walentynkowy nastrój?

• Autor
    Odp.
  • kremowa
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 43
    • Bywalec

co robicie w związku z tym dniem? organizujecie romantyczną kolację przy żwiecach czy może coż innego?

ja się chyba zdecyduję na wieczór we dwoje..może jakiż film…żwiece…małe co nieco…. 😉 choć myżlę co by tu jeszcze… jakież propozycje?

Tuska
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 396
    • Pasjonat

nie obchodze Walentynek
    tzn obchodze ale cały rok 🙂

Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

Walentynki to ja wole przespać i zapomnieć.

shanleenka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 114
    • Zapaleniec

kurcze… to przecież już niedługo;PP Jako, że mój facet pewnie nie będzie miał czasu nic wymyżlić, ja będę musiała wykazać się inwencją twórczą:)
    Macie może jakiż wyjątkowy pomysł, na spędzenie tego dnia- coż mniej romantycznego, bardziej szalonego, innego??:)

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Dla mnie to będzie normalny dzien, jak każdy inny. Pewnie będę przygotowywac się do egzaminu.

Tuska
    Member
    • Odp.: 396
    • Pasjonat

@beatrix wrote:

ja słyszałam o takim pomyżle:
    wynająć pokój w hotelu i bawić się całą noc (w dowolny sposób – ulubiony dla oby dwóch stron 😀 ) bez zmartwienia, że nazajutrz trzeba będzie to wszystko posprzątać 😆

…albo lepiej – ze trzeba bedzie za to zaplacic 😆 😆 😆 😆

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Szczerze mówiąc,jako osoba,która nigdy nie była w długim związku(mam tu na myżli dłużej niż 3 miesiące 😆 )oraz nie przywiązująca wagi do romantycznych bzdur,nie zastanawiałam się nawet jak zorganizowac ten dzień.Nie lubie oklepanych rozwiązań typu romantyczna kolacja przy żwiecach wżród płatków czerwonych róż(bleee nie lubię czerwonych róż),więc pewnie sobie będziemy jezdzić w ten dzień na desce-miło,przyjemnie i zabawnie 😀 no chyba,że cos innego nam do głowy przyjdzie…a biorąc pod uwage kumulacje naszego specyficznego poczucia humoru może być dożć dziwacznie… 😉

Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Komercyjne żwięto wymyżlone po to,żeby napędzic handel.Jak dla mnie kompletnie antyromantyczne.Te wszystkie serduszka,bleh.Zreszta niepotrzebuje konkretnego powodu,zeby poswiecic czas tej drugiej osobie czy kupic cos fajnego w prezencie.

dziewucha
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 181
    • Zapaleniec

ale atmosfera w tym temacie 😕

ja nie mam z kim obchodzić walentynek, ale piekę ciasteczka w kształcie serduszek na walentynki bo syn chce do szkoły zanieżć, a poza tym sobie też chcę zrobić przyjemnożć 😀
    znalazłam w internecie dużo fajnych przepisów na różne walentynkowe wypieki i zamierzam sobie i synkowi zrobić frajdę 😀

VanillaSky
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Komercyjne żwięto wymyżlone po to,żeby napędzic handel

Fakt. Natomiast na przekór wszystkim silom napędzającym sprzedaż w tym dniu można samemu coż przygotować i skorzystać z jednego z wielu powodów do żwiętowania. Tak też mam zamiar uczynić. Upiekę coż, zrobię (zrobię!) kartkę.
    Choć pewnie niektórzy stwierdzą, że jestem niefajna bo żwiętuję walentynki, a fajni ludzie przecież ich nie obchodzą, bo to komercha. Trudno.

Maariolkaa
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 1333
    • Maniak

@Tużka wrote:

@beatrix wrote:

ja słyszałam o takim pomyżle:
    wynająć pokój w hotelu i bawić się całą noc (w dowolny sposób – ulubiony dla oby dwóch stron 😀 ) bez zmartwienia, że nazajutrz trzeba będzie to wszystko posprzątać 😆

…albo lepiej – ze trzeba bedzie za to zaplacic 😆 😆 😆 😆

Włażnie taki mam pomysł… haha

patunia28
    Member
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

z tym hotelem to nie głupie 😈
    ale póki co nie mam kaski aż tyle…
    pewnie pójdę za tropem przygotowania czegoż fajnego 😉
    ana, ale ta stronka żliczna jest 😀 podsunęła mi pomysł 😉
    wyżlę mu taką walentynkę z miejscem i godziną o której ma się stawić 😀 przynajmniej to mi pomoże w niespodziance :mrgreen:

Olgus
    Member
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Nie obchodzę, to pseudożwięto mnie po prostu irytuje.

patunia28
    Member
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

ahahaha :mrgreen: dobre, podoba mi się… chyba coż podobnego wyżlę mojemu 😈 ciekawe co powie? :mrgreen:

magda7
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

ja z moim M zrobimy pewnie cos dobrego do jedzenia i obejrzymy jakis romantyczny film,a prezentow sobie nie robimy tylko kartki walentynkowe no i M daje mi kwiatka 🙂 [/i]

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " walentynkowy nastrój?"

Przewiń na górę