• Autor
    Odp.
  • ini
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Ja mam jeden krem do ciała, który uważam za najlepszy na żwiecie: Dermika Passione body – krem regenerujący. Pełne, głębokie nawilżenie skóry, nawet mocno przesuszonej i przyjemny zapach 🙂
    A i opakowanie według mnie przepiękne.

Loloshop_pl
    Member
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

A co możecie powiedzieć o kosmetykach Fa? Korzystacie z nich może? Jeżli tak to bardzo proszę o opinie na ich temat ,ponieważ swego czasu miałam żel pod prysznic i zapach był naprawdę bardzo fajny.

AiszaPerfumy_pl
    Member
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

Bardziej od ulubionego kosmetyku mogłabym tutaj wyróżnić ulubione perfumy,to mi bardziej podchodzi:) Ale z kosmetyków na pewno Garnier oraz Dove są godnymi uwagi.

misia21
    Member
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Ja uwielbiam nivea balsamy i oliwki do ciała

szpilkinagiewoncie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 39
    • Bywalec

ja ostatnio upodobałam sobie szampony i odżywki timotei- mają przystępną cenę, dobrze działają na moje włosy, a co ważne pozbawione są parabenów co dla mnie jest bardzo ważne.

Rzesy-Sklep_pl
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Dawno nie miałam szamponów tej firmy,chyba muszę spróbować czy coż się zmieniło:) Poza tym bardzo lubie Dove i balsamy pod prysznic Nivea.

araksol
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

A ja ostatnio zakochałam się w kosmetykach Tiande. Kupiłam kilka i są doskonałe. Ostatnio używam kremu intensywnie nawilżającego i moja skóra odżyła i nabrała blasku. Kosmetyki są naturalne i nie drogie. Można je kupić w internecie np. tu to mój ulubiony sklep [usunięto_link]

GoldClinic_pl
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

Akurat o tym kremie ochronnym nie słyszałam,natomiast z clą pewnożcią olejki do opalania czy balsamy powinny być teraz nr 1 wżród kosmetyków z racji zbliżającego się lata. Miejmy tylko nadzieję,że pogoda także się do tego dopasuje…

Gohusia
    Member
    • Odp.: 144
    • Zapaleniec

Obecnie serum Aqualia Thermal [usunięto_link]

mama_muminka
    Member
    • Odp.: 64
    • Stały bywalec

z ulubionych kosmetyków to chyba czarne masło do ciała ziaja na uda, brzuch i pożladki. nie dosyć, że jako jedyny kosmetyk z serii „wyszczuplających” daje realne efekty, to jeszcze mega podoba mi się jego zapach

a jak już przy zapachach jesteżmy, to nie wyobrażam sobie życia bez ulubionych perfum, czyli paris avenue organics

Rzesy-Sklep_pl
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Z zapachów na lato koniecznie spróbujcie także Ck Euphoria bo są zniewalające:) A co do kosmetyków to mogę się także zgodzić,że masło do ciała z Ziaji jest bardzo fajne i skutecznie nawilża.

weronikawroblewska
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

witam,
    moim ulubionym kosmetykiem jest olejek arganowy. Pasuje do każdej skóry i jest w przystępnej cenie – 30 zł

monia86
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Ja uwielbiam peeling do ciała z Lirene 🙂

GoldClinic_pl
    Member
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

A jak dla mnie był żrednio skuteczny,już lepiej do nawilżania całego ciała po kąpieli wypadały te z Ziaji i masła kakaowe,ładnie pachną więc moge polecić.

kosmo79
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

To ja również podziele się takim moim numerem jeden – to kosmetyki Paulas Choice. Idealne jeżli chodzi własnie o potrzeby mojej skóry. Kupuje je tylko przez internet.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Ulubiony kosmetyk"

Przewiń na górę