting finish,samoopalacz Kolastyny,balsam do ciała Ziaji z masłem kakaowym 😀
6 lutego 2008 at 14:40błyszczyk, krem do twarzy i balsam z mleczkiem kakaowym.
15 lutego 2008 at 14:01Ja uwielbiam perfumy Amor Amor, pomadki do ust Nivea i krem do twarzy rozżwietlający i koloryzujący Avon. Polecam:)[/i]
15 lutego 2008 at 18:13a ja sie upieram przy naturalnych kosmetykach Frownies…. tyle jest chemii i zanieczyszczen wszedzie ze warto choc nakladac to co sprawdzone i czyste…efekty super. polecam…
wiolka - AutorOdp.