- AutorOdp.
- 31 lipca 2013 at 14:47
Ja mam jeden krem do ciała, który uważam za najlepszy na żwiecie: Dermika Passione body – krem regenerujący. Pełne, głębokie nawilżenie skóry, nawet mocno przesuszonej i przyjemny zapach 🙂
A i opakowanie według mnie przepiękne.19 sierpnia 2013 at 12:14A co możecie powiedzieć o kosmetykach Fa? Korzystacie z nich może? Jeżli tak to bardzo proszę o opinie na ich temat ,ponieważ swego czasu miałam żel pod prysznic i zapach był naprawdę bardzo fajny.
26 września 2013 at 10:00Bardziej od ulubionego kosmetyku mogłabym tutaj wyróżnić ulubione perfumy,to mi bardziej podchodzi:) Ale z kosmetyków na pewno Garnier oraz Dove są godnymi uwagi.
22 grudnia 2013 at 15:04Ja uwielbiam nivea balsamy i oliwki do ciała
27 grudnia 2013 at 12:42ja ostatnio upodobałam sobie szampony i odżywki timotei- mają przystępną cenę, dobrze działają na moje włosy, a co ważne pozbawione są parabenów co dla mnie jest bardzo ważne.
27 stycznia 2014 at 11:15Dawno nie miałam szamponów tej firmy,chyba muszę spróbować czy coż się zmieniło:) Poza tym bardzo lubie Dove i balsamy pod prysznic Nivea.
17 czerwca 2014 at 11:08A ja ostatnio zakochałam się w kosmetykach Tiande. Kupiłam kilka i są doskonałe. Ostatnio używam kremu intensywnie nawilżającego i moja skóra odżyła i nabrała blasku. Kosmetyki są naturalne i nie drogie. Można je kupić w internecie np. tu to mój ulubiony sklep [usunięto_link]
30 czerwca 2014 at 11:24Akurat o tym kremie ochronnym nie słyszałam,natomiast z clą pewnożcią olejki do opalania czy balsamy powinny być teraz nr 1 wżród kosmetyków z racji zbliżającego się lata. Miejmy tylko nadzieję,że pogoda także się do tego dopasuje…
2 lipca 2014 at 15:48Obecnie serum Aqualia Thermal [usunięto_link]
14 lipca 2014 at 19:12z ulubionych kosmetyków to chyba czarne masło do ciała ziaja na uda, brzuch i pożladki. nie dosyć, że jako jedyny kosmetyk z serii „wyszczuplających” daje realne efekty, to jeszcze mega podoba mi się jego zapach
a jak już przy zapachach jesteżmy, to nie wyobrażam sobie życia bez ulubionych perfum, czyli paris avenue organics
17 lipca 2014 at 12:28Z zapachów na lato koniecznie spróbujcie także Ck Euphoria bo są zniewalające:) A co do kosmetyków to mogę się także zgodzić,że masło do ciała z Ziaji jest bardzo fajne i skutecznie nawilża.
21 lipca 2014 at 11:32witam,
moim ulubionym kosmetykiem jest olejek arganowy. Pasuje do każdej skóry i jest w przystępnej cenie – 30 zł29 lipca 2014 at 06:44Ja uwielbiam peeling do ciała z Lirene 🙂
3 sierpnia 2014 at 16:03A jak dla mnie był żrednio skuteczny,już lepiej do nawilżania całego ciała po kąpieli wypadały te z Ziaji i masła kakaowe,ładnie pachną więc moge polecić.
10 sierpnia 2014 at 17:09To ja również podziele się takim moim numerem jeden – to kosmetyki Paulas Choice. Idealne jeżli chodzi własnie o potrzeby mojej skóry. Kupuje je tylko przez internet.
- AutorOdp.