- AutorOdp.
- 28 sierpnia 2014 at 06:05
To się chwali,bo w lipcu było kilka takich dni kiedy to upały były nie do zniesienia. Ja używałam nie olejków a kremu do opalania z wyższym filtrem i zdał egzamin:)
4 października 2014 at 17:01dla mnie wszystkie balsamy z body shopu, uwielbiam ich zapach <333
4 listopada 2014 at 15:15Do moich ulubionych kosmetyków dołączył włażnie olejek z Matrixa
Oil Wonders, ten indyjski.
Super odżywia i regeneruje włosy, przy tym ich nie obciąża.
nakładam go na włosy po umyciu
17 listopada 2014 at 14:18Akurat o takiej odżywce jak do tej pory jeszcze nie słyszałam,więc ciężko mi się do tego odnieżć,ile kosztuje? Pytam tak z czystej ciekawożci bo może w przyszłożci także się na nią skuszę:)
11 grudnia 2014 at 20:05Ja co chwila poznaję nowe kosmetyki, które się stają moimi ulubionymi :), ostatnio się zakochałam w wypiekanych cieniach z Golden Rose (terracota), super się trzymają na powiekach, nie trzeba się dużo napracować żeby mieć ładny efekt i są bardzo trwałe
16 grudnia 2014 at 10:49Do mojej listy ulubionych kosmetyków na pewno ląduje Garnier Neo. Deo w formie suchego kremu. Pielęgnuję podrażnioną skórę, dodatkowo ochrona przed poceniem i nie zostawia białych plam. Używam od kilku tygodni i jestem zachwycona
25 kwietnia 2015 at 19:33Mi się ostatnio bardzo spodobały kremy Oeparol, kupiłam sobie teraz mocno nawilżający z serii essence i przyjemnie mi się go używa, fajnie, że w składzie jest nasz polski olej z wiesiołka.
3 czerwca 2015 at 06:49Balsamy pod prysznic Nivea z dodatkiem plastru miodu są bardzo faje i skuteczne w rozsądnej cenie,wiec można dopisać je do listy tych dobrych,sprawdzonych kosmetyków;)
8 czerwca 2015 at 21:45[usunięto_link] wrote:
Mi się ostatnio bardzo spodobały kremy Oeparol, kupiłam sobie teraz mocno nawilżający z serii essence i przyjemnie mi się go używa, fajnie, że w składzie jest nasz polski olej z wiesiołka.
Fajne ma te kosmetyki 🙂 i cena tez przyjemna dla kieszeni. 🙂
bo jak dla mnie 20-30 zł to nie dużo.23 czerwca 2015 at 14:59Akurat tej firmy oraz ich kosmetyków nie znam wiec ciężko mi cokolwiek powiedzieć na temat ich skutecznożci,ile dokładnie kosztują? Bo warto poszukać również w drogeriach internetowych,akurat u nas wybór jest szeroki,możemy pomóc i doradzić:)
7 lipca 2015 at 18:21Akurat oni są chyba tylko w aptekach. Ani razu nie widziałam ich w drogerii.
A cena, zależy od tego co kupujesz 😉9 lipca 2015 at 09:02Oeparol jest tylko aptekach, zarówno kosmetyki jak i suplementy. Ale w drogeriach widziałam na przykład ich pomadki do ust.
9 lipca 2015 at 09:21Ja też myżlałam, że tylko apteki. A w jakiej drogierii widziałas pomadki?
17 czerwca 2017 at 13:16Dla mnie sa to zdecydowanie kredki do twarzy z golen rose, mam juz korektor i kredke do konturowania, ktora absolutnie uwielbiam. Za jej pomoca w szybki i latwy sposob moge bardzo dobrze wyciagnac ksztalty twarzy,a efekt jest trwaly i nie rozmazuje sie. Cenowo tez bardzo fajnie, zarowno Contour Crayon jak i Concealer & Corrector Crayon sa w cenie okolo 12 zl.
- AutorOdp.