Wyświetlanie 4 wpisów - od 46 do 49 (z 49 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Anonymous
    Członek
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Przecież na dziennych jest praktyka i często się zostaje/wraca. Na zaocznych i tak najczężciej pracuje się w innym zawodzie więc żadne to dożwiadczenie.

Cleo
    Członek
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

wszyscy wiemy jak wygladaja w wiekszosci te „praktyki” 😆

bubblegum
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 79
    • Stały bywalec

Ja studiowałam i dziennie i zaocznie i powiem tak: studia dzienne mają swoje duże plusy. Po pierwsze jeżli chodzi o ilożć zajęć: chodziłam prawie na wszystkie zajęcia i dużo mi to dawało, bo później w domu, w czasie sesji miałam mniej nauki. Na dziennych studiach jest więcej czasu na przeprowadzenie ciekawych zajęć, również praktycznych. No i zdecydowaną zaletą są rówieżnicy, którzy z Tobą studiują i to całe życie studenckie, które niestety często omija tych studiujących zaocznie, a szkoda bo moim zdaniem to piękny czas. Beztroski 🙂
    Studia zaoczne mają taką przewagę nad dziennymi, że można jednoczeżnie pracować i studiować. Niestety w weekend siedzi się po 10-12 godzin dziennie na zajęciach, żeby przerobić wymagany materiał. Jest to nieco męczące. Mnie się akurat udało studiować zaocznie i pracować w zawodzie, więc to nie jest reguła

gibka80
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 29
    • Bywalec

Wiele osób studiuje na studiach niestacjonarnych bo w ciągu tygodnia pracują. Wszytko zależy od tego jakie masz plany

Wyświetlanie 4 wpisów - od 46 do 49 (z 49 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę